Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8912935 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8912935

Odpowiedzi 37317

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki

Post połączony: 2017-07-06, 08:22
A wiesz gdzie można znaleźć fajną broń dwuręczną jankendar lub khorinis 2rozdział .

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Leagowacy Jeżeli chodzi o akt drugi to dopiero w GD są jakieś sensowne bronie, no chyba że zbędziesz szpon w 2 akcie.

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo ja mam bron jednoręczna 159 obrazen a słyszałem ze w returningu lepiej grać pod  dwu  a najlepsza broń dwu jaką mam to miecz blizny

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol bez porownania pierwsza runa nekro bloom gloom z ta runa vatrasa.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vanarius
Tego strażnika ja zabiłem przyzywając parę razy Kryata (zadawał 1k obrażeń na hita), samemu go nie atakując - dzięki temu nie respiły się szkielety na 0066.v2, trzeba było tylko uważać by nie stracić aggro i by odnowiło mu się życie :).

@Maststs
Podobno nie trzeba grzebać w GVE, wystarczy samemu zabić demona na bagnie.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Właśnie ubiłem demona na bagnie, bez bugowania nie widzę możliwości zabicia go magiem.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy jak w khorinis nie uratujemy orka to coś się stanie ?
Stracisz parę zadań.
Nikt nie może powiedzieć jasno i pewnie gdize znajdę w  2 rozdziale piecz jednoręczny lepszy niż 159 dmg? XD
Miecze jednoręczne to.. syf jak dla mnie. Najlepiej zdobyć szpon Beliara, zabić strażników sfer, zdobyć more ulartu, przywołać S'enyaka, pokonać go zdobywając jego duszę i naładować nią szpon Beliara, lub zebrać 400 zwykłych dusz. O to sposób na dobry miecz jednoręczny :D :D
Właśnie ubiłem demona na bagnie, bez bugowania nie widzę możliwości zabicia go magiem.
Da radę, ale trzeba się napocić trochę :)

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy jak w khorinis nie uratujemy orka to coś się stanie ?
jak grasz na hardzie albo legendarnym to zjebiesz sb q na najlepsza kusze a tak to pare questow przepadnie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kempix To co napisałem było skierowane to @tldr bo oboje gramy magami na hardzie.
Bez 800 wytrzymałości i wymaksowanej broni 2h  ta walka za bardzo nie ma sensu, bo jeżeli demon cię trafi to dostajesz krwawienie, tracisz manę 10pkt/sek, i przestajesz regenerować wytrzymałość, więc "napocić" się trochę to za mało powiedziane.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś o co chodzi z Izulgiem w Mieście Umarłych w Dolinie Cieni? Pomijając jego standardowe ataki, to jeszcze zupełnie z dupy Bezi nagle unoszony jest w powietrze, a on go napieprza, co zazwyczaj skutkuje zgonem bo nic nie można wtedy zrobić. Raz Izulg robił jakąś animację i nie atakował, przez co dało się przeżyć więc nie wiem czy to bug czy co? Zrobił ktoś już tego bossa?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ziomeczki mam pytanie odnośnie gildi złodziei podobno istnieje coś takiego jak reputacja u tych żartownisiów. Ktoś ma pojecie od czego zależy ta reputacja i jak się nią liczy? Gdzieś wyczytałem, że potrzebuje jej 40 by Ramirez nauczył mnie robienia szpady poziom 7 i dał questa by ojebać Rąsię z klucza na przepis by wyprodukować szpadę na 8 poziom. Oczywiście problem polega na tym, że Ramirez jest parówą i nie chce mnie tego nauczyć anie dać questa...

Rozdział III zrobiłem wszystkie questy dla nich prócz questa na zmianę muzyki dal Jaspera..

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Czy jeśli nie zrobiłem zadania "Polowanie z Jackiem Aligatorem" to Greg w 7 rozdziale MOŻE się zgodzić pomóc paladynom ?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, moje pytanie nieważne - jak zwykle bug, występował gdy robiło się unik w bok czy stało się w miejscu. Trzeba zaatakować i się cofać, tak jest najmniejsza szansa na to. Tak jakby ten boss nie był wystarczająco wkurzający.

Mam pytanie do Dark Web, nie mogę go skończyć od 3 rozdziału - rozmawiałem z Hodgesem, dał mi ten zwój ale nikt inny nie ma dialogu. Ani Vatras, ani Hagen, ani żaden mag. Jakieś pomysły?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam. Czy jeśli nie zrobiłem zadania "Polowanie z Jackiem Aligatorem" to Greg w 7 rozdziale MOŻE się zgodzić pomóc paladynom ?
Gdybyś grał w ReBalance to by się nie zgodził :) Ale z tego co pamiętam w Returningu 2.0 zależy to od retoryki.
Mam pytanie do Dark Web, nie mogę go skończyć od 3 rozdziału - rozmawiałem z Hodgesem, dał mi ten zwój ale nikt inny nie ma dialogu. Ani Vatras, ani Hagen, ani żaden mag. Jakieś pomysły?
Poszukaj pierścienia koło jednej z bram Khorinis.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Apprentice z dialogu z Hodgesem miałeś (jakoś...) wywnioskować, że musisz przeszukać jeszcze miejsce gdzie Lothar został zabity. Pod mostkiem przy bramie w stronę Lobarta jest jeszcze pierścień którego potrzebujesz, i dopiero potem rozmawiasz z magami.

Choć, pro tip, jest to napisane w solucji na rosyjskim forum, polecam przeglądać tam przed pytaniem na forum, ma szansę być szybciej.

@ruunaldo nie wiem dokładnie jak działa ten quest itd, ale zadanie ze zmianą muzyki na pewno na reputację wpływa bo po zrobieniu go Ramirez uczył mnie nowej szpady, więc to może być to.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktoś jak sprawić by w GVE odblokować dialog z Ur-Thrallem (zabicie demona z bagien)?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przed walką z Seynakiem mam użyć na nim mora urlartu czy jak to zrobić?

Zapraszam na mój kanał!

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ruunaldo chyba jest jak w starszym returningu że podczas rozmowy używasz.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ruunaldo chyba jest jak w starszym returningu że podczas rozmowy używasz.

Bo po walce z Senyakiem powinienem pójść do ołtarza Beliara i z duszy demona odpalić szpon?

Zapraszam na mój kanał!

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ruunaldo Potrzebna jeszcze karma u beliara

0 użytkowników
Do góry