Dyskusja na temat modyfikacji 840226 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 840226

Odpowiedzi 2122

djfvbnm

djfvbnm

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 kuzwa alfred, a ciezko odpowiedziec komus kto to zweryfikowal?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no jak tak bd czekał to raczej nikt nie odpowie bo ja na twoim miejscu to bym pobrał niz czekać na odp innych ile max ci to zajmie? 1h 2h?

djfvbnm

djfvbnm

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
caly senk w tym, ze nie mam tej gry kupionej, stad moje pytanie...

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dziala ten mod na steam z gold edition?
Działa

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś kto gra na najnowszej wersji - jak wygląda kwestia bugów/niedociągnięć? Bardzo źle jest, czy w przeciwieństwie do 0065 da się grać? :)

O, widzę na rosyjskim forum, że dzisiaj nawet wyszło "0066 R2". Grał ktoś już coś?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gra się wyśmienicie :)

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wyszedł już jakiś nowy fix do 0066 ? xd

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Lampii

Lampii

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Ktoś może wie czy Bennet uczy po kolei ulepszania zbroi mam na mysli to ,że wyuczylem.sie 1 poziomu i moge.przekuc lekkie pancerz najemnika a nastepny poziom jest i zastanawiam sie czy to bedzie nauka przekuwania lekkiej zbroi czy lekkiej na 2 poziom a  sredniej na 1.poziom.
A 2.pytanie czy gallahad uczy w 2 rozdziale kregow magi po wykonaniu zadan dla niego i wybraniu odpowiedniej nagrody uczy mnie tylko.many ktos wie o co kaman?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Ktoś może wie czy Bennet uczy po kolei ulepszania zbroi mam na mysli to ,że wyuczylem.sie 1 poziomu i moge.przekuc lekkie pancerz najemnika a nastepny poziom jest i zastanawiam sie czy to bedzie nauka przekuwania lekkiej zbroi czy lekkiej na 2 poziom a  sredniej na 1.poziom.
A 2.pytanie czy gallahad uczy w 2 rozdziale kregow magi po wykonaniu zadan dla niego i wybraniu odpowiedniej nagrody uczy mnie tylko.many ktos wie o co kaman?
Uczy jak masz wykupiona zbroje jak np dostaniesz lekki najemnika to mozesz sie nauczyc ulepszac jak np kupic lekki lowcy smoków to nie musisz sie uczyc poprzednich tylko tego raz i mozesz go ulepszyc do +5 za 1 razem nie musisz sie uczyc umiejki na kolejny +.
Co do gallahad uczy tylko 1 krag w 1 i 2 rozdz ale tylko pasywnych np swiatlo nie uczy cb ofensywnych

Post połączony: 2017-05-12, 22:03
Ja tak w sumie nie ogarnąłem a tu wyszła jakis czas temu 00,66 R2 i moje pytanie oplaca sie pobierac bo niby szukałem zmian ale jakos nie widze nigdzie bo mam teraz R1 z najnowszym htfixem.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trumm
[↑] If I play the version 0066.1 seventh hotfix, do I need to put the second revision? Which updates it in comparison with the above version of the game?
The changes are as follows:
1. Constantino gives a more meaningful reward for a lost key
2. Fixed a routine escape from NPC mobs (such as Bartok)
3. Some additional experience for some of the dialog
4. Fixed spell Shockwave. The limit on the garbage and damage from this spell for some NPCs and bosses.
5. Fixed a reset theft statistics
6. Holy Light eliminates the possibility of the return of you if you are a paladin.

What conservation suitable for this version?
Just save made on the versions 0066 or 0066.1, there is a new game is not necessary. However, keep in mind that if you have played, such as the 0066 version without fixes (the oldest version, which conservation is still going) and decided to jump at 0066.2, some innovations you risk not to detect. If you've played on the seventh 0066.1 Fix, you will see all the innovations of the second revision.

Preservation of the 0065 version and earlier will not work on this version.

Z RPG Russia.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
I tak na razie nie ma do tego zangielszczenia :/

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop
Jest, ja gram na nim :).

Lampii

Lampii

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Uczy jak masz wykupiona zbroje jak np dostaniesz lekki najemnika to mozesz sie nauczyc ulepszac jak np kupic lekki lowcy smoków to nie musisz sie uczyc poprzednich tylko tego raz i mozesz go ulepszyc do +5 za 1 razem nie musisz sie uczyc umiejki na kolejny +.
Co do gallahad uczy tylko 1 krag w 1 i 2 rozdz ale tylko pasywnych np swiatlo nie uczy cb ofensywnych

Post połączony: 2017-05-12, 22:03
Ja tak w sumie nie ogarnąłem a tu wyszła jakis czas temu 00,66 R2 i moje pytanie oplaca sie pobierac bo niby szukałem zmian ale jakos nie widze nigdzie bo mam teraz R1 z najnowszym htfixem.

Problem z Bennetem.mam taki ze sredni pancerz najemnika posiadam a przekuc moge tylko lekkie wyuczylem.sie tegon1 poziomu od benneta i tyle nie wkem o co chodzi u gallahada raz opcje dialogowa.mam ze moge sie tych kregow uczyc a raz tylko mane moge sie u niego nauczyc

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A ja odświeżałem post z 7 strony tylko :D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy na wersji 066.2 działają zapisy z 066.1?

:D

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Hearthstone dude... Lepiej czytaj szybko, bo za ten spam (to samo pytanie w trzech tematach) może Ci się ban dostać. Nie mówiąc o tym, że to informacja banalna do zdobycia.

Tak, działają, jest nawet nieoficjalna łatka która przenosi poprawki z 66.2 jako fix do 66.1.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone dude... Lepiej czytaj szybko, bo za ten spam (to samo pytanie w trzech tematach) może Ci się ban dostać. Nie mówiąc o tym, że to informacja banalna do zdobycia.

Tak, działają, jest nawet nieoficjalna łatka która przenosi poprawki z 66.2 jako fix do 66.1.

Można i banalna ale dopiero teraz dowiedziałem sie o wersji 066.2 więc ten spam można przecież usunąć do kosza :) Dzięki za odpowiedź  :ok:

:D

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam pytanie: Czy instalując wersję 0066.R2 oprócz google-eng patch i ast.dll (który jest jak dla poprzedniej wersji), potrzebny też jest któryś hotfix? Jeśli tak, to który? Tutaj https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1492413-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-4/page14?p=25452734&viewfull=1#post25452734 w ostatnim poście autor nie wspomniał o hotfixie, stąd jestem trochę skołowany... z góry dziękuję za odpowiedź ;).

0 użytkowników
Do góry