Pytania i problemy techniczne 1142386 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1142386

Odpowiedzi 3676

hbk32

hbk32

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ponieważ kiedy gram w gothic 2 returning 2.0 to po jakiś około 30 min wywala mnie z gry i pojawia się na pulpicie plik gothic.RPT wie ktoś o co tu może chodzić ?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanko, jak do rosyjskiej wersji włożę AB i ang translate przy nowej grze wywala mnie do pulpitu bez żadnego błędu, gra się po prostu wyłącza ( przy tym jak daje nową grę, pasek się ładuje do pełna leci ta muzyczka co z góry pokazana jest wierza xardasa ale filmiku nawet nie zaczyna pokazywać i wywala mi grę do pulpitu bez żadnego błędu, tak jak by się filmik nie chciał załadować czy coś )  miał ktoś taki sam problem ? Instalowałem AB na kilka różnych sposobów i dalej nie mogę zainstalować :( Ab nie działa mi totalnie, zwykły returning 2.0 działa ze spolszczeniem mi bez zarzutu :), pytam bo może ktoś miał może taki sam błąd i ja coś źle robię przy instalacji czy coś chociaż próbowałem instalować AB z 8 razy już na różne sposoby i zawsze jest to samo :(

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co zrobić jak misje są po angielsku? spolszczenie jest, wgrałem 2 raz i to samo

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Dopiero co zacząłem grę i mam taki problem, że często podskakuje mi kamera, najmocniej odczuwalne było to schodząc i wracając z dolinki w której siedzi Lester.

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Wie ktoś może jak rozjaśnić ekran w gothicu? Chodzi oto ze w nocy nawet w Khorinis nie wiem gdzie idę, w opcjach w grafice mam wrażenie, że zmienianie czegokolwiek nic nie daje, proszę o pomoc, zainstalowany DX.

Keep calm and kill all ~~ Gorn

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak rozjaśnić ekran w gothicu? Chodzi oto ze w nocy nawet w Khorinis nie wiem gdzie idę, w opcjach w grafice mam wrażenie, że zmienianie czegokolwiek nic nie daje, proszę o pomoc, zainstalowany DX.

W panelu ustawień DX11 pod klawiszem F11

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Super dzięki leci props, a są może jeszcze jakieś dodatkowe opcje z dx? Bo naprzykład helmy paladynów w dx wyglądają kiczowato

Keep calm and kill all ~~ Gorn

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne, że przedmioty kupców się nie renderują na środku ekranu? Tylko te w moim ekwipunku się renderują.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Super dzięki leci props, a są może jeszcze jakieś dodatkowe opcje z dx? Bo naprzykład helmy paladynów w dx wyglądają kiczowato

Tutaj może CI pomóc co najwyżej Texture Pack.

Czy to normalne, że przedmioty kupców się nie renderują na środku ekranu? Tylko te w moim ekwipunku się renderują.

Też tak mam i to chyba jest normalne a przynajmniej nie uniemożliwiające grę.

yim132

yim132

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam co zrobić jeżeli opcja "Informacje o statystykach GB" nie działa ?

Feo

Feo

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć.

Znalazłem u ruskich informacje odnośnie zmian w nadchodzącej versji 66.3, ale nie mogę się dokopać do informacji kiedy ten update będzie wypuszczony. Czy ktoś z Was ma jakieś informacje na ten temat?

https://rpgrussia.com/threads/spisok-izmenenij-dlja-versii-0066-3.13483/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Razem z Goetją - 2022.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

K

K

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
Moja wersja Returninga  to R2 66.2 AST/SP-1.7, jestem w trzecim rozdziale a mój problem polega na tym że dopiero zauważyłem brak bonusów do ochrony przed magią i ogniem w statystykach 0 (a zdążyłem użyć już kilku eliksirów i dosttać bonus z misji bodajże). Za wszelkie sugestie z góry dziękuję

Yakudo

Yakudo

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc :3 Da sie jakos przywrocic zeby Halvor dalej od nas kupowal kosztownosci ? Nie mam juz takiej opji  bo kogos tam zabilem pomagajac w Gildi Zabojcow.
Jezeli sie nie da jakos tego rpzywrocic to czy oplaca sie go wpakowac za kratki i czy beda jakies konsekwencje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Yakudo Skończ wątek zabójców, a Halvor będzie z tobą handlował dalej.
Nie ten wątek swoją drogą.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Mam pytanko czy istnieje możliwość zdobycia podobnego modelu ciężkiej zbroi strażnika jaką ma Wulfgar ?

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Alternative Balance - Może ktoś napisać o co chodzi z goblinem  na płaskowyżu starożytnych? Jest tam jeden taki imienny goblin w małym obozie i jest skrzynka do której trzeba mieć klucz. Jak ją otworzyć? Z góry dzieki za pomoc :)

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
yo, moja postać odumiała się akrobatyki po tym, jak wyczyściłem skarbiec gz na wyspie. O co cho?

With great power comes great bullshit

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ciastek97 Spróbuj wcisnąć shift + t. Jeśli nie zadziała to spróbuj inne kombinacje shift + klawisz. Którymś się zmienia właśnie akrobatyke  na normalnie skakanie 

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@mtusss łooo kurwa, ddzienki, dzienki

With great power comes great bullshit

0 użytkowników
Do góry