Jakiś erpeg 16825 60

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 2.02.2016 roku

Wyświetleń 16825

Odpowiedzi 60

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Polecam Undertale, bo muzyka i suchary.
Co do wymagań, w sumie to jesteś tylko, albo aż człowiekiem.
Tylko polecam nie wkręcać się w rakowy fandom, gra jest fajna, ale zaczyna tworzyć się jakiś kult.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Widzialem, niestety, nie ma nigdzie pelnego spolszczenia :( :(

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Rise of the Argonauts, mało w tym RPG ale przyjemnie się chlasta :D

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
No jak nie ma. Z tego co pamiętam to grupa, która się tym zajmowała przetłumaczyła fabułę. Czego jeszcze można chcieć? http://www44.zippyshare.com/v/41705943/file.html
Po drugie, fabuła tam naprawdę nie jest aż tak ważna zważywszy na fakt, że miało to być MMORPG. Gra sama w sobie fajna, trochę wkurwia praca kamery, ale czuć tą monotonność, przez co gra po jakimś czasie znudziła mi się.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Podbijam Undertale! wczuj się w grę i nie pozwól żeby ktoś Ci mówił jak co masz w niej robić.
A jak się nie spodoba to się nie przejmuj, to tylko paręset mb a gra jest bardzo krótka.

makin' bacon

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Ali G A czy to spolszczenie polonizuje też dodatki? :F No wlasnie, o to mi chodzilo PELNE spolszczenie :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie pamiętam, bo dodatków nie miałem, ale powinno być kompatybilne.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie, dzieki Aztek. Tak Mac, chodzi o NWN :P A są jakies mody do NWN poprawiajace grafike? Lepsze modele, wyzszej jakosci tekstury? Nie wiem czy przelkne granie w to :F
Teraz mówisz o 1 czy 2? ;d  Do 1 znalazłem kiedyś zajebisty mod graficzny, to podeśle ci linka jak znajdę, jutro poszukam. Grafika nwn 2 jest za to dobra, i nie trzeba poprawiać. Ale też są jakieś texturpacki, z tym że dużo nie poprawiają :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak bedziesz mial to podeslij, z gory dzieki.

KOMPUTER:
Spoiler

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Ja też chętnie się przyjrzę :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polecam Undertale, bo muzyka i suchary.
Tak.
https://www.youtube.com/watch?v=udHfw4rx8SY

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Undertale dla werewolfa? :F

A, i:
Tylko polecam nie wkręcać się w rakowy fandom, gra jest fajna, ale zaczyna tworzyć się jakiś kult.
co jest tam właściwie nie tak? Bo z takich międzynarodowych for pierdolenia głupot siedzę tylko na 4chanie, tam każdy narzeka na fanbase ale nikt nigdy nie mówi dlaczego. Widziałem za to takie rzeczy jak szukanie Gastera w różnych sztuczkach plikowych i to wydaje mi się być interesującym sposobem na dalsze wkręcanie się w (świetny) świat gry - a chyba to jest jeden z elementów "rakowego fandomu".

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś inny przejrzy forum i zobaczy, że mówi się o Undertale w jednym temacie z Dark Souls.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
@Meat nie da się przejść po jutubie w poszukiwaniu informacji "hmm, co to w ogóle jest ten undertale?" bez TONY spoilerów. Also jak tylko jakiś streamer w to gra i nie zna gry, więc wszystko przed nim, czat mu cały czas napierdziela RÓB TO NIE NIE RÓB TEGO SPIERDOLISZ GRE CHUJU NIEEEEEEEEEEEEE

makin' bacon

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
A, to o tym mówisz jako o fanbase. Nom, to fakt - tak naprawdę każda informacja o tej grze nieco psuje rozrywkę. Miałem sporo szczęścia ogrywając ją before it was cool. To jest gra, w którą wypada pójść w ciemno.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Undertale dla werewolfa? :F

A, i:
co jest tam właściwie nie tak? Bo z takich międzynarodowych for pierdolenia głupot siedzę tylko na 4chanie, tam każdy narzeka na fanbase ale nikt nigdy nie mówi dlaczego. Widziałem za to takie rzeczy jak szukanie Gastera w różnych sztuczkach plikowych i to wydaje mi się być interesującym sposobem na dalsze wkręcanie się w (świetny) świat gry - a chyba to jest jeden z elementów "rakowego fandomu".

Mówią dlaczego. Problem w tym że fanbase undertale to w dużym stopniu SJWuje z Twitterów i Kotaków. Z tego co pamiętam któryś nawet serwis (kotaku?) napisał że "Undertale to dowód na to że "gamerzy" (nienawidzę tego słowa) dorośli do feminizmu" czy czegoś tam. Gra jest świetna. Chany ją uwielbiają generalnie, potem zaczeli swoje gadać SJWuje i Anity. Duża część fanbasu to pierdoły społeczne krzyczące o równości, genderyzmach i akcjach afirmacyjnych. Kreator z tego co wiem też do nich należy ale chuj z tego skoro gra jest świetna.

Werewolf, Z tego co wiem Dragons Dogma ma być przeniesiona na Pecety ale czy to będzie porządna konwersja chuj jeden wie, więc możesz poczekać na to. Poza tym obawiam się że jeśli chcesz RPGa w widokie TPP/FPP będziesz się musiał cofnąć wstecz albo w końcu dorosnąć. I spróbować izometryków. Wiem że to dla ciebie trudne wczuć się w postać, od tego jest wyobraźnia. Poza tym jak mówię zagraj sobie w Morrowinda może, w Bioshocki grałeś? Jeśli nie to na pewno zagraj w pierwszego, Może nawet w System shocka.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

Jakiś erpeg
#37 2016-02-03, 08:53(Ostatnia zmiana: 2016-02-03, 09:05)

Werewolf, Z tego co wiem Dragons Dogma ma być przeniesiona na Pecety ale czy to będzie porządna konwersja chuj jeden wie, więc możesz poczekać na to.
Dogma na PC wyszła już 18 stycznia,  konwersja dobra, na moim ponad 7 letnim kompie pykam na średnio-wysokich ustawieniach.  Masz 60 fps i znacznie polepszoną grafę, wszyscy chwalą że dobry port pod względem technicznym. Co do gry to świetny cRPG, szczególnie super system walki, extra bossy (cRPG z przewagą "action"). Pykam w to już troche solo, zacząłem niedawno od nowa gre na hardzie. Masz od razu DLC z Bitterblack Isle z konsoli, które jest wyjebiste. Niektórych może odepchnąć konsolowy styl, ale dla mnie to na plus.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dla niego ta gra jest nieosiągalna, bo nie ma spolszczenia(jak na razie).

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Dla niego ta gra jest nieosiągalna, bo nie ma spolszczenia(jak na razie).
Bo nie ma spolszczenia, serio?  :ayfkm: Sporo lepszych RPGów chłopaka ominie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry