Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380473 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380473

Odpowiedzi 37317

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct ;d nie wiem skąd miałbym wziąć te 1200 many stalej na tą rożdżkę z misjii zagiinony brat ,nawet jak podlicze bonusy ktore moglbym zdobyc ,wydane pn to moze wyjdzie z 800 many

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Trapelek Przebijających dawno się wyuczyłem, po prostu pytałem o ogniste, bo mogę nimi bić chociażby leśne golemy.
@deverct Magiczne też mam nauczone, bardzo się przydają jako dodatkowy dps, do zamrażania jak jest za dużo przeciwników. Z drakkarem już sobie poradzę przy pomocy Ulu-Mulu i bugowania z łukiem, jedynie deszczu ognia używałem na pustynnych goblinach, bo było ich zdecydowanie za dużo.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Trapelek
Ciastka, miksturki, bizu w późniejszych rozdziałach. Powiem Ci tak: Nie byłem jeszcze w zamku w GD za bardzo, a już mam wyczyszczone większość mapy i 560 many( połowa rozdziału drugiego). Gdyby nie to, że nie jestem w stanie ubić pięścią wiatru ( tak guru) niektórych przeciwników, bo jest to nieopłacalne, zrobiłbym w większości wątek orków i pustynie zaczął ( biegać tylko w nocy na hardzie nie jest tak łatwo). Musisz kombinować z tą maną, ja osobiście celuje, żeby w rozdziale 3/4 właśnie ten zestawik na 1200 many założyć

@Bezixx

Jak nauczysz się duali i zrobisz zaginionego brata to już gra stanie się banalna. Praktycznie już mało co będziesz łuku używać. No i fajny łuk tam jest też. Tylko, że ja to zrobiłem w rozdziale 3, wiec 500 zr wtedy było trochę ciężkawo jeszcze zdobyć, ale jakoś poszło

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@deverct Ja jeszcze nie skończyłem rozdziału 2, ale słyszałem już co duale potrafią robić. A gdzie dokładnie ten przełącznik żeby otworzyć wejście do Atramentora? Obiegłem obydwa budynki i okolice, i nic nie znalazłem.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Bezixx
Jak wchodzisz na teren wykopalisk z Laresem to od razu po lewej

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kto silniejszy jezeli mozna tak to ujac straznik swiatynny pod maga czy nekromanta ?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@deverct Aha, znalazłem. Myślałem że to przełącznik na ścianie i przez to za blisko niej stałem, więc nie załapało mi wcześniej.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Trapelek

Strażnik świątynny pod maga? :D To nie ma racji bytu za bardzo i tak musisz walczyć bronią.

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct Moglbys mi powiedziec co zmienia poziom trudnosci miedzy latwym a Trudnym ? co sie zmienia /chcialbym sprobowac na trudnym z wiedza na co uwazac itp/.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Trapelek
Mniej expa za przeciwników, więcej przeciwników, potki leczą sekundowo a nie natychmiast( są takie co natychmiast ale jest ich mało więc skróty klawiszowe na numlocku do leczenia tylko w ostateczności), zamki resetują się co wczytanie ( inne kody są), mniej PN, nie dostajesz życia co lvl. W praktyce wygląda to tak, że oszczędzasz PNy, potki itd.
A i jest też wskaźnik głodu, zmęczenia i pragnienia plus ograniczenie snu. A jedzenie też musisz oszczędzać bo do ciastek jest potrzebne :D I musisz maxować każdy rozdział bo inaczej za trudno Ci się zrobi, plus w większości wypadków musisz kombinować jak pojedynczo zabijać przeciwników, bo zębacze będą zmorą do końca drugiego rozdziału, a co powiedzieć o mrocznych. Ale jak będziesz maxować rozdziały to w pewnym momencie zrobi się wręcz za łatwo.
Jak chcesz spróbować to zapamiętaj, że rozdział pierwszy kończysz mając 24-26 lvl ( jest to wykonalne, sprawdziłem) i nie możesz głupio wydać na coś PNów + musisz szybko dołączyć do gildii myśliwych i nauczyć się wszystkiego od nich.
A i jeszcze przy kopaniu nabijasz sobie zmęczenie więc farmienie golda u Harada jest awykonalne :)
Drugi rozdział nie powiem Ci na którym lvlu za bardzo powinieneś skończyć, ale ja mam 43, a jakoś połowe zrobiłem w nim dopiero, wiec myślę, że na 46-47

Jak czujesz się masochistą to polecam serdecznie :D
A i na łatwym masz chyba reg zdrowia - tu musisz się tego nauczyć gdzieś tam w rozdziale 3

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct :OOOOOOOOO , o panie nie wiem czy warto ;d sie denerwować albo wpadać we wkur_____xd.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Trapelek
Magiem i łucznikiem ładnie się kombinuje blokując na jakiś teksturach przeciwników, wojownikiem jest gorzej bo praktycznie albo uczysz się być mistrzem uników, albo jeszcze bardziej bugujesz na teksturach :D Jak chcesz wojownikiem na hardzie lub wyżej to pisz do Tizgara, coś słyszałem, że nieźle radzi sobie z unikami :)

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct jezeli juz to wolałbym nekromantą .ale to ograniczenie snu ,z potkow regen co sekunde a nie staly ;d,brak zycia na lvl az mnie zatyka jak pomysle przez co bym przechodzil ;d

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
może ktoś opisać gdzie są sfery żywiołów dokładne lokalizacje a nie miejsca gdzie wystepują

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja gram na legendarnym i mam prawie 46 w 2 rozdziale, a jeszcze zostało mi sporo potworów w GD do powybijania ( wliczając orków ).

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bezixx moglbys dac jakies rady ? ;d co do poczatkow na tym poziomie

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Kiedy mogę zaprosić grimesa do obozu bo w 3 rozdziale nie mam dialogu a ten hanti to gdzie jest?
2.o jaką kopalnie chodzi brutusowi w zadaniu zapasy wegla dla zamku?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kratos188
1. Opuszczona kopalnia nad przełęczą, za demonem na końcu.
2. Zatopiona wieża Xardasa, lokacja jest na tyle mała że się tam znajdziesz.
3. Kopalnia orków, nietrudno trafić gdy wykonujesz dla nich zadanie.
4. Stara kopalnia, bodajże tam gdzie w G1 zabijasz królową pełzaczy. ( nie wchodziłem tam jeszcze )
@Trapelek
Nie wydawaj punktów nauki zbyt pochopnie, zwłaszcza nie polecam używać ich na życie i wytrzymałość, mana jest ok, ale tylko jak grasz magiem. Staraj się zabijać jak najmniej potworów zanim nauczysz się wycinać mięso i trofea. Planuj walki, bo często będzie tak że będziesz musiał odciągać przeciwników pojedynczo albo wykańczać powoli. Zwoje są przydatne na samym początku. Rób wszystkie ( albo przynajmniej większość ) rzeczy które się da przed skończeniem rozdziału. Zbieraj korzenie lecznicze i jagody, wyucz się eliksiru życia gdy tylko możesz i kompotów też. Ciasta też są bardzo przydatne.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Panowie, po jakim zadaniu mogę wejść do kopalni orków ? , wszystkie misje dla orków zrobione , 50 retoryki też mam ;x

Kocham Cię Wrzód !

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Pawcik2k Możesz wejść po zabiciu demona na bagnie

Post połączony: 2018-07-07, 23:43
Czy Lord Dakkat w dolinie cieni jest do czegoś potrzebny? Nie mam z nim zbyt ciekawej rozmowy, tylko chce mnie zabić.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

0 użytkowników
Do góry