[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 1050139 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 1050139

Odpowiedzi 1461

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Mam problem. Szukałem ciężkich skrzyń i zabiłem wszystkich przywódców przy barierze i teraz orkowie nie chcą mnie znać a to właśnie ich drogą chciałem podążać. Da się coś z tym zrobić?

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
niestety to jest dupa modyfikacji konsekwencje. nawet jezeli to jest nielogiczne to i tak tak jest. np w nordmarze nie masz innego wyboru jak tylko wspomoc nordow a i tak za zabicie tam orkow orkowie na myrtanie chca nas wypieprzyc.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
np w nordmarze nie masz innego wyboru jak tylko wspomoc nordow a i tak za zabicie tam orkow orkowie na myrtanie chca nas wypieprzyc.
Gówno a nie masz wyboru, skoro nie rozumiesz takich prostych rzeczy. Szkodzisz orkom w nordmarze, a więc jesteś dla nich wrogiem, tak ciężko to zrozumieć? Wystarczy nie pomagać nordmarczykom i tyle

Chciałoby się pewnie pomagać wszystkim ale to tak w życiu nie działa :facepalm:

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
np w nordmarze nie masz innego wyboru jak tylko wspomoc nordow a i tak za zabicie tam orkow orkowie na myrtanie chca nas wypieprzyc.
Gówno a nie masz wyboru, skoro nie rozumiesz takich prostych rzeczy. Szkodzisz orkom w nordmarze, a więc jesteś dla nich wrogiem, tak ciężko to zrozumieć? Wystarczy nie pomagać nordmarczykom i tyle

Chciałoby się pewnie pomagać wszystkim ale to tak w życiu nie działa :facepalm:

dlaczego kolego od razu tak agresywnie? gowno jesz na snaidanie.

nie masz wyboru bo inaczej omija cie polowa zadan, albo pomagasz nordmarczykom albo nie nazywasz sie fanem gothic bo nie wykonujesz zadan

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Można zainstalować content moda tak żeby mieć questy z niego ale bez konsekwencji?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Można zainstalować content moda tak żeby mieć questy z niego ale bez konsekwencji?
Conten mod nie DODAJE QUESTOW tylko wizualnie zmienia gre -_-

nazywasz sie fanem gothic bo nie wykonujesz zadan

Właśnie na tym polegaja konsekwencje, że świat reaguje na twoje czyny. Odinstaluj sobie go. Wiesz co znaczy slowo konsekwencje? Sam jestes sobie winny instalujac go
 -_-

raf1234al

raf1234al

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z uruchomieniem gry po zainstalowaniu modów postępując zgodnie z instrukcją. Podczas odpalania nowej gry i załadowaniu paska do końca pojawia się błąd "Scripted script is not registered in OnInit". Wie ktoś może jak to naprawić ?

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
na szczescie mac dun w nastepnej wersji konsekwencji maja wywalic takie nielogiczne glupoty typu atak orkow gdy wyzwolimy nordmar, vengard. gdyby jeszcze orkowie od razu nie byliby zagrowani na nas to mialbys racje

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
na szczescie mac dun w nastepnej wersji konsekwencji maja wywalic takie nielogiczne glupoty typu atak orkow gdy wyzwolimy nordmar, vengard. gdyby jeszcze orkowie od razu nie byliby zagrowani na nas to mialbys racje
Raczej dla wygody graczy. Powtarzam, skoro orkowie oblegaja nordmar to pomaganie nordmardczykom szkodzi orkom chyba, nie?  Gdzie tu brak logiki? :F

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Logika logiką, mam problemik, bo mam gothic'a na steamie, i nie moge zainstalować QP bo ciągle mi wyskakuje, że potrzeba polskiej wersji albo patcha a zainstalowałem cp 1.75.14 ;-; Ktoś wie o co kaman? btw, mimo, że gothic steamowy, to jest po polsku ;-;

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Raczej dla wygody graczy. Powtarzam, skoro orkowie oblegaja nordmar to pomaganie nordmardczykom szkodzi orkom chyba, nie?  Gdzie tu brak logiki? :F

