1. Jaką książkę mam dać Nuts'owi w kopalni Orków w misji "Pipe Dream" - w dzienniku pisze że coś o gwiazdach. Wszystkie sprzedałem magowi w mieście. Myślę o "Astronomy" ale jej już nie mam dostępnej. Natomiast "Divine energy star" jest NOK.
2.Misja "Difficult chioce" - jaki skład paladynów mam zniszczyć w pobliżu wybrzeża.
3.Potrzebuję pancerze dla Jessi'ego i Cliff'a ale wszystkie upłynniłem. Mam tylko strój mieszczucha, złodzieja i maga ale żaden nie podchodzi. Jest szansa ze coś znajdę w 3. akcie?
4.Pokonał ktoś demona w kopalni orków grając nekromantą. Będąc nawet w środku po uderzeniu magią przyzywana szkielety a na walkę wręcz nie ma szans.
5.Co muszę jeszcze zrobić by ruszyć wątek z zaginionymi paladynami. Zrobiłem wszystkie misje w kopalni i nie mam żadnego dialogu ani z Wenzlem ani dowódcą paladynów na zamku. Ciekawi mnie czy to nie jest również powiązane z demonem i muszę go chyba wcześniej ubić.
Post połączony: 2017-04-16, 11:28
kurw. Znowu potrzebuje 1 sztuki black ore. Ktos ma jakis spis gdzie sa wszystkie z nich?
Skarb ognistego smoka. Łatwo dostępna.