[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 1044734 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 1044734

Odpowiedzi 1461

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Grało sie spoko ale podczas wykonywania zadań w Trelis komp się zwiesza.
W każdej innej lokacji było dobrze, tylko to nieszczęsne Trelis.

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Mam małe pytanie, czy to wszystko można bezproblemowo zainstalować do Gothica III na Steamie?

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ooo dobre pytanie !!!
instalowałeś już wszystko z tej strony ?
Bo jak tak to pewnie nie masz tekstur a QP źle ci się zainstalował.

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Mi chodzi głównie o najnowszego community patcha, czy mogę zainstalować go bezproblemowo czy zanim to zrobię będę musiał pobrać jakiś specialny programik umożliwiający instalację patcha.

Steam

GeForce GT 740M
8GB RAM

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak masz steamowoą wersję  to community patch wykryje ci angielski język, musisz pobrać spolszczenie robeNa

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
jak masz steamowoą wersję  to community patch wykryje ci angielski język, musisz pobrać spolszczenie robeNa

Dasz link do filmu ?

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Wrzucam małego modzika do Update Pack'a 1.04.10 - nie wrzucam do tematu z moim modem do Gothic'a 3 bo do niego jest on bezużyteczny  :F

A na QP 4.2 CM 3.0 i UP 1.04.10 potworki i przeciwnicy są grzeczniutcy i milutcy i wolniutcy także powinno być użyteczne  :lol2:

Modzik podmienia animację odskoku wprowadzonego przez UP 1.04.10 i również sprawia że możemy kontrolować kierunek ruchu w trakcie jego trwania.

Kopiujemy folder "_compiledAnimation" do folderu "Data" Gothic'a 3

Download
http://www.mediafire.com/file/19k19617hluhaci/_compiledAnimation.rar

Krótki filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=QFSLbl0icDI

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Dobra, uruchomiłem Gothica III na Steamie z patchem 175.14, Quest Pakiem 4.02, Content Modem (bez konsekwencji) i Update Pakiem i wszystko jest w porządku, nie mam żadnego problemu z teksturami i mam wszystko po polsku.

Steam

GeForce GT 740M
8GB RAM

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe bo ja mam kartę grafiki radeon r9 380 Win7 i nie mogę normalnie pograć ..
Nie dasz rady jakoś nagrać poradnika jak to wszystko zrobić ? Bo ciekawi mnie gdzie zrobiłem błąd.
A właśnie skąd masz wersje Polską? Bo na steamie nie było języka Polskiego do wyboru.

Hei125

Hei125

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam. Zainstalowałem moda, wszystko zgodnie z instrukcją i mam takie pytanie: czy powinno być tak, że jak otworzę ekwipunek to potwory powinny mnie uderzać? 

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

blackero

blackero

Użytkownicy
posty232
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ciekawe bo ja mam kartę grafiki radeon r9 380 Win7 i nie mogę normalnie pograć ..
Nie dasz rady jakoś nagrać poradnika jak to wszystko zrobić ? Bo ciekawi mnie gdzie zrobiłem błąd.
A właśnie skąd masz wersje Polską? Bo na steamie nie było języka Polskiego do wyboru.

Jak to nie możesz normalnie pograć?

Hei125

Hei125

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak ja wcześniej instalowałem , Patcha 1.75 potem Quest packa , a następnie Cm 3.0 . To  nie miałem czegoś takiego , mogłem włączyć ekwipunek i mnie nie mogli uderzyć . A teraz w takiej kolejności zainstalowałem jak napisał Ventrue mi się wydaje ze update pack to powoduje bo go teraz zainstalowałem .

Ale skoro tak powinno być to dziękuje, za szybką odpowiedz.

belkocik

belkocik

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
xxxxxxxxxxxxxxxxx

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jak to nie możesz normalnie pograć?
Mam wersję steamową pobrałem do tego wszystko co było podane + spolszczenie, bo  community wykrywało język angielski(nie mogłem tego zmienić, ze steama nie mogę pobrac polskiej wersji) i po poprawnej instalacji community nie mogę zainstalowac QP 4.2 (znaczy mogę, ale nie odpali mi się gra  https://plus.google.com/u/0/photos/photo/108860849242716774254/6347775119477312866?icm=false)
Zrobiłem reinstal i dodatkowo zainstalowałem CM 3.0 i UPack dzięki temu mogę grę odpalić, ale Wilk ma tylko głowę, Gornowi i innym buguje się głowa, a orkowie nie mają tekstury pancerza ( wygląda to jak białe płótno).

Post połączony: 2016-11-16, 17:52
Pomoze ktos ? https://zapodaj.net/1ef445c6eb682.png.html zainstalowalem podstawke a pozniej communicty patch ten z tematu i taki blad gdy chce zainstalowac quest packa. Gra jest po polsku gdy gram na podstawce

Muszisz pobrać Spolszczenie do gry

THESmile

THESmile

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,

Mam problem z klatkowaniem gry i wiem że wina leży po stronie ramu którego posiadam 4 GB a przez przypadek zainstalowałem w tym content modzie lepszą widoczność która wymagała 8 gb ramu i teraz mam problem bo zmiejszenie ustawień w grze od renderu na to nie wpływa. I moje pytanie, czy jest jakiś sposób na pozbycie sie tego? instalacja conent moda od nowa z wylaczeniem tej opcji ale czy bede mogl wtedy wczytac save'a lub jakies ustawienia w plikach .ini do zmiany renderu?

belkocik

belkocik

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gra wczytuje sie 30-60s. Scinki po 1 s jak biegne na shifcie raz na jakis czas po 5 s a nawet 10 (np podczas walki bardzo wkurzajace). i5 2320 gtx 660 2gb 8gbram dziekuje nie pogram ale warto bylo sprobowac

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Otrzymywanie obrażeń podczas otwartego ekwipunku umożliwia UpdatePack.

Wajdzik

Wajdzik

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś już rozwiązał ten problem z brakiem możliwości zabrania rzeźnickiego toporu Larsa z chaty Zapoteka?

Rogal123

Rogal123

Użytkownicy
posty20
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Okej, piszę tu, bo może ktoś będzie wiedział, o co chodzi... A chodzi dokładnie o to, że zainstalowałem wszystko zgodnie z pierwszym postem, a Tristan oraz Wilk nawet nie mają ze mną żadnych interakcji, czy dialogów. Podobnie jest z głównym zadaniem - Hamlar nie rozmawia ze mną o tym, o czym powinien, a mianowicie o tym, że "orkowie pozwoliliby nam żyć!", uniemożliwiając mi rozmowę dalszą rozmowę z Diego, nie mogę przez to również zapytać Gorna o pójscie do Reddock. Próbowałem robić to bez konsekwencji, ale wciąż to samo, więc to z pewnością nie ich wina. Jakieś pomysły? Miał tak ktoś?

0 użytkowników
Do góry