BRAKIEM LOGIKI JEST TO ZE NIE MA INNEJ OPCJI. jest albo odpuszczenie zadan albo strona nordmarczykow. skoro dodali juz te zjebane konsekwencje to mogli tez dodac opcje PODBICIA NORDMARU DLA ORKOW wtedy byloby to logiczne

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co mi wiadomo w CSP będzie możliwość grania po stronie orków w Nordmarze

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Eee, pany! A jak to jest dokładnie, jak się tym orkom zaszkodzi przy Barierze wokół stolicy albo w górach??? Jest tak, jak przy odbijaniu im miast, że tylko przy przywódcy zaczyna się atak na nas wszystkich orków wokół, czy tak, jak jest, gdy się odbije większość miast, czyli że wszyscy orkowie są na czerwono i gadać z nimi można, owszem, ale stalą w dłoni albo łukiem z krzaków???
I jeśli pierwsza opcja, to czy szkodzenie im blokuje nam jakieś pomniejsze wątki lub zadania od innych orków, nie tylko od przywódcy???

I kiedy m.w.ma wyjść kolejna wersja Konsekwencji, ktoś coś???

Z góry dzięki wielkie.

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
po prostu jesli zabijesz orkow pod bariera (te rozne zadania od paladynow itd) to orkowie sie na ciebie wkurwia. a jesli wyzwolisz nordmar (zabicie przywodcow szamanow we wszystkich obozach itd odbicie kopalni) to beda cie chcieli zabic

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Przy barierze to jest tak: w każdym mieście orków -30 reputacji przez co orkowie już nie są na zielono.

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lipa! A jak by tak wybić ich tylko część, i zostawić tam kilka słabych, co to najmniej PD dają, to co, gra by zaliczyła wybicie ich? To samo w obozach w Nordmarze, wybić, ile można, i zostawić tylu, że jeden trup po ich stronie więcej i wybici? Jak sądzicie? Ktoś sprawdzał? I poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale czy jeden oddział orków w Nordmarze nie czasem jest w jednym grobowcu i tłucze się z nieumarlakami, do grobowca trzeba i tak wleźć z zadaniem, i co? Jak zginą, efekt ten sam, obrażeni ci na Myrtanie? Czy akurat ta grupka się nie liczy, po prostu zaginęli i koniec, nikt nic nie wie? A jeśli liczy się ich wybicie, to co, jeśli ktoś wejdzie do grobowca, a orków wytłuką szkielety? Ktoś może wyjaśnić te niejasności??? Bo szkoda PD z tych orków, a chciałoby się Innosa i Beliara wykopać, jednocześnie nie tracąc za wiele z tych oddziałów...

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem przy instalacji QP 4.2
Mam wersję steamową pobrałem do tego wszystko co było podane + spolszczenie, bo QP4.2 albo community wykrywało język angielski(nie mogłem tego zmienić) i po poprawnej instalacji community wyskakuje mi ten błąd..
POMÓŻCIE BO CHOLERNIE CHCE POGRAĆ W ,,NOWE'' G3
https://plus.google.com/photos/photo/108860849242716774254/6347775119477312866?icm=false&authkey=CP7o4oTeu4fmWg

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jeśli chodzi o orków w Nordmarze, to ci w Myrtanie wkurzą się tylko, jeśli rozwalimy i kopalnię, i wszystkie 5 dużych obozowisk. Wystarczy jedno zostawić.
Z kolei pod Vengardem liczą się jako zabici, gdy zabijemy 4 hersztów. Wystarczy jednego zostawić i nikt się nie będzie rzucał.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiedziałem, że tak będzie! :lol: :ok: :ok: :ok:
I oto mamy dowód, że to pełnoprawna część serii. Dobrze, że taka luka istnieje, jak ją zlikwidują, będzie płacz, zgrzytanie zębami i gra po stronie któregoś boga.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
I oto mamy dowód, że to pełnoprawna część serii
???

0 użytkowników
Do góry