Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861411 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861411

Odpowiedzi 37317

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić maga broniącego krwi demona w Dolinie Cieni? Leczy się za każdym uderzeniem, nakłada jakąś truciznę co któryś atak, jest po prostu za mocny na zwykłą walkę.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam dialogu z Valeranem na temat pomocy dla Lutero. Pomocy :(

Musisz wydac Ferdynanda, inaczej nie wezmiesz go na pomocnika(chlop ma prace, dopoki tego nie zrobisz, wiec po co ma kombinowac?:D)

Jak zabić maga broniącego krwi demona w Dolinie Cieni? Leczy się za każdym uderzeniem, nakłada jakąś truciznę co któryś atak, jest po prostu za mocny na zwykłą walkę.

Mialem to samo, mimo iz do doliny cieni wszedlem dobrze "rozwiniety". Ja po prostu go zbugowalem wchodzac na jakis kamien ni uwalilem z kuszy, nie widzialem innego rozwiazania.

Teraz moje pytanine :D
Mam juz 7 rozdzial i lece z watkiem opiekunow(pioruny mie bijo jak walne orka)
Rozmawialem z Netbekiem, sniacy uwalonny, Innos i Beliar dali mi sile. Zotal Adanos. Gdzie/jak mam uzyskac jego blogoslawienstwo? :( W swiatyni Adanosa nie mam zadnej interakcji z niczym :( Ktos cos?

Athashin

Athashin

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do zadania z Gomezem musiałem dużo się modlić do Innosa, przez co karma u Beliara zrobiła się na tyle ujemna, że nawet po Eltu miałem -77. Wymordowałem wszystkich paladynów w Khorinis i GD i mam koło 15. Jak dobić tę karmę do 100, żeby móc skończyć wątek Szponu Beliara? Modlitwa na przemian ze snem średnio wchodzi w grę.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Kupuj karmę u beliara w kapliczce, nie masz innej możliwości.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego sluza i jak uzywac tych mutagenow ?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie mam dialogu z Valeranem na temat pomocy dla Lutero. Pomocy :(

Musisz wydac Ferdynanda, inaczej nie wezmiesz go na pomocnika(chlop ma prace, dopoki tego nie zrobisz, wiec po co ma kombinowac?:D)

Mialem to samo, mimo iz do doliny cieni wszedlem dobrze "rozwiniety". Ja po prostu go zbugowalem wchodzac na jakis kamien ni uwalilem z kuszy, nie widzialem innego rozwiazania.

Teraz moje pytanine :D
Mam juz 7 rozdzial i lece z watkiem opiekunow(pioruny mie bijo jak walne orka)
Rozmawialem z Netbekiem, sniacy uwalonny, Innos i Beliar dali mi sile. Zotal Adanos. Gdzie/jak mam uzyskac jego blogoslawienstwo? :( W swiatyni Adanosa nie mam zadnej interakcji z niczym :( Ktos cos?

Pustynia Adanosa? Świta coś? ;v

@Silentius
Do wzmacniania mikstur, stół alchemiczny ;D

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A korzystania z tych mutagenow to trzeba sie uczyc czy trzeba tylko podejsc do stolu alchemicznego i uzyc do mikstury ?

BloedeCervan

BloedeCervan

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć, gdzie znajdują się zapasy paladynów z zadania "difficult choice"?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A korzystania z tych mutagenow to trzeba sie uczyc czy trzeba tylko podejsc do stolu alchemicznego i uzyc do mikstury ?

Z tego co pamiętam, nie uczyłem się tego, tylko wzmacniałem normalnie, przy stole ;v

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć, gdzie znajdują się zapasy paladynów z zadania "difficult choice"?

W tej szopie obok ktorej stoi Sengrath(ten od broni paladynow), za kuznia. Nie pamietma tylko od kogo ten konkretny klucz, okradnij wszystkich dookola i wez ten z wiezy, to bedziesz mial jbc :D

Ponawiam moje pytanie, jak w 7 rozdziale pomodlic sie do Adanosa, zeby moc pokonac opiekunow? Stoje z postepem, bo nie potrafie nic wykombinowac, niestety.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem otóż jestem w lesie asasynów i ma dojść do walki po między Hanirem a Tiemantem gdy podchodzę do areny załącza się kamera i kręci się w kółko i nic się nie dzieje walki nie ma. da się to naprawić ?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Miałem to samo. Zapisałem po tej "niby" walce i wczytałem. Wtedy zaczęli ze sobą rozmawiać no i doszło do walki.

