witajcie ponownie, dzisiaj chcę abyście mi doradzili w kilku misjach:
1. Misje Ekspedycja Magów Ognia oraz Bezgraniczna potęga to kiedy najlepiej opłaca się robić? odrazu? czy bardziej w późniejszych aktach
2. Gdzie można zdobyć czarne perły? Od Ramireza, lutero, garetta, farima zdobyłem i jedną dropnołem z muszli by zrobić naszyjnik dla Loi. Są jeszcze gdzieś? Bo potrzebuje do zrobienia mikstury do zadania Prezent Ofiarny od Opiekuna
3. Jak najlepiej pokonywać szkielety przy skrytkach grega (tych X na ziemi z krzyżem) i ogólnie szkielety w kopalni prowadzącej do GD oraz jak pokonać te ogniste bestie w kanionie w tej bibliotece (chyba tak sie to nazywało) wystarczy srebrny miecz z kopalni prowadzącej do GD?
4. Zadanie przeklęta latarnia, które zleca nam Jack po oswobodzeniu jego wieży z bandytów, to najlepiej kiedy zacząć robić? i co potrzeba?
5. Czy jak zabiłem przez przypadek ognika, to na jego miejscu w odpowiednim czasie się pojawi opiekun? czy jak ognika nie ma to się nie pojawi?
6. Do lasu assasynów to jakie potrzeba staty, bo słyszałem, że trudna walka będzie z niektórymi osobnikami
7. Zwój zmniejszenia potwora jest tylko jeden egzemplarz w grze ten, który dostajemy od Ignaza za misje? Czy są jeszcze jakieś
8. W co najlepiej inwestować?
*łuki czy kusze?
9. Akrobatyka jest dostępna od jakiej ilości zręczności?
Na razie tyle, jeżeli nie będę czegoś wiedział, od razu do was napisze