Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831216 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831216

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie da się tobie pomoc, skoro nie umiesz bądź nie chcesz przeczytać odpowiedniego tematu z rozwiązaniem twojego problemu.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MIASTO ORKÓW
Prosze o pomoc. Ostatnio zaczolem grac w returninga 2.0 bylo to moje pierwsze spotkanie z tą modyfikacją. Mam 2 rozdział i jestem straznikiem swiątynnym. Problem jest w tym ze wszedlem do Ur-thralla czy jak sie nazywa ten dowodca orkow. Powiedzialem mu o tej swiatyni ale rozmowa konczy sie na tym zebym sie tym nie interesowal i to nie moja sprawa a rozmowa konczy sie na Arghhh orka. Prosze o pomoc

Musisz mieć 50 retoryki, wypełnić zadanie mroczne rytuały i mieć zaczęty quest "zaginienie bez wieści" a dokładniej byc w tym momencie tego questa jak masz wpis w dzienniku ze musisz szukac u orków tych palladynów. To wszystko wykonaj zanim pogadasz z tarrokiem o wejście do wodza. Bo jest bug i trzeba wszystkie zadania wykonać zanim się pogada.

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
MIASTO ORKÓW
Prosze o pomoc. Ostatnio zaczolem grac w returninga 2.0 bylo to moje pierwsze spotkanie z tą modyfikacją. Mam 2 rozdział i jestem straznikiem swiątynnym. Problem jest w tym ze wszedlem do Ur-thralla czy jak sie nazywa ten dowodca orkow. Powiedzialem mu o tej swiatyni ale rozmowa konczy sie na tym zebym sie tym nie interesowal i to nie moja sprawa a rozmowa konczy sie na Arghhh orka. Prosze o pomoc

Musisz mieć 50 retoryki, wypełnić zadanie mroczne rytuały i mieć zaczęty quest "zaginienie bez wieści" a dokładniej byc w tym momencie tego questa jak masz wpis w dzienniku ze musisz szukac u orków tych palladynów. To wszystko wykonaj zanim pogadasz z tarrokiem o wejście do wodza. Bo jest bug i trzeba wszystkie zadania wykonać zanim się pogada.

Jak sprawdzic ile ma sie retoryki bo nigdzie nie widze informacji na B w zadnej zakladce

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejne pytanko :D Dostałem zadanie od vatraska żeby dowiedzieć się co się dzieje z magami wody, ponieważ nie ma od nich żadnych wieści.. Wpierdzielam się do jarka, a tam puusto ._.
Skoro masz się dowiedzieć to może warto ich poszukać? Skoro ich nie ma tam gdzie zawsze to może gdzieś poszli? Tak trudno się dowiedzieć gdzie?
Swoją drogą to jest standardowy quest. Dlaczego nie sprawdzisz w solucji?
odsyłam https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497870430

Kuba25000 przewiń statystyki strzałką w dół. tam gdzie kowalstwo i reszta

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Fenoloftaleinowy Nie masz mieć tej runy w ekwipunku, tylko użyć jej zanim przyzwiesz S'enyaka.
@Kayoi281 Kombinuj. To się da zrobić, gdy masz akrobatykę. Nie jest może najłatwiejszą rzeczą, ale w 100% wykonalną.
@xardars Jak mówiłem. Przechodź między lokacjami, zapisuj i wczytuj, odczekaj ileś dni, rób inne questy... W końcu Ignaz zginie, ale to się nie dzieje od razu po striggerowaniu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile razy mam ulepszyć szpon duszami? I co zrobić z duszą Senyaka?

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Wydać najpierw pn na reg. Many czy oszczędzić na 2 krąg?

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Bezio47

Bezio47

Użytkownicy
posty51
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać co mam zrobić na pustyni Adanosa i jak przeskoczyć ten krater w jaskini? Zdobyłem już berło i nwm co mam dalej robić ani do czego to berło służy. Uzupełniłem też prawą stronę tablicy w piramidzie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale do solucji to już nie zajrzałeś bo po co? lepiej poczekać aż ktoś  ci wszystko napisze nie?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Bezio47

Bezio47

Użytkownicy
posty51
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorry i dzięki.Po prostu nie pomyślałem

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej ludziska, wie ktoś gdzie znajdę zwój gromu? Przydałby mi się podczas walki z Królową Pełzaczy, z góry dzięki :D

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Wydać najpierw pn na reg. Many czy oszczędzić na 2 krąg?

Polecam regenerację many jeżeli masz problemy z eliksirami na manę

Post połączony: 2018-10-28, 20:14
Hej ludziska, wie ktoś gdzie znajdę zwój gromu? Przydałby mi się podczas walki z Królową Pełzaczy, z góry dzięki :D

Jeden dostaniesz za questa z cieniostworem od vatrasa, a tak to chyba cronos w jarkendarze

Arsayen

Arsayen

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki mega dziwny problem. Koncze juz pustynie Adanosa, natomiast gdy podchodze świętych naczyń starożytnych to nie mogę wejść w interakcje. Są dwa takie zbugowane naczynia. 3/5 wypelnilem woda. Czy ktoś miał taki problem i wie jak stanąć by zadzialalo? Albo mam komunikat "za daleko" albo "nie ta strona" a gdy mam juz dobra stronę to nie mam wcale komunikatu i nic się nie dzieje gdy klikam. Serio probowalem dzisiaj dwie godziny bez skutku. Jeśli mi nie pomozecie to zatrzymam się na 3 rozdziale przed GD i zakończe niestety a ja przygodę z returning 2.0 :/ mogę dac swoj save i sprobujecie sami bo może ja cos mam zbugowane. W razie save'a piszcie pw lub SMS 790 778 972 - z gory dziękuje za pomoc ☺

Tangel

Tangel

Użytkownicy
posty64
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam problem z misja zemsta pradawnych. W nocy nie pojawia się Quarhodron. Radames powiedział gdzie się znajduję jednak nikogo tam nie ma.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Arsayen Na pewno masz przy sobie wodę Adanosa? BTW są tylko cztery naczynia, to błąd w solucji.
@Tangel Najlepiej prześpij się koło wielkiej piramidy i wtedy tam pójdź, ewentualnie po prostu poczekaj na miejscu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto sprzedaje ektoplazmę?

Arsayen

Arsayen

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiedziałem ze wypełnienie wykorzystuje 2 butelki i się skończyły. Dzięki wielkie Jao 😁

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozpocząłem drugi rozdział i udałem się do Jarkendaru. Gram nekromantą (100many i 51int). Do wydania mam ponad 120 PN. W mane władować w końcu te PN czy tak jak pisali w poradniku jeśli 1mana=2PN to już bazować na miksturach itd. (poradnik z 2014r. więc mogło się trochę zmienić). Mam 59siły po 30% broń jed/dw. otwieranie zamków, skradanie się, myślistwo większość wyuczona. Czeladnik u Harada. Zostawić te PN na kręgi czy jak dalej rozwijać postac aby nie zepsuć gry ? Pozdrawiam

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam taki problem że nie działa mi teleport w Khornis nie mogę włożyć kamienia do posągu jak podchodzę do niego, pomimo tego że mam w w ekwipunku co najmniej 2 tabliczki teleportacyjne  ( wersja AB 08/09) inne teleporty działają normalnie

0 użytkowników
Do góry