Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8243909 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8243909

Odpowiedzi 37317

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3 sprawy :
a) jaki jest przyrost HP na poziomie trudnym ( czy w ogóle istnieje, bo mi w ogóle nie przyrasta hp )
b) o co chodzi z kradzieżą AST?
c) czemu nie mam opcji kradzieży kieszonkowej u większości NPC? Mogę okradać tylko NPC z kluczami lub itemami z questów?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak to jest ze świątynią śniącego?
W Solucji pisze żeby dostać się do świątyni śniącego ( po uriziela ) trzeba zabić azgalora i ogólnie zrobić dolinę cieni tak jak na 1.3.2, ale tutaj parę razy wyczytałem że da się zrobić świątynie przed doliną cieni, więc jak to jest?
Da sie zdobyć urizielka przed doliną cieni? :P

Post połączony: 2018-06-03, 12:28
3 sprawy :
a) jaki jest przyrost HP na poziomie trudnym ( czy w ogóle istnieje, bo mi w ogóle nie przyrasta hp )
b) o co chodzi z kradzieżą AST?
c) czemu nie mam opcji kradzieży kieszonkowej u większości NPC? Mogę okradać tylko NPC z kluczami lub itemami z questów?

1- na to wychodzi że na trudnym nie ma przyrostu hp na lvl.

2- oto że nie musisz zagadywać do npc aby go okraść, tylko klikasz w niego gdy się skradasz.

3- włącz okradanie ast, okradnij kogokolwiek wyłącz AST, i powinno być już klasycznie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Enaxe 1. Nie ma, musisz alchemię robić.
2. Możesz zakraść się od tyłu do postaci i okraść ją PPM.
3. Jak wyżej.
@garry18 Do wersji 0062 najpierw była Dolina Cieni, teraz jest odwrotnie. I pomyśl, zanim spytasz, dlaczego Ur-Thrall nie wpuszcza cię do świątyni, bo nikt już na to pytanie więcej nie odpowie. Tak mi dopomóż szatan.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
No to tera ja :) Czy w drugim akcie da sie zabic Nocnego Łowce ? ( cieniostwor z zadania od mysliwych) czy jak bym go zwabil pod Horadrima to pomoglby mi go zabic czy by stal bezczynnie ?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No to tera ja :) Czy w drugim akcie da sie zabic Nocnego Łowce ? ( cieniostwor z zadania od mysliwych) czy jak bym go zwabil pod Horadrima to pomoglby mi go zabic czy by stal bezczynnie ?
Da się, bez problemu. Po prostu wejdź na podwyższenie, a jego zatrzymaj na dole i strzelaj z broni dystansowej (magia albo łuk/kusza).

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Kto uczy przebijania pancerzy (i najlepiej gdzie jest).
2.Jak pokonać tego topielca na wyspie obok Erola jeśli gram łucznikiem? Niby zaopatrzyłam się w łuk 100 obrażeń, mam mistrza w łuku i 100 zręki, ale tam nie bedzie żadnego wzniesienia ani miejsca żeby go zbugować

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@NickiMinaj
1-przzebijania uczy nicklas ( niedaleko wiezy jacka) ale muszisz dobic 150 zreki
2-sciagnij go tam gdzie Ci wygodnie ( polecam obok tp gospody) , topielce sa wolne wiec mozesz z nim biegac po calej mapie

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Kto uczy przebijania pancerzy (i najlepiej gdzie jest).
2.Jak pokonać tego topielca na wyspie obok Erola jeśli gram łucznikiem? Niby zaopatrzyłam się w łuk 100 obrażeń, mam mistrza w łuku i 100 zręki, ale tam nie bedzie żadnego wzniesienia ani miejsca żeby go zbugować
1.raff w 2 rodziale
2.musisz go bic i uciekać po wyspie, ja tak robiłem. polecam mieć akrobatyke lub pota na speeda

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy oplaca sie isc w alchemie na hardzie?
2. Kto uczy regeneracji i kiedy?

rynio681

rynio681

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
robię quest żeby pozbierać lity polecające dla Galahada i wziąłem quest od Gerbrandta, idę do karczmy, gadam z Orlanem, wybieram opcję dialogową, że jestem umówiony z kimś czy coś takiego, on mówi żeby pójść na piętro na zaplecze czy coś takiego, idę i nikogo nie ma. Dodam, że zrobiłem fabułę gildii zabójców i zabiłem poprzedniego mistrza.

blazejowski145

blazejowski145

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę żywice? Jak tworzyć zwoje? Nauczyłem się u Gallahada Ognistego Deszczu ale podchodząc do narzędzia tworzącego zwoje nie działa xd

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Czy oplaca sie isc w alchemie na hardzie?
2. Kto uczy regeneracji i kiedy?
Wszędzie opłaca się iść w alchemię.

