[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 1049476 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 1049476

Odpowiedzi 1461

PonuryZakalec

PonuryZakalec

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przecież nie ma Gothica 3 na Steamie w polskiej wersji językowej. Ściągnij sobie wersję z pudełkowego wydania, jak masz oryginał na steamie to nie ma problemu.
Gothic 3 jak i pozostałe części na steam są po polsku.. po prostu instalator quest pack ma fochy których nie da się przeskoczyć

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gothic 3 jak i pozostałe części na steam są po polsku.. po prostu instalator quest pack ma fochy których nie da się przeskoczyć

Albo steam ma dwie wersje Gothic'a 3 do kupienia albo ja czegoś nie rozumiem.

PonuryZakalec

PonuryZakalec

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mam polskie wersje gothica na steamie więc mnie nie pytaj jak to działa i to bez zewnętrznego spolszczenia gry czysto ściągnięte ze steama

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po instalacji będzie full pl, steam nie zaktualizował strony.

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
We wcześniejszych wersjach można było wejść w EQ w trybie skradania i używać itemów bez animacji. Teraz z oczywistych powodów tak się nie da, więc pytanie, czy jest to jakoś w inny sposób umożliwione? A przynajmniej po za walką. Przyznam, że męczy patrzenie jak bezi je.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Znaczy, wyłączenie animacji jest niemożliwe, ale możesz jeść i pić pozostając w ruchu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

iryxd

iryxd

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jest możliwość wyłączenia opcji Enchanced Visibility? Bo mam 8GB RAMu, ale jednak czasami przycina na sekunde dwie,  co jakieś pięć minut. Grać się da no ale, jednak trochę mnie to dręczy :P Jeżeli pytanie już było to przepraszam i prosił bym o skierowanie w poprawne miejsce.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Najlepiej przeinstalować, chociaż może coś być w ge3.ini. Tak czy inaczej, moja rada brzmi: przeinstaluj.

You didn't grow.
You didn't improve.

tasiema321

tasiema321

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja mam to samo freezy na 2 sekundy, wydaje mi się że nie da się tego naprawić chyba że ktoś ma jakiś sposób

iryxd

iryxd

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tasiema321 no to widzę, że nie tylko ja mam taki problem, oglądałem też streama gościa który właśnie gra w cm moda stąd i on też ma takie freezy ;p

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A wiecie co g3 na gtx 1080 i i7 6700k też freezuje i laguje. Taki oto silnik gry, nie da się tego przeskoczyć nawet edycją ge3.ini

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ktoś tu jeszcze pamięta oryginalny G3ZB, który regularnie freezował na 30 sekund? xD

You didn't grow.
You didn't improve.

Nightshield

Nightshield

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam bardzo serdecznie,
Otóż mam pewien problem, gdyż jak zakupię Gothic Universum bez języka polskiego, to czy owe dodatki : Patch,questpack i content mod - automatycznie mi spolszczą gothica? Czy muszę oddzielnie wgrać spolszczenie?
Jeżeli ta druga opcja, to poprosiłbym o link do spolszczenia, gdyż owego doszukać się nie mogę :)
Pozdrawiam i przepraszam jeżeli nie na temat piszę.

spec666

spec666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czesc, mam pewien problem, gra zainstalowana tak jak w instrukcji, odpala sie i laduje do konca kiedy chce zaczac nowa gre, pasek ladowania dobija do konca i wyskakuje blad, cos z microsoft visual c++, mam zainstalowane najnowsze.. i jeszcze cos takiego pisze :F pure virtual function call

Nightshield

Nightshield

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mój powyższy problem jest rozwiązany, ale narodził się kolejny,
po zainstalowaniu wszystkich modyfikacji jest jeden problem - kompletny ich brak, gra się uruchamia jakby była nie modowania, ani patcha, ni questpacka, a nawet brak content moda, resetowałem komputer, nie wiem o co chodzi... możliwe, że standardowo mam zablokowane modowanie? Nie wiem, może ktoś miał podobny problem.

Awengers

Awengers

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Mimo że wcześniej padały pytania odnośnie zbugowanego toporu Larsa nikt nie odpowiedział co z tym zrobic ? jest jakiś kod na to czy inne rozwiązanie ? nie da sie go podniesc

Ziela

Ziela

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zostało znalezione jakieś rozwiązanie na te ścinki?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Gothic 3 zacina się nawet na tajnym ultrasprzęcie NASA, także przykro mi.

You didn't grow.
You didn't improve.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę kupić szatę maga wody? Cronos ani Myxir ich nie mają na handlu

Kalafiorek

Kalafiorek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mimo że wcześniej padały pytania odnośnie zbugowanego toporu Larsa nikt nie odpowiedział co z tym zrobic ? jest jakiś kod na to czy inne rozwiązanie ? nie da sie go podniesc

Znalazłem rozwiązanie odnośnie błędu z brakiem możliwości podniesienia topora Larsa.

Należy pobrać, rozpakować i wrzucić do folderu "Gothic 3\Data\" archiwum zawarte w następującym poście:
https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1261230-RELEASE-Content-Mod-2-6-2-2?p=21905093&viewfull=1#post21905093

-

0 użytkowników
Do góry