Gdzie w folderze Gothic 2 NK wypakować te pliki? 1937 1

O temacie

Autor edixd

Zaczęty 2.03.2016 roku

Wyświetleń 1937

Odpowiedzi 1

edixd

edixd

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałem usunąć hełm w ciężkim pancerzu paladyna. Dowiedziałem się, że można gotowe pliki pobrać na World Of Gothic. Oto link:
http://www.worldofgothic.de/?go=moddb&action=view&fileID=149&cat=1&page=10&order=0

Teraz pytanie gdzie DOKŁADNIE mam wypakować te 4 pliki? Wiem, że .asc do anims .d do scripts .tga do textures a .3ds do Meshes. Jednak w każdym z tych folderów są jeszcze inne foldery i własnie o to mi chodzi, gdzie dokładnie mam to umieścić. Słyszałem też, że trzeba jakiś plik odpalić przez noetpada i tam coś wpisać, tu też nie wiem dokładnie, więc proszę o pomoc. No i po dodaniu wszystkiego co dalej? Czy od razu w grze zniknie hełm? Czy będę mieć osobno pancerz z hełmem i bez? Proszę o pomoc i proszę o odpowiedź w prostych słowach, jestem zielony w temacie i większości tych modersko skryptowego języka nie rozumiem.

Finciakowski

Finciakowski

Użytkownicy
posty80
Propsy3
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
wywal wszystko do _compiled w każdym folderze a to nie ma ważności gdzie ;> a plik .d zamień za linijke kodu odpowiadającą za zbroje paladyna w it_armor
_________________________________________________________________________________________________
Pomogłem? ;>

Mod będze wyglądał gdzieś tak ^^

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry