O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8862521
Odpowiedzi 37317
MrTLord001PL
Hearthstone
Właśnie sprawdziłem to kucie mieczy, mi niestety nie działa :(
Aha no to fajnie . Przeżuwam się na wersje 0066 :d. W sumie to dobrze może w końcu będę miał PN na 2h (na początku nie wiedziałem o bonusach i zmarnowałem PN ).
Lojras
Jeśli w nowszych wersjach jest ten bonus to nie wiem czy się nie przerzuce Ale tyle godzin straconych... W sumie z tym bonusem mogę mieć w 1 rozdziale ile chce siły heh
lis420
Może ten bonus nie tyczy się tylko kowalstwa A może tez wytwarzania łuków + do zręki i alchemi do mamy
O ile nie gra się na hardzie/legendarnym, to te TriHardowanie z kowalstem, i wbijanie statów w nieskończoność tylko psuje przyjemność z gry imo. (Nie mówie tu oczywiście o stuprocentowej eksploracji, bo za to szacun)
Morty
K0nopa
Nieznany?
Maciuś
@LojrasPowodzenia w biciu łysego! @WszyscyPowiedzcie czy mam dobrą postać:Informacje czonstkowe:Poziom : HardWersja : 2.0 (0065)Poziom : (30/31)Siła : 185 punktówZręczność : 39 punktówInteligencja : 10Broń : 2h Z magicznej rudy (180 dmg + 18 z zaostrzenia)Kusza : Bandycka (90 dmg)Zbroja : Ciężka zbroja najemnika ulepszona na max. (z pasem w komplecie )Pierścienie : 8/8/8/8 do obrony , 20 do hp 10 do mamyNaszyjnik : (chyba) 10 do hp , 3 siły i zrękiNajlepsza broń biała : Wielki magiczny miecz z rudy (240 dmg)HP: 750Wytrzymałość : 650Mana : 67Stan beziego : Singiel xD. Ale to już niedługo się zmieni ;).Może być postać?
Witam. W jaki sposób wyciąganie tak dużo HP ? Ja mam 35 lvl i 700 HP ...
oskar378