Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822334 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822334

Odpowiedzi 37317

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest tarcza lepsza niż ta Łowcy Smoków gdzieś w grze, jeśli tak to where?
https://rpgrussia.com/index.php?topic=9264.0
Spis wszystkich zbroi, tarcz, hełmów itd.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
czyli czeladnik constantino nie będzie taki zły? co u niego mogę sprzedawać bo z niektórych rzeczy pewno się coś robi jakieś mikstury

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jest to najgorszy wybór :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wyrzucenie szponu nic nie daje ... Dalej pojawiają się przywołance po zabijaniu orków

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Eeeee gdzie sie Dobar schował w ogóle?

Post połączony: 2018-06-22, 20:18
@Sehio właśnie ten ciężki armor straży, mi Wulfgard nigdy nie dał zadania z szpicem w straży miejskiej, kiedy się go dostaje, lol?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś mi odpowie? Czy warto uczyć się patroszenia smoków?

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie w kopalni orków dostane bryłki złota?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jest jakas lepsza bron pod 1h zreke niz szpada mistrza zlodziei ?to ta z 260dmg chodzi mi o 3rozdzial przed dualami

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar Ja się nauczyłem wyrabiać strzał do łuku cienia, można je w sumie nieskończoność robić, bo wymagają sztabki, gdzie każdego dnia można zrobić przynajmniej kilka i każda na 50 strzał. Magiczne strzały pod tym względem są o wiele droższe, bo kwarcyt już nie jest nieskończony, ale przyznam że efekt zamrożenia i obrażenia przeciwko duchom są przydatne. A jak czegoś nie da się bić z łuku, to bije z mieczyków. Szkoda tylko że duale liczą się pod % z 2h, ale w sumie zachęcają też do używania włóczni.

Skąd polecasz ogółem brać wytrzymałość? Bo ja póki co miałem ze znalezionych mikstur i tabliczek i myślałem w sumie czy by nie u Innosa wydać, ale mam u niego karmę na minusie ze względu na okradanie NPC dla zręki. Po nauczeniu się bodajże 150 albo 200 wymaga po 10, a eliksirów wytrzymałości nie opłaca się tworzyć, bo wymagają szczawiu królewskiego.

@avebraz Azgalor chyba dropi albo Ur-Thrall daje Ci po jego zabiciu miecz 1h na zrękę, bodajże 300 fizycznych i 100 od magii.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Fizycznie jest chociaż brak w tym opłacalności.
Fizycznie to bron z Agalora jest lepsza jednak za nim my dojdziemy do Azgalora to będziemy mieli już Chel'draki wiec to nie ma logicznego sensu.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar dobra tizgarek bo wiem ze ty weteran poszedles do lasu asasynow ze szpada mistrza zlodziei?  Jakie są sposoby na zwiększenie hp,oprocz pn kompotów darów od bogów i z żywnosci.
Na legendzie nie dostaje sie bonusow z zarcia czy ja mam jakis bug? Jakie książki moge oddawać gallahadowi a jakie zostawic na questy czy cuś?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na legendzie tak na normalu miałem skowyt nocy, gdzie na niższych poziomach niemożliwe jest zdobycie szpady mistrza złodziei w 3 rozdziale.

@Bezixx uczenie się wyrobu  krenowych strzał jest marnotrawieniem Pn nawet na niższych poziomach gdyż i tak dość szybko ten luk zmieniamy ale to moja zdanie.
Duale wymagaj i 1h i 2h  przynajmniej granica  bezbłędnego crita znika gdy to i to mamy na 100% niby cena wysoka jednak dla nich formułka jest liczona x2 to właśnie powoduje ze nawet czary nie maja takiego dmg ale jak pisałem są brońmy wymagającymi treningu i wprawy.
Robiłem rozpiskę pod stamine, wręcz przeciwnie obowiązkowo robisz potki na staminę gdyż sczawi jest na tyle ze po przerobieniu wszystkich na  zreke i  na stamine ci jeszcze zostaną z nimi już nic nie zrobisz, do 800 dojdziesz za free pozostałe 200 to dary albo PN na wczesnej fazie a to raczej odpada  a bądźmy szczerzy tylko te powyżej 700 jest potrzebne do jednej rzeczy do Rąk Chaosu które zdobywamy w 7 rozdziel niemal na sam koniec gry, użyjemy ich tylko w ostatniej wielkiej bitwie wiec w sumie nawet można by to olać.
Grunt to 700 w 3 rozdziale aby Chel'draki założyć i tu może być problem bo ostatnie 100 darmowe jest z 7 rozdziału czyli te 700 powinniśmy i tak wyciągnąć za free chociaż to może wymagać naprawdę mega kombinacji lub jednak zmarnowania jednego daru na staminę :P

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra ... Powie ktoś skąd biorą się szkieletu orków za każdym razem jak zabije orka ? Da się to jakoś dezaktywować xdd?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox z tego co wiem jest to umiejetnosc szaty nekro poświecona dusza senyaka, te szkielety orki to chyba robia za twoje pety

ChrisP

ChrisP

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam dwa problemy:
1:
Spoiler
związany z Gildią zabójców, otóż wykonałem zadanie Gerbrandta dotyczące "Nieznajomego", powiedział mi, żebym się rozejrzał nocą, więc tak zrobiłem, z Returniga 1.0 pamiętałem, gdzie morderstwo ma miejsce, więc poszedłem tam o północy, przed północą, po północy, wieczorem... Nic, zupełnie nic się nie dzieje, Wambo jest w zupełnie innym sektorze Górnego Miasta, a po Nieznajomym ani śladu. Co robić?
2:
Spoiler
związany z zadaniem Kamienie teleportacyjne, zadanie rozpocząłem przechodząc przez portal w pobliżu miasta (jaskinia), następnie wziąłem klucz od Orlana i dostałem się do magów wody, jednakże Merdarion nie ma żadnych opcji dialogowych odnośnie takowych portali, a potrzebuje klucza aby otworzyć drzwi do ostatniego. Żeby nie było, gadałem już z Saturasem i spółką. Problemem może być to, że nie odniosłem jeszcze ornamentu(?).

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@benekol Ej Ja ci przejde ten wątek może nawet dziś :) idzie ich zabić

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale problem jest taki że ja nie gram Nekro tylko SŚ XD i nie wiem skąd one .. wcześniej ich nie było z po powrocie z zaginionego brata się pojawiły XD

Post połączony: 2018-06-22, 22:25
A ja ich nie chce xd

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
czyli nikt nie wie co sprzedawać constantinowi co nie jest potrzebne do przepisów bo chce on zielska.. a do maga za bardzo nie pasuje być czeladnikiem kowala :/ chociaż zysk kusi ..

a jeszcze jedno pytanko w solucji na jakiejś tam stronie gość pisał że..  jeśli poprosze darona o błogosławieństwo mając mniej niż 50 sztuk złota +1 retoryki tylko ja jej nie dostaje wcześniejszy zapis wczytałem gdy nawet nie miałem błogosławieństwa od Isgarotha i to samo... chyba gość się pomylił

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@benekol spróbuje zrobić jak mi się uda to ci wyśle save : )

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar wielkie dzikei,i tak btw to ja zdobylem szpade mistrza juz w 2rozdziale,dobra pierdole ide do tego lasu asasynow zbytnio jestem nahypowany 1000hp wlasnie szpadka mistrza 260zreki 80%walki zyczcie mi szczescia :*

0 użytkowników
Do góry