Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8842363 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8842363

Odpowiedzi 37317

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Dobrze :D A żeś mi narobił ochoty na returninga 2.0 z tym patchem :) Sorki za offtop, ale zadam pytanie w razie W. Jak jest sytuacja na trudnym ? z tym głodem pragnieniem etc. ?

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie ma problemu. 3 chleby i masz 0 zglodu, jedna butelka wody i masz 20% pragnienia. Ze snem jest rożnie. Ja np czesto biegalem po ciemku ale to zaden problem.

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cholera, latam jak głupi z tą kuszą, sprawdziłem po kilka razy lokacje które mi podałeś i dalej nie mogę znaleźć tego skurczybyka, a wybiłem już chyba połowę stworów z Wielkiego/Czarnego Lasu. Ale podczas podróży natknąłem się na ciekawą rzecz i wolę zapytać, między innymi w grocie gdzie w oryginalnym Gothicu II znajdowała się Smocza Zguba jest teraz pewnego rodzaju ściana z kamienia, a na środku niej tarcza paladyna, taka sama ściana jest przy Gospodzie "Pod Martwą Harpią". Jest jakiś sposób podobny do tego, którym otwierało się przejście do jamy w której znajdował się młot tarakota, na dostanie się tam, czy trzeba być załóżmy paladynem? :)

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Z tego co wiem będzie z tym związane pewne zadanie w 5 rozdziale. (o kogo ci chodzi tego "skurczybyka?" z tego co wiem to ten troll jest na trudnym i wyżej)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chodzi mi o Slokers'a, bo byłem już po kilka razy w lokacjach zamieszczonych w solucji i dalej skurczybyka znaleźć nie mogę. :(

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Skończył ktoś tego moda na trudnym? podobno jest łatwiejszy niż normal w Rebalance

= D

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
A poszedles odrazu w te miejsca czy np przespales 1 dzien?

Post połączony: 2016-08-09, 15:33
Returning jest łatwy na poziomie trudnym w Khorinis i Jarkendarze, dalej to juz tylko trudniej. Chociaż widziałem na YT jak jeden rosyjski gracz w 2 rozdziale przeszedl pustynie adanosa jako łucznik.

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadanie przyjąłem w pierwszym rozdziale, aktualnie jestem w drugim, więc troszkę dni od przyjęcia go minęło, gdyż wolałem sobie je zostawić na później. A każdą lokację podaną w solucji sprawdziłem po dwa razy i w dzień, ale tak samo w nocy.

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Chodzi mi o Slokers'a, bo byłem już po kilka razy w lokacjach zamieszczonych w solucji i dalej skurczybyka znaleźć nie mogę. :(

Dobrze, że się o to pytasz. Z ciekawości sprawdziłem na rpgrussia i faktycznie pojawiła się tam nowa pozycja. Tłumaczyłem te zadania w kwietniu, a edycja była w czerwcu więc możliwe, że albo tej lokacji nie widziałem albo pojawiła się z jakimś patchem.

Spoiler
Jak masz gospodę Orlana to w lesie jest tam taka kotlina ze spalonymi domami i jaszczurami. Siedzi tam Rangar i to jest kolejna lokacja występowania Slokersa

COLORBLIND

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
To juz dupa. Falk upolowal go pierwszy

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobrze wiedzieć tam jeszcze nie byłem, poza tym, K0nopa, Falka spotkałem już 2 razy w różnych miejscach i mówił on, że wypatruje bestii, więc raczej jej nie upolował.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Hmm wydawało mi sie ze jest ograniczenie czasowe do tego zadania

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki @Fexo , właśnie w tej lokacji ten dziad wylegiwał się przy jednym ze spalonych domków, wtedy z przyjemnością wpakowałem mu bełt w czerep. Możesz śmiało dodać tą lokację do solucji, jest sprawdzona. :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A teraz?

Wydaje mi się, że jest to zabezpiecznie przed oszustwem w grze (takim jak właśnie unieruchomienie potwora na skale) albo niektóre potwory w pewnym momencie dostają jednorazową regenerację HP, co już było w wersji 0056.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
To chyba ta ochrona bo probowalem drugi raz mu zjechac hp to znowu sie uleczył, no nic przyjde w 5 rozdziale i zatłuke dziada

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Dzięki @Fexo , właśnie w tej lokacji ten dziad wylegiwał się przy jednym ze spalonych domków, wtedy z przyjemnością wpakowałem mu bełt w czerep. Możesz śmiało dodać tą lokację do solucji, jest sprawdzona. :)

Dzięki za sprawdzenie, już uzupełniłem  :ok:

COLORBLIND

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dobra, jakiej czachy demona trzeba do zadania Nieskończona moc?
W solucji pisze o S'enyaku, omyłkowo chyba napisanym jako C'enyak, ale on czachy nie miał, więc mam nadzieję, że to nie bug.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czaszka senyaka, na 100%

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Heh, no to zajebiście. Zapytam jeszcze raz głupio: Czaszka S'enyaka jest w jego eq po śmierci? xD

0 użytkowników
Do góry