G2mdk nie wykrywa folderu z grą. 4515 4

O temacie

Autor WhiteFaster

Zaczęty 9.01.2016 roku

Wyświetleń 4515

Odpowiedzi 4

WhiteFaster

WhiteFaster

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z G2mdk podczas instalacji.
G2mdk chce abym podał lokalizacje gothica więc go podaje i nie mogę do kończyć instalacji ponieważ niby gry tam nie ma.
Problemu nie było gdy instalowałem gothica z płyty którą zgubiłem.Na wersji cyfrowej g2mdk nie chce się zainstalować.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Gothic nie powinien się znajdować na partycji systemowej. Jeśli to nie pomoże poszukaj / kup oryginalną płytę (chyba, że 10 - 20 zł to do ciebie majątek :P ).

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

WhiteFaster

WhiteFaster

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra zobaczymy, wezmę płytę od kolegi i zobaczę czy zadziała.
Dzięki za pomoc.

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Oczywiście wymagana wersja Złotej Edycji, bądź dodatek Noc Kruka xd
Spróbuj też przekopiować po prostu folder JoWood na dysk "D" mimo że ja mam na "C" i tylko problem z edycją plików

polecam jescze spróbować instalacji 2.6 fix a potem gmdk xd, zawsze może pomóc :)

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Finciakowski

Finciakowski

Użytkownicy
posty80
Propsy3
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak ci nie działa to wpisz tam na końcy "\" np. zamiast "C:\Piranha Bytes\JoWood\Gothic II NK" wpisz "C:\Piranha Bytes\JoWood\Gothic II NK\"

Mod będze wyglądał gdzieś tak ^^

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry