[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 1044744 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 1044744

Odpowiedzi 1461

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Mechanika, tego typu luki dające różne możliwości, tutaj obejście problemu jakim są konsekwencje wycięcia orków w pień. W sumie pisałem to pół żartem pół serio, także wiesz...

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
to nie jest zadne obejscie bo zadanie wisi i za nie expa nie otrzymujesz

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Idź sobie graj w metina jak obchodzi cie tylko exp :facepalm:

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
nie bedziesz pajacu mi mowil w co mam grac

po drugie obchodzi mnie fabula a tu nie zrobisz jej kompletnie bo nie wykonasz zadania przez co bedzie wisiec w dzienniku

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
po drugie obchodzi mnie fabula a tu nie zrobisz jej kompletnie bo nie wykonasz zadania przez co bedzie wisiec w dzienniku
Straszne, naprawdę  :F  Naprawde przejmowac ci sie takimi pierdolami, lul o.O

Moja rada, przestań się przejmować takimi rzeczami, i graj normalnie, od razu ci się bedzie przyjemniej gralo :ok:

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
gram normalnie dla fabuly a grac nie moge bo wciaz w nordmarze sa niezalatwione sprawy

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem przy instalacji QP 4.2
Mam wersję steamową pobrałem do tego wszystko co było podane + spolszczenie, bo QP4.2 albo community wykrywało język angielski(nie mogłem tego zmienić) i po poprawnej instalacji community wyskakuje mi ten błąd..
POMÓŻCIE BO CHOLERNIE CHCE POGRAĆ W ,,NOWE'' G3
https://plus.google.com/photos/photo/108860849242716774254/6347775119477312866?icm=false&authkey=CP7o4oTeu4fmWg

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Próbowałeś kliknąć ignoruj? Może to głupie, ale możliwe że gra sobie poradzi i nie powinno być innych problemów.

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Popieram, CzłowiekOgień, a Mac Dun chyba zapomniał, jaka przyjemność w Gothicu płynie z wykonywania zadań i czyszczenia z nich dziennika, no i z nauki i rozwoju postaci.

Problem jest i tyle, żadne Metiny nie zmienią tu faktu, że w Nordmarze jest zrypane jak cholera, albo tracisz zadania (odbijanie kopalni dla klanów to zdaje się cholernie duży kawał zadania), albo w ogóle jedną z możliwości ukończenia gry. Powinna być opcja podbicia Nordmaru dla orków albo ich wybicie nie zostaje zauważone, czyścimy ich obozy, nikt nie ucieka żywy z gór na Myrtanę, ci na kontynencie nic nie wiedzą, oficjalnie oblężenie barbarzyńców zostało przez nich jakimś cudem rozjechane i koniec, w końcu stacjonowali w małej ilości w surowych warunkach i to pomiędzy kilkoma klanami ludzi od dziecka szkolonych do ich patroszenia. A Konsekwencje i to powinny brać pod uwagę, wyrżnięcie orków i nie puszczenie świadków żywcem.

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

Luverus

Luverus

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Link do czcionki jest nieaktualny, można prosić o reploud.

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poprosiłem nawet kolegę żeby sprawdził te linki i działają. Musisz mieć pewnie google chrome.

Egithic

Egithic

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, ja z innej beczki, czy ten mod jest "ostateczny" w tym znaczeniu że nie wyjdą do niego już żadne poprawki? Pytam bo razi mnie trochę niedopracowanie zbroi paladyna, podczas ruchu czy walki jest to widoczne ,można zajrzeć do "środka" , także materiał na dolnej części zbroi się dziwnie rozciąga przy ruchu.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Możliwe, że będą jeszcze jakieś poprawki, ale jak wykryją poważniejsze błędy, bo nie sądzisz chyba, że będą wydawać patcha, tylko po to, aby poprawić lekko jedną zbroję ?

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Egithic

Egithic

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

cantbelieveit

cantbelieveit

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Proszę o pomoc. Gra nie działa płynnie przy 120Hz. Próbowałem zmieniać ustawienia w nvidia, ale efekt ciągle jest taki sam.
Moja karta to gtx 970

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nikomu ta gra płynnie nie działa, bo jest chujowa optymalizacja.

= D

cantbelieveit

cantbelieveit

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No niestety.
Po przesiadce z gier 144/120 Hz, Gothic jest nie grywalny.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pobierz Gothic 3 cleaner i ustaw tekstury na rozdzielczości 512x512, pomoże.

= D

xeonerr

xeonerr

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę zabrać toporka larsa z chaty zapoteka, można coś z tym zrobić?

0 użytkowników
Do góry