Potwór 11868 35

O temacie

Autor Kogaan

Zaczęty 1.02.2016 roku

Wyświetleń 11868

Odpowiedzi 35

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Witam mam takie pytanie czy by dało rade przenieść jakiegoś potworka z arcania wraz z animacjami i czy gdybym go przeniósł do gothic 2 to by groziły jakieś konsekwencje prawne?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Nie da się... Arcania jest na innym silniku więc nie ma takiej opcji... Model można ale animacje i kości w swoim zakresie a na chwilę obecną na 100% nie dałbyś sobie z tym rady...
Gothic 2- ZenGine
Arcania- Genome Engine

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
+ Prawa autorskie

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Acha a gdybym wyciągnął ten model i sam zrobił animacje to jak by było z tymi konsekwencjami prawnymi?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
+ Prawa autorskie
Acha a gdybym wyciągnął ten model i sam zrobił animacje to jak by było z tymi konsekwencjami prawnymi?
:facepalm:

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nikt by nic nie zrobił, wszyscy mają to w dupie, możesz sobie nawet całą Arcanię do Gothica 2 dodać, prawa autorskie istnieją, tylko teoretycznie, przykładem jest mod returning, gdzie większość modeli pochodzi z innych gier, ruscy też na to leją ciepłym moczem, a wracając do twojego potwora, to wystarczą odpowiednie umiejętności z zakresu grafiki 3D i proszę efekt gwarantowany: http://ifotos.pl/z/sehwsrq

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
No dobra a z gothic 3 dało by się wyciągnąć model z animacjami? A skoro gothic 3 i gothic 2 są tej samej firmy to chyba konsekwencji prawnych by nie było co nie? Skoro tak mówisz mrdragothic ale wolę nie łamać prawa.

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
No dobra a z gothic 3 dało by się wyciągnąć model z animacjami? A skoro gothic 3 i gothic 2 są tej samej firmy to chyba konsekwencji prawnych by nie było co nie? Skoro tak mówisz mrdrsgothic ale wolę nie łamać prawa.
:lol2:

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
No dobra a z gothic 3 dało by się wyciągnąć model z animacjami? A skoro gothic 3 i gothic 2 są tej samej firmy to chyba konsekwencji prawnych by nie było co nie? Skoro tak mówisz mrdragothic ale wolę nie łamać prawa.

A Widzisz, żeby ktoś płakał o to, że w Returnignu 2.0 są jakieś modele z gothic 3? Bo jest ich tam więcej niż z gothic 2.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ta bo na pewno są robione na tym samym szkielecie  :lol2:

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Ale szkielet potworka orgonalnie robiony jest na tym samym szkielecie co animacje więc skoro są na tym samym szkielecie to teoretycznie powinno działać.  :lol2:

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ale szkielet potworka orgonalnie robiony jest na tym samym szkielecie co animacje więc skoro są na tym samym szkielecie to teoretycznie powinno działać.  :lol2:
:ayfkm: Mi chodzi o to że gothic 3 i wyżej ma inny szkielet przez co nie przeniesiesz od razu z animacją...

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
A takie pytanko skąd można pobrać returna 2.0 nawet ruskirego bo nie zależy mi na grze tylko modelach.  :trollface:

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Z internetu.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
A takie pytanko skąd można pobrać returna 2.0 nawet ruskirego bo nie zależy mi na grze tylko modelach.  :trollface:
Zanim pobierzesz returninga przeczytaj na internecie o tym...
+ Prawa autorskie

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tak wszyscy leją na to, także spokojnie możesz podjebać wszystkie modele ;)

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Tak wszyscy leją na to, także spokojnie możesz podjebać wszystkie modele ;)
Taki mam zamiar tylko że jak szukałem w necie returning 2.0 to tylko download zwykłego znalazłem dlatego się pytam.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Jak czytam tematy z uczestnictwem użytkownika Kaco99, to zaczyna mi się wydawać że jest on jakiś troche "niepełnosprytny"  :lol2:

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Cicho siedź bo to nie temat off-topic.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Z ruskiego nie wyciagniesz, oni maja tam innego gothica i język wiec musisz czekać na spolszczenie...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry