Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8239783 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8239783

Odpowiedzi 37317

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Ja mam pytanie odnośnie kamienia teleportującego za obozem piratów. Nie ważne w jaki sposób i pod jakim kątem podejdę do kamienia nie mogę go aktywować ma ktoś może na to sposób?
Też tak miałem, zadzialało tylko zmienienie wersji ast itd

miraz5

miraz5

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie odnośnie kamienia teleportującego za obozem piratów. Nie ważne w jaki sposób i pod jakim kątem podejdę do kamienia nie mogę go aktywować ma ktoś może na to sposób?
Też tak miałem, zadzialało tylko zmienienie wersji ast itd
Czy mógłbyś jakąś wersje Ast podesłać w linku? Nie wiem gdzie to pobrać :/

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zaaranżowałem spotkanie Osairu z Haniarem i Gonzales kazał mi się dowiedzieć gdzie się spotkają. Nie bardzo wiem co zrobić, jakieś porady? Żadnych opcji dialogowych, żadnych przedmiotów na ich terenie, nic :F.
Ewentualnie może ktoś poratować linkiem do solucji od ruskich?

wisnicki49

wisnicki49

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Należe już do gildi złodzieji
1. Skąd wziąć klucz do magazynu złodzieji, aby ukraść narzędzia dla Mateo (jak daje ksiazke lehmara to Hannah daje mi szmaragd, a okradając ją dostaje kilka sztuk złota).
2.  Jak się dostać na tą wyspe (Nie stracza mi wytrzymałości, aby dopłynąć) próbowałem z każdej strony

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Po misji z amuletem od Abigail.
2. Zdejmij zbroję, a jak nie starcza i tak to podbij wytrzymałośc.

wisnicki49

wisnicki49

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Wonsz Rozejrzyj się w okolicy kopalni ;)
BTW To Osair jest, skąd to Osairu? :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy będzie rozmawiał ze mną Nuts z kopalni orków, gdy chce do niego zagadać mówi przyjdź później wtedy pogadamy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Poczekaj chwilę, aż ork obok zaśnie, a sam Nuts sobie usiądzie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Jao
W niektórych wpisach i dziennikach pojawiało się "Osairu" i brzmiało tak dobrze, że mi się przyjęło :F.

A co do mojego pytania to oczywiście przeczesałem na wylot wszystkie miejsca oprócz kopalni myśląc, że tam na 100 % nic nie będzie.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co polecacie pierwsze robić kończyć płaskowyż adanosa czy moze zaczynać dolinę cieni bo wszedłem niby do niej i daje rade sobie bez problemu

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokończ dolinę cieni.

Jak użyć "Breath of Death"? Da się w ogóle? Mogę tego użyć do ożywienia rannego orka z Khorinis czy zostają kody? Zapomniałem tam pójść w pierwszym rozdziale, nawet się nie zbliżałem w te okolice, w drugim rozdziale już leży martwy.
O co chodzi z obrazem w ratuszu? To jakaś skrytka czy coś do questa? Jak ktoś zauważy że go "używam" to mnie atakuje.

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Chris Moltisanti  niestety breath of death już nie zadziałą na Orka. może go ożywisz ale quest przepadnie, pewnie dostałeś nawet zapisek w notatniku. a użyć breath of death możesz klikając shift +num9. (btw. nie trzeba robić zadań z orkiem żeby przejść cały wątek)

Post połączony: 2018-04-30, 00:51
@Trumm
oczywiście że płaskowyż jest łatwiejszy :D tam potworki u mnie mają 2-4k życia takie normalne, a w dolinie 5-9k i biją mnie na 2-3 hity :D

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Gdzie jest ten głupi Dobar ja sie pytam xD. Mam zadanie ze uciekł i znalazłem parlafa w jakini gilberta, ale nie moge znaleźć Dobara. Szukałem wszędzie, przeszukałem każdą jaskinię i chatki dookoła zamku.

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten głupi Dobar ja sie pytam xD. Mam zadanie ze uciekł i znalazłem parlafa w jakini gilberta, ale nie moge znaleźć Dobara. Szukałem wszędzie, przeszukałem każdą jaskinię i chatki dookoła zamku.
jego zwloki są przy skale,jak wychodzisz od strony orkowego taranu idziesz w lewo(tam gdzie w g1 byl las) cialo powinno lezec kolo cieniostworow,wpis w dzienniku zaktualizuje sie jak podejdziesz do niego

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dość głupie pytanie. Co zrobić lub może gdzie nauczyć się tworzenia biżuterii z innych materiałów niż sztabka żelaza? :D

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W późniejszych aktach cię nauczy Matteo

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde moonstone potrzebny do wykucia miecza z zadania Dark Web?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Chris Moltisanti  niestety breath of death już nie zadziałą na Orka. może go ożywisz ale quest przepadnie, pewnie dostałeś nawet zapisek w notatniku. a użyć breath of death możesz klikając shift +num9. (btw. nie trzeba robić zadań z orkiem żeby przejść cały wątek)

Post połączony: 2018-04-30, 00:51
@Trumm
oczywiście że płaskowyż jest łatwiejszy :D tam potworki u mnie mają 2-4k życia takie normalne, a w dolinie 5-9k i biją mnie na 2-3 hity :D

No mi najwiecej obrażeń zadają te szamani np takiego jaczura mam na 5 hitów szkielet demoniczny schodzi na 3 :) nie wiem tylko czy dam radę z tym smokiem i czy te minibossy pokonam gdyż z tym z świątyni śniącego się 1-5h męczyłem aż go zbubugowałem na tym filarze co oświetla pomieszczenie i go z kuszy napieprzałem :D
A co do płaskowyżu to większość mam na hita wiec chyba jego zrobię i mam pytanie czy do tego questa zaginiony brat czy jak się nazywał po zbici kruka trzeba mieć te 800many nawet jak się gra wojem ?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie, 450 siły jako woj, określa chyba po twoim najwyższym współczynniku

0 użytkowników
Do góry