Witam, jest problem.
Grając w w returning otworzyłem kombinacją ctrl+f11 okno z opcjami graficznymi i nie zwróciłem uwagi na suwak z rozdzielczością wartość 320x200 nie sugerowała mi tego ze takiej wielkości będę miał grę. Po kliknięcu co ciekawe przycisku CLOSE zaczęła się zabawa.
Wszyskto ładnie, odpala mi sie pikseloza jak na telfeonie sprzed 10 lat, nie jestem w stanie złapać myszka okna dialogowego i zmienić tej wartoći na jakąkolwiek sensowną, w ustawieniach gry jest normalnie 1920x1080 tak samo w gothic.ini, próbowałem nawet pliki zwiazane z dx11 otwierać przez 7zipa i notatnik, szukałem tego w rejestrze, cofałem rejestr do stanu sprzed kilku dni(stało mi się to dziś), reinstalowałem gothica instalowałem inne wersje wsparcia dx11 dla gothica, jedyne czego nie zrobiłem i raczej nie zrobie to przywrócenie ustawień fabrycznych, mam za dużo rzeczy z pracy podpietych pdo system i straciłbym cały dzień na ogarnianie tego spowrotem.
Nie wiem co z tym zrobić internet milczy o moim problemie.
Dodam ze bez modyfikacji dającej mi obsługe dx11 gra działa normalnie ale po prostu nie chce mi się grać bez tego, nie po to mam kombajn żeby dx11 w gothicu nie odpalić