[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 749874 1448

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 749874

Odpowiedzi 1448

masterlock

masterlock

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem.
Seruk złodziej z Cape dun nie chce zemna rozmawiać, nie ma z nim zadnej opcji dialogowej.

Delph(Delphoxed)

Delph(Delphoxed)

Użytkownicy
posty131
Propsy26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz teraz wykonać zadanie Marlo z kosztownościami by zechciał z tobą rozmawiać :)

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty60
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy zadanie "Stara kopalnia" w Gocie jest zepsute? Eldric kazał mi znaleźć górnika, poszedłem do niego, znalazłem kości, dałem na kapliczkę i pochowałem, górnik kopie kamienie i w dzienniku jest, że Eldric zechce o tym usłyszeć, ale nie ma żadnego dialogu z Eldrikiem.

masterlock

masterlock

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś kogo trzeba przekonać do pomocy oprócz Karlena i Konrada w zadaniu wyzwolenie Trelis zgoda Russela ?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty234
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś kogo trzeba przekonać do pomocy oprócz Karlena i Konrada w zadaniu wyzwolenie Trelis zgoda Russela ?

Możesz wziąc Wenzela lub Gorna dając kamień teleportacyjny, ale trzeba mieć wyuczoną umiejetność dowodzenia ( można nauczyć się od Cobryna - jest tam gdzie Robhar)

Post połączony: 2023-05-05, 01:53
Swoją drogą wczoraj ukończyłem Gothiczka :P poziom 93
https://megawrzuta.pl/download/854d98221a506c8030075347b3cd7a58.html

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty60
Propsy3
  • Użytkownicy
Jestem w Ishtar i mam 70%, brakuje mi 5. Nikt nie mówi nic o walce na arenie. Czy czegoś mi brakuje czy Kasim jest popsuty z modami, gdy nie oferuje mi walki na arenie?

masterlock

masterlock

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Możesz wziąc Wenzela lub Gorna dając kamień teleportacyjny, ale trzeba mieć wyuczoną umiejetność dowodzenia ( można nauczyć się od Cobryna - jest tam gdzie Robhar)

Swoją drogą wczoraj ukończyłem Gothiczka :P poziom 93
https://megawrzuta.pl/download/854d98221a506c8030075347b3cd7a58.html

A nie wiesz co trzeba jeszcze zrobic żeby Thorus sie zgodził wziąć udział w relowucji ?

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty60
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam,

Mam problem otóż, zainstalowałem wszystkie mody i gra się fajnie, ale obecnie jestem w Gothcie i wykonuje questy dla Elrica i w zadaniu, gdzie jest "dostarcz miecze 5 wojownikom" nie mogę znaleźć nigdzie ostatniego o imieniu Denis, próbowałem go zespawnować, ale pokazuje komunikat, iż dany NPC nie istnieje.

Prosiłbym o pomoc

Udało Ci się odnaleźć tę osobę? W liście jest Denise, a więc myślę, że kobieta, ale nie znajduje żadnej takiej  :hmmm:

Heimdallr

Heimdallr

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm coś mi tu nie gra w queście związanym z Lee i obaleniem Rhobara. jestem na etapie gdzie po rozmowie z magiem ognia w wieży, ten mówi że król mnie wzywa. Idę do króla i pytam o co chodzi - Mam dla ciebie zadanie poza murami Vengardu - Ucina i nie ma opcji dialogowej do kontynuowania tego wątku, chociaż wiem z Youtube, że powinienem mieć opcje dialogową następną - Wie ktoś co tu może być nie tak?

0 użytkowników
Do góry