Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380285 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380285

Odpowiedzi 37317

damosan69

damosan69

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym rozdziale/po którym zadaniu można nauczyć się szóstego kręgu jako nerkomanta?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Jak użyć tego dywanu do latania? Mam 4 krąg klikam i nic się nie dzieje
2 Mam problem z obozem, magiczna ruda nie idzie do Hagena a mam kontrakt z nim, przy dochodzie obozu jest pauza tylko i 7k magicznej rudy w magazynie
3 co robi umiejetnosc oko sniacego jak sie zaklada maske

Post połączony: 2018-05-24, 16:24
Gdzie znika Talbin po wyjsciu z górniczej doliny? Spotkałem się z nim przed wejściem na przełecz a potem gdzieś polazł. Na farmie Akila nie mogę go znaleźc chyba ze wybrał jakis dziwny spot.
Odrazu jak w Khorinis jest miales opcje zaprosic go do mysliwych lub siebie

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie w Bractwie Śniącego w GD jest ten mag wody z Q Magia Guru? oblazłem cały oboz i mi się w oczy nie rzucił.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
JAK ZDOBYĆ
1 Pancerz Egzekutora 2 Pancerz Orkowego Łowcy 3 Okrycie Berserkera(hełm)
4 Lodową Korone 5 Amulet Gwiazd (amulet)  6 Męstwo Innosa (pierścień)
7 Pas ze skóry trolla 8 Pierścień Fellangora 9 Kamień teleportacyjny (Teleport  orków)
10  Przyzwanie Korna (i jeszcze jakby ktoś mógł napisać co to jest 
oraz 11 Aleor 12 Ręke demona 13 Smoczy Łuk \
I Jescze jakby ktoś mógł to prosiłbym wysłać mi wiadomość z tymi rzeczami na priv :)

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@J-Dog Dalej nie widzę xD Byłem chyba wszędzie i nie widzę tego kamienia do teleportacji.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słyszałem, że jest do zdobycia jakiś dywan to przemieszczania się, gdzie DOKŁADNIE można go znaleźć?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie w Bractwie Śniącego w GD jest ten mag wody z Q Magia Guru? oblazłem cały oboz i mi się w oczy nie rzucił.

powinien byc tam gdzie Drax i Ratford

Revas

Revas

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś oprócz Węża uczy wytapiania rudy?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O kwiecie pogadaj z Neorasem lub idź na pustynię; lepsza biżuteria będzie w 4. i 5. rozdziale.

@Jao nie wprowadzaj w blad bo w 5 nie ma nic nowego

Post połączony: 2018-05-24, 17:19
Czy ktoś oprócz Węża uczy wytapiania rudy?

nikt poza nim

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
To jak można ulepszyć szatę maga ognia, co Talamon mnie wyuczył?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poda ktos link z soulacja do questa Najemnik orkow bo nie mg znalezc?

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Zacząłem rozgrywke w returninga, planuje dołączyć do bractwa sniacego. Problem jest tego typu ze nie chce nic zjebac, wiec nie wiem czym sie leczyc, czego nie używać, co sie uczyc. Narazie wszedlem do miasta, nauczyłem sie sily do 55 i dalem 20% w bron dwureczna bo czytalem ze wymagaja 30%. Moze ktos mi podac jakies porady podstawowe na start. Dodam ze r 2.0 gram pierwszy raz, wczesniej gralem w zwykłego i trochę w przeznaczenie. Ewentualnie jakis poradnik jak mozecie podlinkowac to chetnie poczytam. Przyznam ze ogrom zmian mnie zaskoczyl i przytloczyl. Nie wiem za co sie zabrać zeby nie zjesc jakichs waznych roślin.
Pozdroo

Post połączony: 2018-05-24, 17:24
Edit. Mozna wlaczyc quick save jakos?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak można ulepszyć szatę maga ognia, co Talamon mnie wyuczył?

kup 40 wód święconych i idź się modlić przed posąg. Ale ostrzegam - święcenie szaty możesz zrobić tylko raz, a przynajmniej tak jest w AB, nie wiem czy w podstawowym jest to samo. W kazdym badz razie konsekracje szaty ja polecam zostawic na ostatnia szate ognia.

J-Dog

J-Dog

Użytkownicy
posty35
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś może wie jak rozpocząć poszukiwania Starego Przyjaciela Lee? Byłem w Wolnej Kopalni i nie widziałem żadnych poszlak wskazujących jego miejsce pobytu etc.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie z kamieniem druidów w mieście orków - Gdzie się on znajduje? Przeszedłem chyba wszędzie poza miejscem gdzie jest Ur-Thrall (nie mam reputacji) i nie znalazłem, a wątpię by był tam gdzie on jest.

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Zacząłem rozgrywke w returninga, planuje dołączyć do bractwa sniacego. Problem jest tego typu ze nie chce nic zjebac, wiec nie wiem czym sie leczyc, czego nie używać, co sie uczyc. Narazie wszedlem do miasta, nauczyłem sie sily do 55 i dalem 20% w bron dwureczna bo czytalem ze wymagaja 30%. Moze ktos mi podac jakies porady podstawowe na start. Dodam ze r 2.0 gram pierwszy raz, wczesniej gralem w zwykłego i trochę w przeznaczenie. Ewentualnie jakis poradnik jak mozecie podlinkowac to chetnie poczytam. Przyznam ze ogrom zmian mnie zaskoczyl i przytloczyl. Nie wiem za co sie zabrać zeby nie zjesc jakichs waznych roślin.
Pozdroo

Post połączony: 2018-05-24, 17:24
Edit. Mozna wlaczyc quick save jakos?

Podczas misji na czeladnika zagadaj do mattea o bizuterii. Naucz się wydzierac mięso od albina(ten od owiec w khorinis) nie smaż mięsa, później robi się z nich ciasta. pałasze bandytów skupuje ramirez.

Jaki przedmiot jest potrzebny do robienia ciast w piecu? I skąd go wezme?

vladp0ti

vladp0ti

Użytkownicy
posty6
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
jak zrobić miksturę constantina? mam dwie receptury w ekwipunku, w przepisach pod c też kilka mam, dokażdej składniki  mam, ale gdy chce przy stole ją zrobić, to nie mogę

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rojek Przy piecu jest rozgrzane ostrze. Służy jako interakcja do pieca u Najemników.

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobree rady, dzieki :p alee chetnie wiecej przyjme. Przedewszystkim czym sie leczyc i wgl. Czego nie robic co w normalnym gothicu 2 nk było normalne

Revas

Revas

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę zdobyć sztabki magicznej rudy?

0 użytkowników
Do góry