Witam
Obawiam się że znowu skopałem save i to na o wiele wcześniejszym etapie.
Pytanie do was jak można dołączyć do gildii zabójców? Widziałem opcję z Gerbrandem wykonałem dla niego tę misję i on mi szepnął o tym że typ pojawi się w nocy w górnym mieście zapomniałem o tym i pograłem 10H. Wambo jak żył tak nadal żyje chodziłem w nocy po górnym mieście ale nikt go nie zabijał to tak jakby triggerowało się tylko tej nocy o której Gerbrand mówił.
Widziałem drugą opcję z Ramirezem ale trzeba dołączyć do straży niby żeby dołączyć do Gildii zabójców. Dalej grałem bo myślałem że przez gildię złodziei się dowiem a tu lipa. Tylko ktoś sobie zamówił koncert i po koncercie była kolejna opcja dialogowa i to wszystko
Czy są inne patenty? Czy save skopany. W sumie bezsensu bo po tej misji w Harpii powinniśmy typa rozpoznać bo widać go na scenie
Także mam pytanie odnośnie kradzieży kieszonkowej kiedy się odblokowuje na kradzież złota bo w tej chwili to wygląda tak że mogę kraść przedmioty questowe czyli klucze generalnie
Spokojnie, save nie jest skopany. Rozwiązanie z rosyjskiego forum. Jest to autotranslate, ale powinieneś połapać się.
If you miss an appointment Vambo and Asma. It can be corrected by placing the current day of the meeting:
- ASMALCANAPPEAR = 1
- AsmalDayMeet - the number in variable AsmalDayMeet should be equal to the current game day, minus one. For example: if you have a calendar of the 30th game day, you need to put 29.
Anyway, If something does not work, check these variables, they must be equal to:
ASMALCANAPPEAR = 1
KILLFLAG = 0
JOINKILLERS = 0
KILLCANJOIN = 0
CHIEFKILLERISDEAD = 0
KILLFLAG2 = 0
WamboTimer = 0
WamboTimerEx = 0
AsmalDayMeet = {current day minus one}
Potrzebujesz do tego programu GVE+, który możesz pobrać tutaj:
https://rpgrussia.com/index.php?topic=8806.0 Otwierasz nim swojego save'a i modyfikujesz wartości w sposób podany powyżej.