Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831816 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831816

Odpowiedzi 37317

Tense590

Tense590

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdybym wiedział wcześniej doładował bym trochę więcej w zręczność. No trudno teraz już za późno.
Tak czy siak dzięki za pomoc.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W drugiej komnacie, obok kruka jest teleport, ktory mi mowi ze "jestem zbyt słaby żeby sie teleportować" co tam jest? I co trzeba osiagnac zeby tam sie dostać?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz przekroczyć konkretną ilość maksymalnego HP i siły/zręczności/many. W środku jest lokacja pełna wrednych bossów, na których iść bez przygotowania to bardzo zły pomysł. I musisz mieć przy sobie Szpon, inaczej opcja w ogóle się nie pojawi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@dawidwiedzmin 3.Ma go Orik po wykonaniu misji dla nie go w 3 rozdziale(zabice orków na skałach za Hosh-Pakiem)
1.Ja w 3 rozdziale robilem Las Asasynów pozniej Pustynia next Dolina i Świątynia

@Hatapon w solucji masz ile hp musisz mieć

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, zrobilem questa dla constatino i dla maga ognia, teraz Ignaz jest martwy ale jak wchodze do jego domu to nie aktywuje mi sie quest, co zrobic?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako nekromanta jest sens robić coś z szponem? Da się go zamienić w runę?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Hatapon chyba się da
Jakie Kamienie są potrzebne do wojownika pod zręczność ?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive  idziesz do slonecznego kregu znajdujesz tam kusze mysliwego, nie pamietam jak on ma na imie. Lecisz na oboz mysliwych oddajesz mu kusze a on bedzie Ciebie uczyl

@Larouz a kamieni runicznych lepszych sam nie mozesz czasem zrobic ? To dzialalo chyba tak ze niszczysz zwykle kamienie, tworzysz nowe i tak do momentu az bedziesz mogl wykonac kamien runiczny lepszej jakosci, to chyba jakos tak dzialalo. Jesli chodzi o sztabke magicznej rudy to dostajesz taka za odniesienie pucharu najemnikowi ( Khalid, czy jakos tak sie nazywal to ten co w 1 czesci Gothica na arenie w SO byl najlepszym wojownikiem) lub po prostu sam zrob wydobywac rude ucz Cie Grimes, a wytapiac Viper. Ale naznaczam ze aby Viper Cie uczyl musisz mu przyniesc paczke rudy ( Quest)

@zuchantek  to tak : 1h masz w przejsciu miedzy Khorinis a GD jest z tylu za Upiorem,  2h masz w wiezy Xardasa na 1 pietrze w kufrze

Gram 2h ale kurde tam do xardasa to nie wejdę ze starożytnym toporem ale dziękuję bohaterze, lepsza 1h niż żadna!

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ruszyć dalej zadania w lesie asasynów po zabiciu orków? Nie mam z nikim żadnej opcji dialogowej

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jeśli ukradłeś już Hasimowi naszyjnik i oddałeś Gonzalesowi to prześpij się jeden dzień i dostaniesz questa od Tiamanta.
@Hatapon Da się, ale to mało opłacalne. Lepiej potrzymaj w ekwipunku, a jak zrobisz dungeon to daj Ash'Tarowi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba miec zalozone zeby zabic Ur-Thalla? Jeden strzal czy uderzenie i bezi umiera

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jestem w kopalni orków jeden ork chce książkę z której nauczy się języka ludzi skąd wziąć tą książkę i jeszcze kopacz kilof chce skąd wziąć ten kilof bo zwykłego który chce mu dać to mu nie pasuje ?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@osiaka112 co do książki to podstawy retoryki, a co do kilofa to nie umiesz czytać dialogów? W dialogu z jednym z niewolników mówi Ci że jeden Ork sprzedaje za bryłki złota i od niego musisz kupić

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Jakie kamienie szlachetne są dla wojownika pod zręczność do kraftowania biżuteri ??

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Artex1988 skończ wszystkie questy dla niego.

@osiaka112 chodzi o Podręcznik Retoryki, jak dałeś ją Fernando a potem wrzuciłeś go zza kratki, książka jest w jego domu, w skrzyni. A jak nie, to u Gallahada.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@prychacz Dalej to samo, wczesniej normalnie bylo, Osair kazał zabić czarne zębacze to to zrobiłem, wróciłem to zaczęli mnie lać. Wczytałem wcześniejszy save to już nawet nie dało sie questa wziąć. Jak sie ode mnie nie odczepią to zaczne ich zabijać.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Demon w kopalni orków spawni szkielety jak szalony, to jest bug? Z tymi szkieletami to jest niewykonalne. Gram na wersji 66.2.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie on jest spawnuje jako kare za próbę zbugowania go :P