Post połączony: 2017-06-24, 23:44
Ponawiam moje pytanie, jak w 7 rozdziale pomodlic sie do Adanosa, zeby moc pokonac opiekunow? Stoje z postepem, bo nie potrafie nic wykombinowac, niestety.
Sanktuarium prawdy :D Czyli pustynia Adanosa/duża piramida należy wejść w jeden z teleportów po lewej albo prawej stronie i przeczytać pulpit.

BloedeCervan

BloedeCervan

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

W tej szopie obok ktorej stoi Sengrath(ten od broni paladynow), za kuznia. Nie pamietma tylko od kogo ten konkretny klucz, okradnij wszystkich dookola i wez ten z wiezy, to bedziesz mial jbc :D

Fakt, źle zrozumiałem zadanie, chodzi w nim o wycięcie paladynów Alberta, ale za poprawną odpowiedź dziękuję, bo wprowadziłem cię w błąd! :)

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie rzeczy sobie blokuje/psuję wchodząc do 5 rozdziału? Zrobiłem wszystko ze szponem beliara, świątynie śniącego i uriziel, dolinę cieni chciałem zostawić na 5 akt, bo nie daję sobie rady z bossem przed krwią demona a ten wątek się chyba nie blokuje w 5 rozdziale.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem to samo. Zapisałem po tej "niby" walce i wczytałem. Wtedy zaczęli ze sobą rozmawiać no i doszło do walki.

Post połączony: 2017-06-24, 23:44
Sanktuarium prawdy :D Czyli pustynia Adanosa/duża piramida należy wejść w jeden z teleportów po lewej albo prawej stronie i przeczytać pulpit.

Dz-dzienki. Serio wielkie dzieki ^^ Szukalem w tej piramidzie z krukiem, w swiatyni Adanosa, nawet w tej jaskini gdzie pada to swiatlo i sie tam modliliscie. Saturas i inni magowie nic nie mowili. Rece mi juz opadly :D

Jakie rzeczy sobie blokuje/psuję wchodząc do 5 rozdziału? Zrobiłem wszystko ze szponem beliara, świątynie śniącego i uriziel, dolinę cieni chciałem zostawić na 5 akt, bo nie daję sobie rady z bossem przed krwią demona a ten wątek się chyba nie blokuje w 5 rozdziale.

Z bossem bedzie naprawde ciezko chyba zawsze. Ja mialem na pewno 60+ lvl lowce smokow i nie szlo tego zrobic. Bil za miliard, ta klatwa bila po 200 bodaj i nie potrafilem tego rozkminic. Wszedlem na kamien i z kuszy go zalatwilem ;p

BloedeCervan

BloedeCervan

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko dotyczące Ur Thralla i zadania ze światynią śniącego:

Próbuję do niego zagadać o tej świątyni, a on mówi że to sprawa orków i mam sobie iść zanim się na mnie potężnie zdenerwuje, tak samo nie mam żadnego dialogu związanego z kopalnią, chociaż wszystko zrobiłem tak jak trzeba było, zrobiłem też wszystkie misje orków, nawet te z wybiciem paladynów. Dlaczego nie mogę zacząć wątku ze śniącym?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam panowie . Mam problem z wygraniem walki z pierwszym orkiem na arenie w orkowym mieście .
Moja postać bazuje na zrecznosci i 1H . Dodatkowo na arenie mam niewielkie lagi co znacznie sprawę utrudnia.
Nie dałem ani punktu w siłę i 2H ,a jak wiecie pierwsza walka pozwala tylko na użycie UluMulu .
Przebijam mu się przez defa tylko krytem na który mam 16% szansy.
Gram na hardzie i szkoda mi wydać pkt na 2H ...
Muszę z nim walczyć ~15 min bez technicznych błędów a z lagami to prawie niewykonalne.
Macie jakieś rady ,czy można mu jakoś zabrać broń albo pokonać w inny sposób ,niż tym orkowym szajsem ?

Maul13

Maul13

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąć czarne perły?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak otworzyć grobowiec w którym jest amulet Angara? Na wejściu jest tam teraz ściana

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakąś radę jak poradzić sobie w 1 rozdziale grając pod zręczność z bossem golemów do zdobycia tego młota aby zostać świątynnym strażnikiem? Ze zwykłym nie daje rady a co dopiero z bossem :/

0 użytkowników
Do góry