Regeneracji życia nauczysz się podczas wątku assasynów, a regeneracji wytrzymałości (zależnie od gildii, co do sekty to nie wiem) od Corda i Wulfgara.

Jak zrobić questa Zapomnianie Wspomnienia Loi czy jakoś tak?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko gdzie kupie recepture na eliksiry lecznicze z polnych jagód? Nigdzie nie mogę znaleźć jestsm w 3 rozdziale

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanko gdzie kupie recepture na eliksiry lecznicze z polnych jagód? Nigdzie nie mogę znaleźć jestsm w 3 rozdziale
Naucz się od kucharza z zamku.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Enaxe 1. Nie ma, musisz alchemię robić.
2. Możesz zakraść się od tyłu do postaci i okraść ją PPM.
3. Jak wyżej.
@garry18 Do wersji 0062 najpierw była Dolina Cieni, teraz jest odwrotnie. I pomyśl, zanim spytasz, dlaczego Ur-Thrall nie wpuszcza cię do świątyni, bo nikt już na to pytanie więcej nie odpowie. Tak mi dopomóż szatan.

Dzięki, potrafię czytać i nie mam zamiaru pytać o to jak wejść do ŚŚ :P
Tylko chciałem mieć pewność czy dolina cieni jest przed ŚŚ czy nie, wszystko już jasne, i jakoś sobie poradzę z wejściem do świątyni.

Post połączony: 2018-06-03, 13:37
robię quest żeby pozbierać lity polecające dla Galahada i wziąłem quest od Gerbrandta, idę do karczmy, gadam z Orlanem, wybieram opcję dialogową, że jestem umówiony z kimś czy coś takiego, on mówi żeby pójść na piętro na zaplecze czy coś takiego, idę i nikogo nie ma. Dodam, że zrobiłem fabułę gildii zabójców i zabiłem poprzedniego mistrza.

Dwa pytania, jesteś w nocy tak jak kazał gerbrandt?
I czy wykonujesz tą misje od razu gdy ją dostałeś, czy wziąłeś misje, zapomniałeś o niej i robiłeś co innego w miedzy czasie?

Bo wyczuwam tu klasyczny błąd.

rynio681

rynio681

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
robię to od razu w ten sam dzień, czekam do północy, mam tą opcję dialogową u Orlana, rozmawiam z nim i nikogo u góry w pokoju nie ma

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
lokacje chromaninow?

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra ruszyłem trochę dalej, lecz nikt nie ma dla mnie dalszych questów. Zabiłem orków, zebrałem głowę nowicjusza od ich herszta, zaniosłem Tiamatowi i z tego co się orientuję powinien on dać mi kolejnego questa. Jednak nie mam żadnych opcji dialogowych. Może ktoś się orientuje czy powinienem trochę odczekać, czy może faktycznie mam najpierw gdzieś wyrzucić głowę nowicjusza tak jak mi powiedział?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
robię to od razu w ten sam dzień, czekam do północy, mam tą opcję dialogową u Orlana, rozmawiam z nim i nikogo u góry w pokoju nie ma

Dziwne, jak masz save przed wzięciem misji to upewnij się że robisz tak:

Bierzesz Q, od razu biegniesz do karczmy Orlana, tam czekasz do około północy, gadasz z orlanem, i idziesz an górę do pokoju po lewej stronie gdzie nie ma drzwi i musi być tam ten gość.

rynio681

rynio681

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dziwne, jak masz save przed wzięciem misji to upewnij się że robisz tak:

Bierzesz Q, od razu biegniesz do karczmy Orlana, tam czekasz do około północy, gadasz z orlanem, i idziesz an górę do pokoju po lewej stronie gdzie nie ma drzwi i musi być tam ten gość.
dokładnie tak zrobiłem, wziąłem questa jak była 19, pobiegłem do karczmy przespałem się do 23:30 i czekałem, jak była już północ zagadałem do orlana, i dalej nikogo nie było, próbowałem już parę razy, może być to związane z zabiciem mistrza gildii zabójców? albo z tym że ja teraz nim jestem?

0 użytkowników
Do góry