Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8254772 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8254772

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
kolejnosc dialogu z loa plz na latarni jak z nia jestem
3 3 1

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 3 rozdziale iii... Ignaz zniknął i nie wiem kiedy będzie ten quest z nim związany. Oświeci mnie ktoś? :P

Edit: Okej, Andre mi to zlecił. Ostatnio coś sam znajduję rozwiązanie po napisaniu posta xD

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
ile jest obozów zbieraczy ziela  i gdzie się znajdują ?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Otrzymałem zadanie od opiekuna. Na cmentarz orków mogę iść od tak czy wiążą się z tym jeszcze jakies inne questy?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobic to z loa questa bo mowie jej kolejnosc 3 3 1 dostaje +1 retoryki i ona odchodzi i juz ..

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zejdź na dół i pogadaj z nią jeszcze raz

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Its Mre ale ona schodzi na dool i odrazu idzie na gore i stoi tam i nic nie robi

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś wyjaśnić krok po kroku albo podać link do odpowiedniej solucji dla misji Zaginieni nowicjusze? pogadałem z tym gościem od zbieraczy ziela koło kamiennego kręgu on po chwili umiera, w dzienniku wpis że winowajca nie mógł uciec blisko i dalej co?

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czy wczytywanie gry tez zmienia położenie slokersa bo juz 4 godziny go szukam po tych miejscówkach co są w solucji

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te Kroniki Stonnosa to można czytać od razu czy zaczekać, bo będą potrzebne do zadania?

Ponawiam.

Dage23

Dage23

Użytkownicy
posty29
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te Kroniki Stonnosa to można czytać od razu czy zaczekać, bo będą potrzebne do zadania?

Ponawiam.

O ile mnie pamięć nie myli to Kroniki Stonnosa są powiązane z misją "Wyprawa magów ognia".
Quest się rozpoczyna po przeczytaniu stojaku z księgą w klasztorze innosa za Talamonem.

Mógłby mi ktoś wyjaśnić krok po kroku albo podać link do odpowiedniej solucji dla misji Zaginieni nowicjusze? pogadałem z tym gościem od zbieraczy ziela koło kamiennego kręgu on po chwili umiera, w dzienniku wpis że winowajca nie mógł uciec blisko i dalej co?

Idź do jaskini w lesie tam gdzie jest destylownia wina, w środku znajdziesz assasyna.

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako mag powinienem uczyć się wyłamywania zamków? Wiem, że można sobie zrobić runkę na otwieranie skrzyń, pytanie czy runa działa również na drzwi? (zadanie z Joe)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fors za farma lobarta, nizej wodospadu od czarnego trolla, wyzej kręgu gdzie idziesz z laresem w mrocznym lesie
@Sparrow nie, tam idziesz konkretnie tylko po ten artefakt

Post połączony: 2018-05-26, 17:50
@barbor92r runa nie dziala na skrzynie i drzwi ktore wymagaja klucza wiec tu bardziej kradziez kieszonkowa i klucze kradnij

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Mystoo wyjdź z latarni i od razu skręć w prawo

@garry18 idź do jaskini wina, tam spotkasz assasyna

aazaran19

aazaran19

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-05-26, 17:50
@barbor92r runa nie dziala na skrzynie i drzwi ktore wymagaja klucza wiec tu bardziej kradziez kieszonkowa i klucze kradnij
[/quote]
Akurat wieża z Joe jest mozliwa do otwarcia wytrychem 😀 więc może zadziałać

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Robię zadanie Droga donikąd dla Xardasa, lecz zrobiłem już zadanie Gallahada a on siedzi w ratuszu, do którego nie mogę wejść. Ktoś coś pomoże?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Robię zadanie Droga donikąd dla Xardasa, lecz zrobiłem już zadanie Gallahada a on siedzi w ratuszu, do którego nie mogę wejść. Ktoś coś pomoże?
Gallahad wychodzi z ratusza i siada na ławce obok o 12

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gallahad wychodzi z ratusza i siada na ławce obok o 12
Niestety nie ma go. A jest przed dwunastą czy po dwunastej? Bo do 13:00 go nie widziałem na żadnej ławce

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wez spiwor i spij pod lawka co 1h sprawdzaj go

bart88

bart88

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań dotyczących rozgrywki:
1. Czy mikstury +1 do zrecznosci/sily/many oplaca się pić już teraz czy może poczekać aż znajdę mutageny. A jeśli tak to czy można 2 razy ulepszyć ta samą miksturę mutagenami?.
2. Jestem w 2 rozdziale i mam ponad 150pkt many, a każdy następny punkt kosztuje już 4 pkt umiejetności. Na czym zdobywa się pozostałe punkty? Z tego co widzę to niektórzy pod koniec gry mieli nawet ok 1000pkt many. To wszystko na tych potkach z alchemii? Bonus z nich jest raczej znikomy ;/.
3. Może ktoś opisać kolejność wykonywania wątków w grze? Tak ogólnie np. kiedy watek orków, kiedy watek assasynow robić, czy zrobić to przed wybijaniem smoków itp.
4. Grając nekromantą lepiej jest podnosić poziom many czy może inteligencje w kapliczkach? Mam już sankta Nomen (chyba tak to się pisze) i w sumie teraz punkty umiejetnosci wrzucam w życie bo jest to bardziej opłacalne.
5. Jakich czarów warto się nauczyć? Jest jakaś rozpiska co w ogóle robi dany czar? Na razie latam z tym śmiesznym czerwonym pociskiem i przy 132pkt inteligencji jestem wstaje rozwalić prawie wszystko.
6. Są jakieś fajne kostury do zdobycia w 2 rozdziale? Na razie chodzę z tym kijem od nekrosów co ostałem od nekromanty. Z tego co widziałem to lepszy dostane w rozdziale 4 dopiero od magów. Na prawdę nie ma nić lepszego wcześniej?

0 użytkowników
Do góry