Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8239967 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8239967

Odpowiedzi 37317

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak w 2.0 działa gildia kupców? Wykonałem wszystkie questy u Lutero w ten "najlepszy" sposób (wino za mniej niż 50, umowa z Onarem, oddanie Płomienia Eligora Zurisowi itd.), do tego mam 5 rozdział, a dalej nie dostałem pierścienia kupca, a na pytanie kim są członkowie gildii kupców  Lutero odpowiada, że jest za wcześnie.

Jeśli to ma jakieś znaczenie to wsypałem Canthara w 1 rozdziale i nie dostałem questa z Sarą dot. jej dołączenia do gildii.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No właśnie, wsypać trzeba Sarę, ale w 0066 jest jeszcze taka sprawa, że zadanie z asystentem dla Lutera musisz wykonać dopiero w 4 rozdziale, inaczej zadanie z gildią przejdzie do wykonanych i nie dostaniesz dalszych questów. (wymyślone zapewne jako ratunek przed wiszącym zadaniem dla tych, którzy wydali Canthara)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co za dziadostwo, zapewne zrobiłem w trzecim :F. Może coś popróbuję w GVE.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Uriziel nie ma takowego efektu to zwykły miecz magiczny który ma po prostu obrażenia z kilku ( 2 ) źródeł

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak użyć Oddechu śmierci (zwój)? Elvrich nagle z dupy w mieście mi umarł...

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najemnik, 2 rozdział, 350 siły, korzenie wyzbierane, kapliczki juz uzywalem itd. Jakies pomysly jak wbic wiecej bo nie mam pojecia

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ciasta ciasta ciasta, z niektórych misji też się dostaje siłe + do tego tabliczki, ale myślę że tyle to i tak spokojnie starczy (wiadomo co rozdział wykucie 100 mieczy daje 10 siły)

Post połączony: 2018-04-26, 13:18
Wie ktoś może jak użyć Oddechu śmierci (zwój)? Elvrich nagle z dupy w mieście mi umarł...

Lshift + 9 Numpad

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mleka mi troche brakuje do tych ciast, kupiłem na farmie Onara i sie skonczyly szybko, mozna wykombinowac jakies wieksze ilosci?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co rozdział się odnawiają u kupców ja w 3 rozdziale mam najemnikiem przed wejściem do miasta orków 400 siły zasadniczo więcej już nie zrobię w tym momencie nie ma z czego, jasne mogę spalić wszystkie szczawie i korzenie to dobije do 450 ale nic mi to nie zmieni zaś będę na tym stratny bo może braknąć potków na mutageny :P

Podobnie z darami mogę je zebrać ale ze one liczą się do progów, to nie warto ich brać przed  progiem 6:1
Owszem mogę w chwile dobić do 500 ale potem mi się to odbije czkawka.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak masz nieuzywane korzenie to skad tyle tej siły? Mam próg 4:1 i myslalem zeby juz nie ladowac.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gra na łatwym i uczy się siły u nauczycieli (pakowanie LP w siłę powyżej 100 siły :lol2: )

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jasnowidz widzę zaskoczę cie ale na trudnym to ze ty czegoś nie potrafisz nie znaczy ze się nie da
Wybacz ale 15 pn co lvl to wciąż za dużo i nie ma co z tym zrobić to pakuje bo i tak nic innego do nauki nie mam
Ale zapomniałem twoja filozofia to nie uczyć się powyżej 100 sry ale ja nie kupuje tego może nie wiesz ale każde 20 wyuczonej siły daje w gratisie 10 staminy.

Poziom tu nie ma znaczenia to nie jest AB to wciąż jest temat o recie 2.0 co oznacza ze mamy na trudnym aż 15 pn co lvl z którymi od końcówki drugiego lub początku 3 rozdziału nie ma co robić.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak nie ma w co? Ja też gram na trudnym, mam 65 lvl w piątym rozdziale i dalej znajduję rzeczy, w które coś tam można wpakować.
Samej siły się uczyłem do jakichś +/- 170. Kusza i 2H do 100 %, jakieś tam kowalstwa, wydobycie złota i rudy, jubilerstwo, alchemia, języki, jakieś symboliczne ilości w HP i staminę na początku gry i punkty się rozpłynęły :F.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Pamięta ktoś jakie były wymagania na zmiane z adepta ciemności na nekromante?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
40 inta i 100 many w zwykłym Returnie, strzelam, że tutaj podobnie.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddałem truciznę Constantinowi i 3 zwoje Karrasowi, nie ma nigdzie Ignaza? Gdzie jest?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie żyje? :F Odwiedź Andre

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Po zabiciu Ginnoka/Shinnoka (ostatni grobowiec paladynów) otworzyłem komnatę za nim. Była skrzynia i przełącznik. Przełącznika nie da się użyć, bo nie mam potrzebnego przedmiotu. Coś pominąłem czy po prostu się zapomnieli z tą ekstra dźwignią?

2. Ma ktoś jakiś pomysł co mógłbym pozmieniać w GVE czy gdziekolwiek żeby Lutero zlecił mi questa z Sarą albo dał pierścień kupca? Przez wsypanie Canthara zbugował się quest, a może któryś z kupców miałby Niepamięć (Ur-Shak ma mnie w tyłku i blokuje mi 2 questy u Alberta).

3. Mam wszystkie składniki na zbroję Asgarda/Haradrima (tak, na pewno wszystko co napisane w dzienniku - upewniałem się 50 razy) i wyskakuje mi napis, że nie mam owych składników, mianowicie 10 sztabek rudy, 1 bryłki czarnej rudy, adamantu, 10 szt. siarki, 5 szt. kwarcu i 5 szt. smoły.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
2. Jak masz nauczony język orków, to możesz sam przeczytać ten list, nie potrzebujesz Ur-Shaka.
Reszty nie wiem :F A zbroja Asgarda to szajs.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kompletnie nie pomyślałem o tym języku, dzięki.
A co do armora, to myślałem że spokojnie będzie lepszy od konsekrowanego paladyna x5 :F.

0 użytkowników
Do góry