@TrapelekMniej expa za przeciwników, więcej przeciwników, potki leczą sekundowo a nie natychmiast( są takie co natychmiast ale jest ich mało więc skróty klawiszowe na numlocku do leczenia tylko w ostateczności), zamki resetują się co wczytanie ( inne kody są), mniej PN, nie dostajesz życia co lvl. W praktyce wygląda to tak, że oszczędzasz PNy, potki itd.
A i jest też wskaźnik głodu, zmęczenia i pragnienia plus ograniczenie snu. A jedzenie też musisz oszczędzać bo do ciastek jest potrzebne

I musisz maxować każdy rozdział bo inaczej za trudno Ci się zrobi, plus w większości wypadków musisz kombinować jak pojedynczo zabijać przeciwników, bo zębacze będą zmorą do końca drugiego rozdziału, a co powiedzieć o mrocznych. Ale jak będziesz maxować rozdziały to w pewnym momencie zrobi się wręcz za łatwo.
Jak chcesz spróbować to zapamiętaj, że rozdział pierwszy kończysz mając 24-26 lvl ( jest to wykonalne, sprawdziłem) i nie możesz głupio wydać na coś PNów + musisz szybko dołączyć do gildii myśliwych i nauczyć się wszystkiego od nich.
A i jeszcze przy kopaniu nabijasz sobie zmęczenie więc farmienie golda u Harada jest awykonalne

Drugi rozdział nie powiem Ci na którym lvlu za bardzo powinieneś skończyć, ale ja mam 43, a jakoś połowe zrobiłem w nim dopiero, wiec myślę, że na 46-47
Jak czujesz się masochistą to polecam serdecznie

A i na łatwym masz chyba reg zdrowia - tu musisz się tego nauczyć gdzieś tam w rozdziale 3