Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8243860 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8243860

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
z 4k hp i najlepiej to zwoje na uzdrowienie, wtedy to wiadomo bijesz do momentu aż zrobi aure i puści deszcz ognia i tak w kółko

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie - Ma ktoś pomysł na pokonanie demona w obozie bractwa? 3 rozdział, gram nekromantą. Swoimi czarami nie zabieram mu w ogóle hp, a jak innym czarem mu coś zrobię to zaraz się leczy :/

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Tragolipus ale ja nie mam żadnej opcji dialogowej z tym szamanem :(

Post połączony: 2018-06-02, 22:56
mam pytanie czy ktoś może wie gdzie jest 4 posąg orków z misji  " Orkowe sanktuaria " bo nie mogę go znaleść nigdzie
a mówi mi że jest w obozie górskich orków gdzie to?!

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dziadekbob A masz aktywne zadanie "Najemnik Orków"? (jeśli nie - w sensie zakończone, to delikatnie mówiąc spaprałeś :P )

Co do posągów:
1. Obóz Netbecka (na samej górze)
2. Między mostem na cmentarzysko orków a małym mostem do jaskini (ta z dużym stadem goblinów z G1)
3. Niedaleko starej wieży Xardasa (przy Ur-Shaku)
4. Obóz orków (ten z zadania od Ur-Karrasa dot. listu) - idziesz do świątyni śniącego, przy starej wieży (zwalona) jest małe przejście po kamieniach po czym idziesz w górę, zabijasz smocze zębacze, MŁODE trolle (przy okazji składając wizytę "lubiącego zwierząt" ;] ), i w pewnym momencie zobaczysz ogrodzony teren i wieże. Tam jest ten obóz

Po tym zadaniu dostaniesz ostatnie o demonie na bagnach!

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
nie miałem zadania dot. tego listu i nadal nie wiem o jaki obóz chodzi...

Post połączony: 2018-06-02, 23:03
a i mam aktywne :)

Post połączony: 2018-06-02, 23:03
i mam problem z zrobieniem tej misji na bagnach bo żadni szamani nie chcą rozmawiać

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam mały problem odnośnie listów polecających dla Gallahada, nie mam opcji dialogowej z Lutero (retoryka ptk 16), zdobyłem już listy od Salandrila, Gerbranta i Fernando. U Lutero jestem w trakcie misji na wino z Klasztoru. Po oddaniu q dla Gerbanta, przepytałem go o tą sytuację i kazał mi iść wieczorem porozglądać się po Górnym Mieście i tutaj jest drugi problem bo około  22 pojawiam się na placu gdzie lider gildii zabójców ma zabić Wambo ale oni po spotkaniu automatycznie się rozchodzą i nic się nie dzieje.

EDIT:
OK, sprawa z Wambo się wyjaśniła. Pozostaje dalej brak opcji dialogowej u Lutero z listem polecającym.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam 2r jest ktos kto uczy 1h powyzej 75%???

Post połączony: 2018-06-02, 23:13
@Keldorn muszisz podejsc po cichaczu od strony ratusza stan za studnia i poczekaj chwile

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
1h do 100% uczy cord

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam już kupionego Korna (zwierzaka) od orków jak mogę go ujechać?

wersja 66.2

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
od kiedy w 66.2 mozna cieniostwora kupic? U mnie sie nie dalo

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak robić strzały? Piszę że muszę mieć piłę do drewna stalowy pręt oraz szczypce. Więc koło warsztatu thorbena zrobiłem groty do strzał, stalowe pręty mam po czym pisze że nie mam odpowiednich składników do zrobienia strzał w warsztacie w chatce Bospera.

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć retoryki do zadania "Przeklęta Dusza" w rozmowie z Pyrokarem?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
cięzkie te strzały ze stalowych prętów

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Devi 60
Gdzie jest Miecz dla Skipa bo z tego co wiem tam gdzie jest statek i jaszczury jest szeroki miecz nie piracki kordelas
Co jest potrzebne do tworzenia strzał ? szczypce stalowy pręt piła i trzeba drewna jakiego drewna tego z drzew czy tego co jest obok thorbena ?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sługa Adanosa Vatras Jest tam przy statku na plaży, pilnuje go jeden jaszczur na końcu.

Koczovvnik

Koczovvnik

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy siły powyżej 100pkt. w drugim rozdziale jako strażnik świątynny? Na rpgrussia jest napisane że Gor na Kosh ale gdy idę do niego wyświetla się powiadomienie że przekroczyłem limit czy coś takiego.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
to musisz po 1 pkt się uczyć aż do 100 potem po 5 @Koczovvnik

@Sotis nie ma tam nigdzie tego miecza

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sługa Adanosa Vatras Na pewno jesteś w dobrym miejscu? On jest na końcu w takiej 'chatce' na plaży obok statku paladynów i tam go pilnował jeden jaszczur.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
AAA. Co jest potrzebne do wyrabiania normalnych strzał ?

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dwa pytanka:
-Gdzie jest ork szaman, który zleca nam oczyszczanie bagien czy coś takiego szukałem go jakieś 30 min i nie mogłem znaleźć.
-Jak gadam ze strażnikiem do wodza kopalni orków to pokazuje mi się, że mam reputacje u orków -25/100. To bug tak ma być? Czy może jest to spowodowane to tym, że zabiłem parę orków w górach nad wrzodem. Żeby potem się nie okazało że nie będę mógł porozmawiać z wodzem orków.

0 użytkowników
Do góry