Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862521 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862521

Odpowiedzi 37317

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Aha no to fajnie :D. Przeżuwam się na wersje 0066 :d. W sumie to dobrze może w końcu będę miał PN na 2h (na początku nie wiedziałem o bonusach i zmarnowałem PN :/).

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Właśnie sprawdziłem to kucie mieczy, mi niestety nie działa :(

Bo masz starszą wersję 061, bonus siły z wykuwania mieczy mógł być wprowadzony w nowszych wersjach  od twojej.

Post połączony: 2017-07-16, 03:21
Aha no to fajnie :D. Przeżuwam się na wersje 0066 :d. W sumie to dobrze może w końcu będę miał PN na 2h (na początku nie wiedziałem o bonusach i zmarnowałem PN :/).

Tutaj polecam ci ściągnąć wersję moda 066 R1 , nie najnowszą R2 chyba że jakoś sobie poradzisz ze zbugowanymi strażnikami sfer.

:D

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli w nowszych wersjach jest ten bonus to nie wiem czy się nie przerzuce Ale tyle godzin straconych... W sumie z tym bonusem mogę mieć w 1 rozdziale ile chce siły heh

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
http://world-of-gothic.at.ua/news/gothic_2_returning_2_0_0066_revizija_1/2017-04-22-186#

Link do wersji 066.1

Post połączony: 2017-07-16, 03:25
Jeśli w nowszych wersjach jest ten bonus to nie wiem czy się nie przerzuce Ale tyle godzin straconych... W sumie z tym bonusem mogę mieć w 1 rozdziale ile chce siły heh

Nie w 1 rozdziale, ilość stalowych prętów jest ograniczona u kupców. A wydobywania żelaza uczy Grimes a ten jest w GD, więc dopiero po Jarkendarze będziesz miął możliwość kucia dużej ilości mieczy nie licząc nauki kowalstwa. Wydobywania rudy uczy też Snipes ale chyba dopiero po wykonaniu zadania z paczką rudy również GD :)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ten bonus nie tyczy się tylko kowalstwa A może tez wytwarzania łuków + do zręki i alchemi  do mamy

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O ile nie gra się na hardzie/legendarnym, to te TriHardowanie z kowalstem, i wbijanie statów w nieskończoność tylko psuje przyjemność z gry imo. (Nie mówie tu oczywiście o stuprocentowej eksploracji, bo za to szacun)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Może ten bonus nie tyczy się tylko kowalstwa A może tez wytwarzania łuków + do zręki i alchemi  do mamy

Tego nie wiem być może to zależy od gildii, być może te bonusy z kowalstwa ma tylko najemnik ale to muszę przetestować na moim przyszłym Paladynie :D

Post połączony: 2017-07-16, 03:36
O ile nie gra się na hardzie/legendarnym, to te TriHardowanie z kowalstem, i wbijanie statów w nieskończoność tylko psuje przyjemność z gry imo. (Nie mówie tu oczywiście o stuprocentowej eksploracji, bo za to szacun)

Tutaj się zgadzam ale jak wbijesz takie 50 siły to i tak dużej różnicy nie odczujesz na Hardzie ale znacznie pomoże osobom które mają znacznie słabszą postać na dany obszar np: przez złe rozdanie PN. Co do eksploracji to nie ma już nic w returningu 2.0 co bym nie odkrył poza zadaniami gildyjnymi kilku frakcji.

Post połączony: 2017-07-16, 03:38

Polecam wersje 066 sporo nowych zadań dodanych od wersji 0662

http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.0

Spis zadań na RPGRussia łącznie z tymi dodanymi

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Returninga chyba przejdę na nowo gdy wyjdzie dodatek dodający możliwość granie złym :)

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się gotowania różnych ciast, i stoje przy piecu, mam wszystkie składniki i i tak nie mogę nic ugotować żadnej potrawy oprócz oczywiście mięsa ryb itp. Co robić?

[Edit] Nieważne, piec był obok kuchenki, pomyliłem

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Lojras @Hearthstone Na hardzie bonus z kowalstwa jest ograniczony do 10pkt na akt, intelignecja raczej nie jest ale jej wbijanie wymaga sporo składników, nie wiem jak jest z e zręcznością.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Zręczność masz ograniczoną liczbą npc. Chyba nie można okradać tej samej osoby tylko ze w innym rozdziale.

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. W jaki sposób wyciąganie tak dużo HP ? Ja mam 35 lvl i 700 HP ...

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Nieznany? Eliksir dodający Hp, tabliczki, kompoty. Wykonywania eliksiru nauczysz się od Saggity jedynie po wyuczeniu się pierwszych trzech mikstur leczących, kompotów od kucharza w zamku w górniczej dolinie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Lojras
Powodzenia w biciu łysego! ^^

@Wszyscy
Powiedzcie czy mam dobrą postać:
Informacje czonstkowe:
Poziom : Hard
Wersja : 2.0 (0065)
Poziom : (30/31)
Siła : 185 punktów
Zręczność : 39 punktów
Inteligencja : 10
Broń : 2h Z magicznej rudy (180 dmg + 18  z zaostrzenia)
Kusza : Bandycka (90 dmg)
Zbroja : Ciężka zbroja najemnika ulepszona na max. (z pasem w komplecie :D)
Pierścienie : 8/8/8/8 do obrony , 20 do hp 10 do mamy
Naszyjnik : (chyba) 10 do hp , 3 siły i zręki
Najlepsza broń biała : Wielki magiczny miecz z rudy (240 dmg)
HP: 750
Wytrzymałość : 650
Mana : 67
Stan beziego : Singiel xD. Ale to już niedługo się zmieni ;).
Może być postać?
Ja na 20 lvl będę miał 182 zręczności na samym początku jarkendaru na legendarnym poziomie trudności. Staty dające dmg są zawsze priorytetowe, reszta jest drugorzędna.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Witam. W jaki sposób wyciąganie tak dużo HP ? Ja mam 35 lvl i 700 HP ...

Warto też robić wina zapomnienia dają 15 do HP każde , szarlotki (uczy Thekla) , z początku też warto dawać PN w HP za 5 PN 50HP :)

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maciuś A jak z siłą stoisz ? Myślisz że dobijesz do 200pkt w piątym akcie ?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Lojras jaka masz wersje ? Bo na 065 to te bonusy byly pobugowane mocarnie

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam pytanie:

1) Regenerują się u jakiś handlarzy puste butelki (nie mówię o menzurkach), w 1 rozdziale powykupywałem po 5 u niektórych handlarzy jak Coragon ale w 2 akcie już im się te butelki nie regenerują? Czy jest jakiś handlarz który co rozdział ma je do kupienia?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Powie mi ktoś gdzie znaleźć tę bestyjkę którą każą mi zabić w orkowym mieście? Albo jak wygląda chociaż to może skojarzę gdzie jest ;)

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: wie ktos jak ubic tego cieniostwora bossa z doliny gdzie byl Lester ? I taka informacja srebrny miecz dwureczny w starej wiezy Xardasa razem z mistrzowska szpada 2ksiazkami bodajze oraz listem z nauka jezyka orkow

0 użytkowników
Do góry