Możliwośc powtarzania zadań 2105 3

O temacie

Autor Subuki

Zaczęty 27.01.2016 roku

Wyświetleń 2105

Odpowiedzi 3

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Jak w temacie poszukuje możliwości rozpoczęcia po raz kolejny zadania u jednego npc w Gothic 3.
Dokładnie chodzi o to że u niego mam zadanie dotyczące sprawdzenia kopalni ludzi Hauke<chyba to tak się nazywał>ponieważ potrzebuje jeszcze 5 pkt reputacji w klanie młota.Zacząłem to zadanie pierw od kopani i pomogłem im ubić pełzacza który atakował dwóch górników a potem poleciałem do Hauke po zadanie, skutkiem czego nie miałem zadania pójścia z nim do kopalni za co było 5 pkt reputacji. Tu pytanie czy jest możliwość zmiany skryptów tak by zacząć od nowa u niego zadanie? Proszę nie pisać mi bym użył konsoli bo ja nie z tych graczy :)

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Tutaj raczej nikt gothic 3 nie moduje :/ Spróbuj wczytać w miarę najbliższy save... To jedyne co mogę ci doradzić :)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Gothicu Edycji rozszerzonej spotkałem się ze zmianą skryptów by npc mordrag miał dalsze dialogi. Myślę że to coś ze skryptami związane albo podmienić pierwsze skrypty z gothic 3 by wszyscy mieli znowu swoje zadania , no nie wiem nie znam się :p

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Edycja rozszerzona jest do gothic 1 :) Najwięcej ludzi z tego forum jeśli chodzi o gothic to moduje pierwsze dwie części :)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry