Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380293 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380293

Odpowiedzi 37317

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok @tldr a co z łapaniem dusz, etlu chce wyczyścić z palków bo to exp, po co robić na potkach jak można przyfarmić :D
q wiem, że kończy się później, ale czy w 3 rozdziale trzeba coś popchnąć żeby później móc go robić?

a zrobiles quest z gomezem? jak wykurwisz palkow to powodzenia z nabijaniem kasy dla pajaca Beliara

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rojek o panie, chyba jest jakieś narzędzie do zmiany opcji dialogowych, ale czy wątek naprawi to nie sądzę, wczytuj zapis, straciłeś sporo bo później możesz robić biżuterie naprawdę mocną, po 20 bonusów do zręki np.

@Niemy  Nie, chyba że jesteś świrem i zrobisz w 2 rodziale jakąś linie fabularną dającą pancerz np orków, ale to abstrakcja raczej, najemnik i tak ma najlepsze zbroje  na wczesne rozdział. Z orkami to raczej nie polecam, żebyś próbował chyba że wbijesz 50+lvl w drugim rozdziale.

12h się nie cofne, nie chce mi się, mimo iż gram pod zręke :)

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@komandos59 Aaa, teraz sobie przypomniałem, że tam jest. Coś kojarzyłem, że stał przed mostem do świątyni :P

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rojek to na przyszłość rób sobie savy co jakiś czas na checkpointach, ważnych momentach co godzinke 2 i z 5 takich savów, bedziesz miał wsteczne w razie co.

@tldr już dawno zrobione, kaski mam nieco ponad 60k i nie ma na co wydawać póki co, wszystko ważne przyinwestowane, więc ta karma to nie problem chyba, bo 10k to 100 z tego co pamiętam. Ale chodzi mi o łapanie dusz, gdzie to jak to i co z tym przyjacielem lee, trzeba to w 3 ruszyc do przodu jakoś?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Łapanie dusz dostaniesz tylko jeśli ofiarujesz amulet z etlu. Możesz ich wybić, możesz to zrobić sneaky - karma u Beliara na ab musi wynosić conajmniej 120, na zwykłym returnie nie pamiętam bo grałem w wersje 0060 ostatnio. A co do przyjaciela lee to bedziesz mogl go znalezc jesli masz orkowa zbroje, ulumulu i 7 rozdzial. Poczytaj solucje jak to trzeba poprowadzic do 7 rozdzialu.

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rojek to na przyszłość rób sobie savy co jakiś czas na checkpointach, ważnych momentach co godzinke 2 i z 5 takich savów, bedziesz miał wsteczne w razie co.

@tldr już dawno zrobione, kaski mam nieco ponad 60k i nie ma na co wydawać póki co, wszystko ważne przyinwestowane, więc ta karma to nie problem chyba, bo 10k to 100 z tego co pamiętam. Ale chodzi mi o łapanie dusz, gdzie to jak to i co z tym przyjacielem lee, trzeba to w 3 ruszyc do przodu jakoś?
ja mam gdzieś save ale jest on 12h wcześniej :P

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś gdzie znajdę srebrne naczynie dla Grega? To wykopane ze skarbu sprzedałem Halvorowi, więc muszę  gdzieś szukać. Wiem, że to nie są unikatowe przedmioty (gdyby były, to by się nie sprzedały automatycznie), więc bez problemu mogę znaleźć zastępstwo. Nie chcę zostawiać tego zadania w dzienniku. Złoty kielich mam, amulet dębowej skóry mam, 100 złota mam (chyba, że ma być w mieszku, to mam problem).

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Panowie ile zręczności i jakiego specjalnego składnika wymaga Cicha Śmierć?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Jak użyć tego dywanu do latania? Mam 4 krąg klikam i nic się nie dzieje
2 Mam problem z obozem, magiczna ruda nie idzie do Hagena a mam kontrakt z nim, przy dochodzie obozu jest pauza tylko i 7k magicznej rudy w magazynie
3 co robi umiejetnosc oko sniacego jak sie zaklada maske
4 Bylem u xardupy po zaklecie wiezienie dusz dla senyaka, kazal mi sie pomodlic i cos tam na ruskim czytalem ze powinien sie pojawic ktos od beliara ale pokazuje sie tylko demon on senyaka, co robic?

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, macie jakieś sposoby na pokonanie demona na bagnie jak łowca smoków?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@zeddicus94 2. Wąż, Snipes i Grimes już pracują? Jak tak, to szczerze nie wiem.
4. Wywal Szpon z ekwipunku.
@Sooux Cios, odskok, cios, odskok, co jakiś czas przewrót, żeby nie oddalić się od środka pomieszczenia?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

@Jao mam wszystkich procz Arlika ale on chyba dopiero w 5 rozdziale bedzie mogl dojsc
No to nie wiem, z hagenem kontrakt mam, potargowałem sie a dochody na "-" są, zadnej liczby nie ma

Wie ktos co z tym latajacym dywanem? To jakis zart tworcow i nie da sie go uzyc?
@Tizgar ty grales duzo, co z tym dywanem?

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 2. Wąż, Snipes i Grimes już pracują? Jak tak, to szczerze nie wiem.
4. Wywal Szpon z ekwipunku.
@Sooux Cios, odskok, cios, odskok, co jakiś czas przewrót, żeby nie oddalić się od środka pomieszczenia?

Problem w tym że on regeneruje co chwile zdrowie po 400 500

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie znajde lampe co się przypina do zbroi?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znacie jakieś lokacje z dobrymi zwojami ofensywnymi bo mam problem w zadaniu szantaż lehmara gdzie mam go rozdeptać jak kleszcza i tego jego monstrum...

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znacie jakieś lokacje z dobrymi zwojami ofensywnymi bo mam problem w zadaniu szantaż lehmara gdzie mam go rozdeptać jak kleszcza i tego jego monstrum...
Wystarczy wejść na jakieś podwyższenie i strzelać z kuszy albo odciągnąć go np. łukiem.

Ktoś wie, kiedy będę mógł wypłynąć z piratami na tą Drację?

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Kiedy wsadzić Fernando do ciupy? jest on członkiem gildii kupców?

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hudof jeśli wykonałeś zadania Gallahada to możesz już zamknąć Fernando.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Sooux Nie dawaj się trafić.
@Niemy Nigdy, lokacja nie jest jeszcze zrobiona, trzeba czekać na nową wersję.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
@Deviusowaty

Jakie zadanie? z listem polecającym dla Gallahada? zrobiłem, jest jeszcze jakieś w Returningu? I czy nie należy on do gildii kupców? Z tego co pamiętam w podstawce było jeszcze jakieś zadanie... po tym jak dowiaduję się że wyruszamy do Górniczej doliny..

0 użytkowników
Do góry