Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8381968 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8381968

Odpowiedzi 37317

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się wbić jubilerstwo kodem?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hapaton Jakim cudem zabiłeś Demona kiedy Ashtar powinien leżeć plackiem? O_o

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To się da zrobić  jeśli oddasz sfery opiekunom przed  wątkiem senyaka ashtar przezywa i sam możesz go zabić  i zainkasować expa i pn :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli... Ashtar wtedy oddaje róg tak dobrowolnie? XD Zawsze mi się kojarzyło, że przy wyrywaniu serca oddaje też ten róg...

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To się da zrobić  jeśli oddasz sfery opiekunom przed  wątkiem senyaka ashtar przezywa i sam możesz go zabić  i zainkasować expa i pn :P

Problem w tym, że nie da się go zabić XD jest nieśmiertelny

Wie ktoś co poradzić jak nie mogę zadnych dusz pozyskiwać mimo wyuczonego pozyskiwania dusz? Czy moze przez to, że tak pobugowałem misję jest to niemożliwe?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hatapon Jeśli nie złapałeś duszy S'enyaka, to wątek skończony i nie będziesz miał więcej opcji dialogowych z nikim. Żeby pozyskiwać dusze musisz użyć Moras Mora Ulartu, wtedy runa zniknie i będziesz mógł je zbierać, co więcej, żeby zdobyć duszę S'enyaka musisz to zrobić przed przyzwaniem go, wtedy kliknąć nową opcję dialogową w rozmowie.
BTW Komuś kiedyś udało się czymkolwiek pokonać uwolnioną duszę S'enyaka? Kiedyś można to było ładnie Krzyżem Żywiołów zrobić, teraz jest niewrażliwa na to oraz na broń (w tym srebrną). Jest może pomysł, bo to powinno być więcej expa niż oddawanie Beliarowi czy wkładanie w Szpon?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatapon Jeśli nie złapałeś duszy S'enyaka, to wątek skończony i nie będziesz miał więcej opcji dialogowych z nikim. Żeby pozyskiwać dusze musisz użyć Moras Mora Ulartu, wtedy runa zniknie i będziesz mógł je zbierać, co więcej, żeby zdobyć duszę S'enyaka musisz to zrobić przed przyzwaniem go, wtedy kliknąć nową opcję dialogową w rozmowie.

Problem w tym, że właśnie zrobiłem to przed przyzwaniem jego, a jednak mimo to nie mam takiej możliwości. No cóż trudno, tak czy inaczej dzięki wszystkim za odpowiedzi

Krzysztof10

Krzysztof10

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie szukac tego zwoju z zadaniem o tych ksiegach dla magow ognia. znalazlem wszystkie ksiegi i nie wiem gdzie jest ten zwoj

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak odwrócić uwagę orka od kowala w kopalni orków u nikogo nie ma z tym opcji dialogowych ?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Krzysztof10 Jeżeli masz pięć, to jedno info: jest 6. Księga w grobie Inubisa (ta krypta obok farmy Onara), ale to dopiero 5. Rozdział. Chyba :P

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Ile trzeba mieć retoryki do zadania Interesy z Piratami

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ashtar mimo ze jest immortal i tak pewnie da się go zabić jak w recie pierwszym za pomocą ognisty i magicznych strzał :P
@Jao uwolniona dusza senyaka wciąż jest demonem  wiec miecz ginnocka powinien zadziałać  inne opcja mi nie przychodzą do głowy.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jest to jakiś plan, muszę spróbować przy następnym podejściu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Zanim zabijesz paladyna to już dawno zdobędziesz 200 dusz dla Beliara... S'enyak do tylko na PNy.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam już chyba potężną sklerozę, ale żeby dostać się na wyspę eltu, to trzeba zabić kruka na pustyni adanosa?
Czy trzeba było coś innego zrobić, serio zupełnie zapomniałem jak to się robiło?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@garry18 Na wyspe etlu się idzie po jarkendarze kiedy porozmawia się ze złotym smokiem a następnie z xardasem. Należy tam zdobyć pewien artefakt. Nie ma innego sposobu aby się tam dostać. ktoś pisał, iż trzeba mieć 100 zręczności aby okraść hagena z tego klucza.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na Etlu idzie się robiąc questa na more ulartu po ubiciu Kruka jak ash'tar mówi że s'enyak jest wolny

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 Na wyspe etlu się idzie po jarkendarze kiedy porozmawia się ze złotym smokiem a następnie z xardasem. Należy tam zdobyć pewien artefakt. Nie ma innego sposobu aby się tam dostać. ktoś pisał, iż trzeba mieć 100 zręczności aby okraść hagena z tego klucza.

@Murgraht
No ale ja już to dawno dawno zrobiłem :P
Mam już R3, jarek dawno w r2 zrobiony, ze złotym smokiem gadałem, zreki ponad 150, a opcji aby okraść Hagena nie ma, pamiętam że powinien pojawić się jakiś paladyn gdzieś którego trzeba pobić, tam gdzie ucieka rengaru.
Nie jestem pewien ale chyba nawet nie mam właściwego zadania.

Jestem prawie pewien że po jarku to zadanie się aktywowało ale gdy zabieraliśmy szpon beliara do smoka, z tym ze przecież kruk ucieka, więc nie ma szponu, dobrze że sobie przypomniałem o tym, ktoś wie co dokładnie trzeba było zrobić?

Post połączony: 2018-06-03, 21:33
@Its Mre
Czyli po zabiciu kruka na pustyni adanosa idzie się na eltu tak?

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wersja 66.2

Zabiłem nekromante bossa w świątyni śniącego rzekomo ma miecz uriziel ale gdy go zabiłem nie miał takiego owego
mogę prosić o kod do niego
bo jak oglądałem innych ludzi to mieli dropa uriziela z niego
Daje propsa :)

0 użytkowników
Do góry