Na legendzie tak na normalu miałem skowyt nocy, gdzie na niższych poziomach niemożliwe jest zdobycie szpady mistrza złodziei w 3 rozdziale.
@Bezixx uczenie się wyrobu krenowych strzał jest marnotrawieniem Pn nawet na niższych poziomach gdyż i tak dość szybko ten luk zmieniamy ale to moja zdanie.
Duale wymagaj i 1h i 2h przynajmniej granica bezbłędnego crita znika gdy to i to mamy na 100% niby cena wysoka jednak dla nich formułka jest liczona x2 to właśnie powoduje ze nawet czary nie maja takiego dmg ale jak pisałem są brońmy wymagającymi treningu i wprawy.
Robiłem rozpiskę pod stamine, wręcz przeciwnie obowiązkowo robisz potki na staminę gdyż sczawi jest na tyle ze po przerobieniu wszystkich na zreke i na stamine ci jeszcze zostaną z nimi już nic nie zrobisz, do 800 dojdziesz za free pozostałe 200 to dary albo PN na wczesnej fazie a to raczej odpada a bądźmy szczerzy tylko te powyżej 700 jest potrzebne do jednej rzeczy do Rąk Chaosu które zdobywamy w 7 rozdziel niemal na sam koniec gry, użyjemy ich tylko w ostatniej wielkiej bitwie wiec w sumie nawet można by to olać.
Grunt to 700 w 3 rozdziale aby Chel'draki założyć i tu może być problem bo ostatnie 100 darmowe jest z 7 rozdziału czyli te 700 powinniśmy i tak wyciągnąć za free chociaż to może wymagać naprawdę mega kombinacji lub jednak zmarnowania jednego daru na staminę