Pytania i problemy techniczne 1069185 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1069185

Odpowiedzi 3676

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i pozdro po założeniu Berła Adanosa i aktywacji ze Łzami, owszem jest burza ale nie da się ponownie berła założyć, tym samym nie da się obudzić strażników.

gg

ver 0060

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jeśli gracie na pseudoangielskiej wersji 0060 to się nie dziwie, że macie bugi, skoro ta wersja została wycofana.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Odnośnie mojego problemu. Po reinstalacji zauważyłem że mam dwa pliki RET2_Scripts.vdf . Czy to jest normalne ?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale jestem głupi. Przecież berło to pierścień, wystarczyło zdjąć jeden pierścień i wszystko jest ok. :lol: ^^

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli gracie na pseudoangielskiej wersji 0060 to się nie dziwie, że macie bugi, skoro ta wersja została wycofana.

Tak tylko z tego co widziałem na twoich filmikach sam grasz na wersji angielskiej

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Wiem, że jakoś inteligencją nie świecisz, ale ja gram na wersji 0050.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś link do którejś ze starszej wersji?Najlepiej do takiej która chodzi najlepiej i da się grać.Byłbym wdzięczny

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Wydaje mi sie ze wszystki na poziomie optymalizacji i bugow byly takie same.

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Np link do wersji 0056 albo cos

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja gram na 0060 i nie ma tragedii.

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja gram na 0060 i nie ma tragedii.

Tak u Ciebie nie ma tragedii ale u mnie jest

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co takiego sie dzieje?

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ciągłe spadki FPS'ów,w takim stopniu ,że grać się nie da.Jak włączam grę mam 60FPS a gdy tylko gra dobrze się wczyta mam max 15 FPS.Zaznaczę również ,że w pierwotnej wersji Returna 2.0 mogłem normalnie grać z jedynym problemem jakim była czcionka której nie dało się rozczytać

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dziekuje za pomoc :P

Post połączony: 2016-07-11, 14:54
Jeśli ktoś nadal ma problemy z optymalizacją polecam pobrać którąś ze starszych wersjii.U mnie działa. Polecam.Oto link http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1400928-Gothic-2-Returning-v2-0-Stand-Fragen-Antworten

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tldr

Pytania i problemy techniczne
#494 2016-07-11, 23:41(Ostatnia zmiana: 2016-07-11, 23:51)
A ja mam problem bo już jestem w GD i poszedłem do zawalonej kopalni, tej do której jest wejście na płaskowyżu nad wyjściem z GD no i doszedłem na sam dół i jak podbiegam do arcydemona to wywala mi gre do pulpitu. A wyczytałem że tam jest jedna ze sfer... jakieś porady?

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja mam problem bo już jestem w GD i poszedłem do zawalonej kopalni, tej do której jest wejście na płaskowyżu nad wyjściem z GD no i doszedłem na sam dół i jak podbiegam do arcydemona to wywala mi gre do pulpitu. A wyczytałem że tam jest jedna ze sfer... jakieś porady?

Miałem podobnie ale to z innym mobkiem,chyba tą królową pełzaczy w dziurze z pająkami. U mnie wystarczyło włączenie gry w trybie administratora i lekka zmiana ustawień graficznych (na lepsze czy gorsze nie ma znaczenia) U mnie działało,mam nadzieję ,że pomogłem

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tldr

Pytania i problemy techniczne
#496 2016-07-12, 08:29(Ostatnia zmiana: 2016-07-12, 08:43)
Jak włączam gre jako administrator to nie widzi moich saveów :O

//poradziłem sobie. Dla Windows 10 x64 -  C:/Użytkownicy/Twoja_Nazwa/AppData/Local/VirtualStore/Program Files(x86)/JoWood - to jest lokalizacja dla saveów. Wystarczy przekopiować. A błędy zniknęły i można grać :) Dzięki za pomoc.

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak włączam gre jako administrator to nie widzi moich saveów :O

//poradziłem sobie. Dla Windows 10 x64 -  C:/Użytkownicy/Twoja_Nazwa/AppData/Local/VirtualStore/Program Files(x86)/JoWood - to jest lokalizacja dla saveów. Wystarczy przekopiować. A błędy zniknęły i można grać :) Dzięki za pomoc.

Nie ma sprawy ;)

zielakxar

zielakxar

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś pomóc ? Zainstalowałem Returninga 2.0 podmieniłem skrypty i AST na angielską wersję i odpaliłem. Za pierwszym razem wszystko ładnie działało nie było żadnych problemów. Ale później gdy chcę odpalić Returna to cały czas wyskakuje mi Acces Violation . Przeinstalowałem i cały czas to samo, wie ktoś o co chodzi ?

Właśnie miałem podobny problem - usunięcie Gothic.ini z katalogu System naprawiło sprawę (wygenerował się nowy z ustawieniami domyślnymi)
Odpowiedź trochę późna, ale może komuś się przyda.

Edit:
Odnalazłem dokładnie wpis który powodował problem:
bIsLiveMainMenu=1 zmieniamy na 0
To jest to tło menu w świecie gry - u mnie po włączeniu tego pojawił się błąd Acces Violation

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wejściu do obozu piratów gothic mi się za każdym razem crashuje (chociaż byłem tam niejednokrotnie). Mam wersję 0060 i jestem w 2gim rozdziale.

0 użytkowników
Do góry