Gothic 2 - Poszukuje: Zbroja 1990 5

O temacie

Autor Singeth

Zaczęty 4.03.2016 roku

Wyświetleń 1990

Odpowiedzi 5

Singeth

Singeth

Użytkownicy
Amator 3d
posty4
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Amator 3d
Witam - przeszukiwałem Wasze forum i nie znalazłem żadnego tematu z tym związanego (chyba że jestem ślepy to przepraszam). Jestem początkujący w modowaniu oraz grafice, a jedyne doświadczenie z Gothiciem 2 to GoMan...
Ale do tematu: Poszukuje plików/how to (bo pewnie jest jakiś skryptowy sposob typu kopiuj/wklej/dopisz)

Zbroi Orka z tego linku:
https://www.youtube.com/watch?v=ZS_hhkaJXss

Nigdzie nie znalazłem, a kolega niestety nie odpisuje :/ - jeśli nie istnieje to w internecie to nawet jestem gotowy "zlecić pracę" na to osobie z Waszego forum (niema nic za darmo wiec cene by się dogadało :))

Jeżeli to zły dział to wybaczcie

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Na wogu ją widziałem, poszukaj tam :D

Singeth

Singeth

Użytkownicy
Amator 3d
posty4
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Amator 3d
Możliwe że dawno temu, aktualnie jest tam Tylko Model Orka Elity.3ds oraz retextura jego (chyba ze masz na myśli zbroje Uruk-hai, to jest co innego niz mam na mysli :P).

Danylostaros

Danylostaros

Użytkownicy
Reavaren Ghost
posty22
Propsy4
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Reavaren Ghost
Ja bym ci radził pobawić sie Gimpem i zrobić kopię tej zbroi bo szukać takiego poradnika to jak szukać igły w stogu siana :)

Tworzysz modyfikacje,a nie masz pomysłu na zadania ?
Chętnie pomogę ci w tym problemie.Napisz do mnie na priv lub na gadu gadu jak wolisz :).

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

Gothic 2 - Poszukuje: Zbroja
#4 2016-03-04, 19:23(Ostatnia zmiana: 2016-03-04, 22:30)
http://www.fotosik.pl/zdjecie/60239dd638b83f99
O jakiej cenie mowa?

Dobra. Nie będę drenować kieszeni twoich rodziców.
To link do strony ze zbroją orka. Nie jest co prawda tak fajna jak moja czy choćby ta z filmiku, jaki wstawiłeś, no, ale ma za to hełm w zestawie.

Singeth

Singeth

Użytkownicy
Amator 3d
posty4
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Amator 3d

Singeth

Gothic 2 - Poszukuje: Zbroja
#5 2016-03-05, 00:04(Ostatnia zmiana: 2016-03-05, 00:32)
Jeśli jest jakieś nieporozumienie to chodzi mi konkretnie o Zbroje Orka Elity z Gothic 2 z linku który wstawiłem. Chciałbym całość na "gotowo" mieć do przeniesienia (tekstury, meshe, asc i skrypt z tej zbroi itp. niczym mod). Jeśli ktoś wie jak to zrobić w łatwy sposób będę mega wdzięczny (zapewne takiego niema :P) a jeśli ktoś ma zrobione lub chętnie zrobi to niech napisze na priv ile by chciał za takie coś :)

ps: Niewiem czy jest możliwość przeniesienia wątku do Praca czy jak to się nazywa

Post połączony: 2016-03-05, 00:32
Temat do zamknięcia, dostałem co chciałem :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry