Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8852168 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8852168

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Its Mre No, czasem... ale o wiele częściej dropią potki na manę. No, ale jeśli miałbym ich farmić, próbowałbym na pułapkach w świątyni Śniącego.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam zadanie na zabicie hasima ale tez to O zlocie za niewolnikow i za tego kolege na n mam dac jemu i ukrasc jego amulet no to ukradlem ale kazda opcja ktora daje jest zla a jak go zabije to zadanie wisi w powietrzu... co zrobic

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
z kim w obozie bractwa mam pogadać, by ruszyć zadanie "bezgraniczna potęga". w dzienniku mam wpis, że chodzi o handlarza z nowego obozu, a nie ma tam ani baala kagana, ani baala isidro, przynajmniej ja ich nie zauważyłem.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto przetłumaczy list w zadaniu  plany wojenne orków?

+gdzie są klucze do drzwi na niższej części statku i do skrzyni w kajucie kapitana. Zabiłem szefa ale nie dostalem zadnego klucza który otwierałby w/w

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sparrow sam to musisz przeczytac, znając język orków, który można poznać z listu znajdującego się gdzieś w Starej Wieży Xardasa.

Mój problem, zrobiłem zadania w Lesie Asasynów, pomodliłem się za Hasima i zaden Przeor nie ma dla mnie zadania. Coś jeszcze muszę zrobić po tej modlitwie?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra napisze jescze ostatni raz las assasynow mam zadanie z zabiciem hasima i musze mu tez oddac worek pieniedzy jego kolegi ale kazda opcja jest zla no to go zabilem i teraz mam dac tiamatowi papier ale nie moge sie dostac do schowka bo nie dostalem zadnej nowej misjii od nrozasa ani osaira czy cos sie zbugowalo czy moge to jakos naprawic mam save z przed zabicia hasima ale zadna opcja nie jest dobra....

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pogadaj z Gonzalesem

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop wiem ukraldem mu wisiorek dalem gonzalezowi a on dalej nic a u gonzaleza na tym na ktorym go zabilem poprostu nie mam linii dialogowej nawet :C pomocy

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie jakos polepszyc regeneracje wytrzymalosci? Gram najemnikiem i Cord nie chce mi nic sprzedac.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokąd prowadzi portal w tej świątyni Adanosa na pustyni (za smokiem), znajduje się w komnacie obok tej, w której walczymy z Krukiem. Jak próbuje wejść to pisze, że jestem za słaby.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Ostatnie pytanie na temat dołączenia do Straży świątynnej . Kiedy będę mógł rozmawiać z Baalami ?

Jak szybko wydobywać rudę ? Chodzi o to że okno kopania nie znika szybko przez co wydobywanie trwa długo ?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Jao po prostu wszedłem tam skradając się.

Post połączony: 2018-05-25, 17:41
@MaRsXzU to portal do zadania Zaginiony Brat jakoś tak. W Solucja i porady masz wszystko opisane.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak się robi postać pod broń 2h to brać paladyna czy lepszy jest strażnik świątynny ??
Wtedy zostajesz najemnikiem, mają lepiej, bo Bennet uczy wykuwania broni z magicznej rudy.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@BUMCYKAFYSZ Paladyn to bardziej pod 1h i tarcze. 2h to zdecydowanie Łowca Smoków. Ewentualnie Strażnik Świątynny jak chcesz pograć coś innego, ale tak jak wyżej kolo napisał.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W 66.2 PL, jest w ogóle możliwość kradzieży przy wyłączonym AST Theft? Mam na myśli poprzez dialog. Bo przy wyłączonej tej opcji, mogę jedynie kraść niektóre klucze, a sakiewek w ogóle.

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zapalić pochodnię?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Fors 1. Podczas wykonywania misji dla nich: Tyon zagada od razu, Parvezowi musisz dać skręta od Oruna, o pozostałych pytaj Harloka i Caine'a.
2. Wyłącz animowane okna w ustawieniach grafiki.
@lis420 Ukradnij jedną rzecz za pomocą AST theft, potem opcje normalnej kradzieży powinny się pojawić jak należy.
@Hadvar 6 na numerycznej.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ostatnie pytanie na temat dołączenia do Straży świątynnej . Kiedy będę mógł rozmawiać z Baalami ?

Jak szybko wydobywać rudę ? Chodzi o to że okno kopania nie znika szybko przez co wydobywanie trwa długo ?
Opcje --> Grafika --> animowane okna

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
O co chodzi z tymi efektami ubocznymi po wypiciu eliksiru siły lub zręczności?

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry