Jaki AC po ACII? 2387 8

O temacie

Autor Narkan

Zaczęty 20.02.2016 roku

Wyświetleń 2387

Odpowiedzi 8

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Po raz kolejny przeszedłem AC II i trzeba by pograć w co innego. Które Assasiny uchodzą za dobre i możecie z ręką na sumieniu polecić?

Spoiler
Gameplaye mi nic nie mówią, nie raz miałem sytuacje, że gameplay był interesujący i miałem ochotę zagrać, a po odpaleniu i pograniu wypierdalałem gre, bo była zjebana.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To zalezy co lubisz. Dla mnie niekwestionowanym najlepszym jest AC IV a zaraz po nim AC: Rogue. Potem trójka, Unity, Jedynka, Brotherhood, Revelations, Dwójka :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
AC IV Black Flag.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Co lubie w AC? Głownie to kombinowanie, w stylu "jak wejść i zajebać kogoś po cichu", ogólnie uwielbiam gry pokroju Thief. Podobała mi się też możliwość szukania piór/posążków/innych pierdół i możliwość wejścia wszędzie, na każdy budynek (no dobra, wszędzie się nie dało wleźć, ale to nie przeszkadzało za bardzo) :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ja ci radze AC1. Najlepszy klimat i pokazuje jak sie zaczelo wszystko. Potem kolejne. :)
Tym bardziej ze jak tkniesz pozniejsze czesci to 1 moze cie odrzucic.

@UP W ac1 trzeba kombinowac kazde zabojstwo ;)

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Kolejne części są ze sobą w jakiś sposób powiązane?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Poza Desmondem, i wzmiankami o Altairze i zakonie nie za bardzo. Natomiast AC2, BH i RV to w zasadzie trylogia taka o ezio. O IV i dalej nie wiem :P

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
AC4 opiera się na zaskakująco nieźle opowiedzianej historii i - jeśli ktoś to lubi - graniu statkami. Gra na pewno nie jest zła (jak pisałem, historia Edwarda jest naprawdę dobra) ale jeśli lubisz właśnie latanie po miastach i kombinowanie w gameplayu, ta część w AC4 spada na drugi plan.

Każda część jest ze sobą powiązana, ale w każdą można raczej grać bez grania w resztę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Chyba za dużo pracuje bo chcialem ci polecić panel podlogowy. Brawo ja :facepalm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry