Gothic 2 NK: The Returning problem z misją... 2161 1

O temacie

Autor Wayne

Zaczęty 5.02.2016 roku

Wyświetleń 2161

Odpowiedzi 1

Wayne

Wayne

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wziąłem zadanie od Ignaza na przetestowanie zwoju "Niepamięć" i okradłem Constantina z 20 szt złota bodajże i jego pierścienia i zaczął krzyczeć i mu uciekłem i później się wróciłem i zafundowałem mu zwój "Niepamięć" i zadziałał, lecz problem tkwi w czymś innym mianowicie po tym incydencie chciałem pójść do Ignaza po ukończenie zadania, a on zaczął do mnie, mniej więcej takim tekstem "Znowu chcesz się ze mną zmierzyć" i po tym dialogu powiedział tak "Nie chcę z tobą rozmawiać" i zaczął mnie atakować, a ja go wcześniej nawet nie tchnąłem... Nawet po pokonaniu go on i tak cały czas to mówi w kółko... A na dodatek próbowałem użyć na nim zwoju "Niepamięć" i nie zrobiło na nim to najmniejszego wrażenia i cały czas i tak to mówił. Nie używałem w ogóle kodów gram na normalnym Returning bez 2.0. Prosiłbym o szybką pomoc.

Kobra

Kobra

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś podać kod na kamień ogniskujący. Potrzebny mi do runy na Opiekunów a u Najemników są tylko Vatras i Myxir. (Po wczytaniu poprzedniego save'a jest tam ale po powrocie z Jarkendaru znika)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry