@Jao dzięki, trochę mnie to martwi z tym mieczem, bo tam w zatopionej też zajsrane strażnikami po 8k hp, więc trochę lipton. Jakby ktoś wiedział gdzie pas dla łowcy jest to będę wdzięczny za info, szukałem u benneta, tego co handluje obok lee i w gd w zamku czy ktoś ma, ale pusto.
Jeszcze jedno pytanie, w zakładaniu swojego obozu mam q, żeby zweryfikować czy jest ruda, pytałem węża i snipsa ale żadnej z nich nie ma opcji dialogowej do tego, kto ma? Grimmes z gd xd ?
@Connor mówisz o magazynie w gd? Z tego co pamiętam jakiś kluczyk leży nad bramą główną w tej takiej baszcie, poza tym warto pokraść klucze npcom, ja mam tylko problem z garondem bo mi nie wchodzi nic nawet na 130zręki, ani kradzież ani przyłapanie, a nie wiem czy to jego klucz jest potrzebny, żeby się dostać do gomeza
@zeddicus941. Retoryka, chyba 60 albo 65 potrzebne
2,3 nie wiem, strażników wydaje mi się że będziesz zabijał jak już uzbierasz tam to berło, koronę i łzę adanosa na pustyni(chyba?)
4. zwykłe golemy to obuchem idzie
5 nie wiem
6. jest opisane gdzieś w poradnikach, idziesz wąż-snipes-potem koło chaty cavalorna w jaskini z goblinami masz szkielet alepha, wracasz do xardupy, gadasz z duchem i wracasz do gd, gdy schodzisz w dolinkę od przełęczy(tam gdzie po raz pierwszy spotkałeś jakiegoś typka z zamku który szuka ocalałych, a potem jest w jednej z druzyn wydobywczych), to masz rzeczkę i po prawej stronie od zejścia patrząc na zamek masz taką sporą górkę, a ruda jest pod nią, musisz zanurkować, gdzieś na yt jest też pokazane