Pszukuję ludzi do Teamu 3540 4

O temacie

Autor Aidan

Zaczęty 6.03.2016 roku

Wyświetleń 3540

Odpowiedzi 4

Aidan

Aidan

Użytkownicy
posty50
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam, poszukuję ludzi, którzy utworzyli by ze mną team i pomogli zrealizować mój pomysł na modyfikacje do Gothic 2 Noc Kruka.

Mile widziani są scenarzyści skrypterzy i graficy.

Modyfikacja ma się odbywać w postapokaliptycznym Khorinis lub innej mapie jeżeli ktoś z teamu chciałby zrobić nową. Gorąco zachęcam bo mam na prawdę ciekawy pomysł na moda a sam nic nie zdziałam. Pozdrawiam Aidano

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Tak krótkim opisem na pewno nie sprawi, że znajdziesz dobrych ludzi do pomocy. Daj jakiś większy opis, screen shoty... 

Aidan

Aidan

Użytkownicy
posty50
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Aidan

Pszukuję ludzi do Teamu
#2 2016-03-06, 15:19(Ostatnia zmiana: 2016-03-06, 15:56)
Nie chce za dożo zdradzać na forum, szczegóły na pw napisze. a screenow nie mam, zapomniałem dodać, że nie mam mapy bo nie ogarniam blendera ale fabule mam w głowie pookładaną no i ogarniam Spacera i skrypty. Aczkolwiek nie wzgardzę pomocą ludzi o dużej wyobraźni.

Post połączony: 2016-03-06, 15:56
Mogę powiedzieć tyle, ze na Khorinis stała się tragedia i wyspę opanowały plugawe istoty, przeżyła tylko garstka ludzi, która zabarykadowała się w klasztorze magów ognia. główny bohater gry klasycznie niszczy niebezpieczeństwo, zamierzam zrobić dużą modyfikacje zmieniającą fabule gry ale nie znam się na tworzeniu map i w tym problem. nic więcej nie powiem dopóki nie znajdę ludzi do teamu i nie będziemy na pewnym etapie pracy.

Revo16pl

Revo16pl

RaveN Studio
posty101
Propsy100
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio
Coś w stylu, "Chcę zrobić Wielkiego moda ale na niczym się nie znam" zawsze na propsie, powodzenia  :lol2:

Burdel

Burdel

Użytkownicy
posty2
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
To bierz się do nauki chłopie. Polegając na innych niczego nie osiągniesz. Poza tym o ile nie zauważyłeś jest rok 2016. Problemy z grafikami na tym forum były jeszcze w 2006, więc zamiast gadać siadaj do nauki. A za dwa miesiące będziesz w stanie sam zrobić/wyedytować mapę gry
http://themodders.org/index.php?topic=14701.0
Masz cały dział od tego: http://themodders.org/index.php?board=530.0

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry