Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8239942 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8239942

Odpowiedzi 37317

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dorwałem drania w ostatniej możliwej lokacji za chyba siódmym podejściem. Dzięki za pomoc.

Podpowie mi ktoś jeszcze gdzie jest Dobar i jego pomocnik po ucieczce z zamku? Od przyjęcia questa przebiegłem doline chyba z dwadzieścia razy juz i nigdzie na nich nie trafilem a chętnie pozbyłbym sie tego questa.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sparrow Dobar jest tam gdzie cieniostwor jak idziesz w strone ciala sengretha to lewo i tam gdzies lezy, a drugi to nie wiem tez szukam

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tam gdzie był Gilbert w G1.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Jak użyć tego dywanu do latania? Mam 4 krąg klikam i nic się nie dzieje
2 Mam problem z obozem, magiczna ruda nie idzie do Hagena a mam kontrakt z nim, przy dochodzie obozu jest pauza tylko i 5k magicznej rudy w magazynie
3 co robi umiejetnosc oko sniacego jak sie zaklada maske
4 Róg do przyzwania Senyaka nie dziala, do polowy podnosi reke z rogiem i chowa, co robic?
5 Jak zabic mrocznego golema? (Jako jedyny pozostał z częscia magic wand)

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przede wszystkim chciałem podziękować za poprzednie odpowiedzi, a teraz 2 szybkie pytanka :D
Po pierwsze co to się stało że zjadło mi nagle prawie 1k maksymalnego hp? Gdzieś już mignął mi kiedyś w postach ten problem, nie zwróciłem uwagi kiedy ale zrobiłem świątynię śniącego i zaczynam dolinę cieni i nagle spoglądam w staty a maks pż spadło z 5k do 4.1k czy to błąd czy celowy zabieg twórców i się to da naprawić?
Po drugie, mniej ważne, czy wiecie gdzie zdobyć trochę bryłek złota, bo potrzebne mi do questa w kopalni orków a przekopałem już wcześniej w zasadzie chyba wszystko.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fang0wOrM Idz po bryłki Scattiego w obozie, da ci połowe czyli 250

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie ktoś gdzie znajdę Czarnego Trolla z Trofeum dla Falka ?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeden jest na pustyni adanosa a drugi to z questa od netbeka

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy po pokonaniu Kruka powinien od razu pojawić się jakiś kamienny strażnik w tym samym pomieszczeniu ? Bo jak tak to ja go nie mam xd

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Hej, czy da się ulepszyć zbroję ciężką straży miejskiej? ( tą wersje którą dostajemy w zamku GD )
Kowal w GD nie ma takiej opcji, harad będzie miał?
Czy się nie da?

@xKondziox

Ja też nie miałem kamiennego po pokonaniu kruka.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy po pokonaniu Kruka powinien od razu pojawić się jakiś kamienny strażnik w tym samym pomieszczeniu ? Bo jak tak to ja go nie mam xd

Jeśli mówisz o pierwszym "pokonaniu" po którym znika, to ten straznik jest tam od początku, to jeden z tych posągów co stoją wokół. Jak sie dobrze ustawisz to dasz rade podświetlić go, ale to nie ma większego znaczenia póki nie pójdziesz do smoka.

rerkus

rerkus

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może z którego demona wypada zwykła esencja arcydemona?

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile potrzeba zręczności zeby otwierać te skrzynki w dolinie ash'tara?

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
2 pytanka

Gdzie mogę znaleźć jeszcze jakąś lepszą tarczę  od tej drewnianej ?

Dla kogo jeszcze trzeba wykonać zadania by zostać strażnikiem świątynnym ? Bo oddałem już młot Tarakota i teraz nie wiem co zrobić ?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Jeśli mówisz o pierwszym "pokonaniu" po którym znika, to ten straznik jest tam od początku, to jeden z tych posągów co stoją wokół. Jak sie dobrze ustawisz to dasz rade podświetlić go, ale to nie ma większego znaczenia póki nie pójdziesz do smoka.

Byłem już u smoka i powiedziałem Saturasowi , powiedział że musi pomyśleć co dalej , więc mam iść teraz do tego strażnika ?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Fors tarcze Nordmarczyka na Zamku w GD znajdziesz, w magazynie. Albo od Hagena/Cedrica jak zostaniesz Paladynem.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyczytałem, że jak się idzie po księgę dla drugiego opiekuna do Klasztoru i jak się otworzy przejście lampą to w późniejszym etapie gra się buguje. To prawda? Czy może jakoś to naprawili? Nie mam już chyba zapisu przed przyjściem do klasztoru :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@zeddicus94 4. Wejdź w interakcję z rogiem tak, jak w G1. (LCtrl+W)
5. Paladyńskim światłem. (zwój można ukraść Ingmarowi)
@xKondziox Wszystko jest w solucji.
@garry18 Nie da się.
@Hatapon Możesz otworzyć tylko jedną, związaną z twoim preferowanym atrybutem. (więc czytaj pulpity, jedna jest związana z magią, jedna z siłą, jedna ze zręcznością)
@Fors Nie baw się w tarcze, jeśli nie grasz paladynem. Do zostania strażnikiem świątynnym musisz jeszcze wykonać przynajmniej zadania Cadara i Parveza, opcjonalnie też Namiba i Tyona.
@Deviusowaty Grę przejdziesz, buguje się chyba jednak spawn potworów w 5 rozdziale, więc ominie cię nieco expa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao dzięki, jesteś niezastąpiony. Exp znajdzie się gdzie indziej, ważne, że będę mógł questy robić ;)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Swoją drogą to po co otwierać to pomieszczenie?

0 użytkowników
Do góry