Dyskusja na temat modyfikacji 836956 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 836956

Odpowiedzi 2122

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Wiec i ja coś napisze na temat rozgrywki. U mnie na 0066 zapis stanu gry trwa koło 10 sec a wczytywanie koło 30 sec.
Skoro więc u każdego wygląda to inaczej wniosek jest prosty - czym mocnieszy sprzęt tym krótsze wczytywanie.
Problem z wywalaniem gry z powodu przeciążenia pamięci wciąż występuję jednak barzo rzadko. Wczoraj podczas rozgrywki na ekranie pojawił mi się napis o przeciążeniu pamięci i rzeczywiści po chwili nastapił spadek fpsów i wystąpił crash. Polecam zwiększenie pamięci wirtualnej - mi pomogło zdecydowanie.
Również uważam, że poziom trudności spadł - legenda jak najbardziej do ugrania, oczywiście z zapisami.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ktoś ma link do hotfiksa 5.0 (angielskiej wersji ofc)? Może nie umiem szukać, ale każdy link, na jaki dotąd trafiłem, przekierował mnie do 5.1.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma link do hotfiksa 5.0 (angielskiej wersji ofc)? Może nie umiem szukać, ale każdy link, na jaki dotąd trafiłem, przekierował mnie do 5.1.
Daj maila to ci prześlę.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cytat: wojtek988
Macie dzieci:
hotfix 5
https://files.fm/u/zzghr5nr
znajcie łaskę Pana :D

wyraźnie napisane, hotfix 5

coś słabo szukasz, jak na poprzedniej stronie jest mój post z linkiem pod nos

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Sam napisałem, że nie umiem szukać. Łap propsa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

QariX

QariX

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne na wersji 0066 że po walce regeneruje mi się zdrowie 1 punkt zdrowia na sekunde ? to jest dziwne trochę bo tak samo mam z maną przez co legendarny staje się łatwy jak dla mnie czy to błąd czy coś mam włączone ?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Czemu nie mogę ściągnąć hot fixa do 5x;/

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to normalne na wersji 0066 że po walce regeneruje mi się zdrowie 1 punkt zdrowia na sekunde ? to jest dziwne trochę bo tak samo mam z maną przez co legendarny staje się łatwy jak dla mnie czy to błąd czy coś mam włączone ?
Jest to nienormalne.
1.Czy pieczeń to smażone mięso? Na rosyjskim forum jest napisane, iż 50 pieczeni to + 1 do siły. Ja już pochłonąłem powyżej 100 i żadnego bonusa nie otrzymałem.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

QariX

QariX

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skoro to nienormalne to czemu tak mam czyżbym miał pliki uszkodzone ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zębacz jest po wyjściu z wieży xardasa?

Psalm 19

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest to nienormalne.
1.Czy pieczeń to smażone mięso? Na rosyjskim forum jest napisane, iż 50 pieczeni to + 1 do siły. Ja już pochłonąłem powyżej 100 i żadnego bonusa nie otrzymałem.

Tak, musiałeś przeoczyć, ten bonus jest jednorazowy

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, z tym demonem z bagien to nic nie wyszło, ubiłem go i Ur Thrall dalej mówi to samo co mówił :(

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Co trzeba zmienic w ustawieniach by szybko zapisywało mam hotfix 5.0
I co trzeba jeszcze zrobić by dala sie wylaczyc pewnie opcje przy instalacji, naciskam myszka i wgl nie reaguje i dalej jest zaznaczone na zielono

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, z tym demonem z bagien to nic nie wyszło, ubiłem go i Ur Thrall dalej mówi to samo co mówił :(
Którą masz wersję zainstalowaną?
Ja mam 0066 i poszło gładko z tym. Poniżej opisałem jeszcze raz jak to przechodziłem.
Spoiler
Szaman za teleportem daje misję by zobaczyć co się stało z oddziałem orków na bagnach. Idziemy tam i rozmawiamy z orkiem. Teraz albo zabijamy demona sami albo idziemy z powrotem do Miasta Orków i rozmawiamy jeszcze raz z szamanem a potem z dowódcą i wracamy na bagna. Teraz orkowie są w każdym miejscu na bagnie i co ważne w głównej siedzibie demona. Kiedy wszedłem do świątyni orkowie walczyli już z demonem i od razu dałem save'a i kilka razy kombinowałem żeby go samemu ubić. Kiedy mi się to udało wróciłem do orka przy bramie na bagnie, potem do szamana i w końcu do wodza orków. Gość dał mi pancerz i klucz do kopalni.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aby wyłączyć opcje musisz od nowa instalator uruchomic, a zeby szybciej sie zapisywało jedyna opcja to zainstalowac na ssd

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
OK myślałem po prostu że zaznaczyłem jakąś opcje w menu i mi to zwolniło zapisy, na starszych wersjach tak nie miałem.
Ej no bez przesady z 1 minute mi sie zapisuje a dobry mam sprzet i dysk ssd...Może coś źle zainstalowałem? na wcześniejszych to mi zapisywało w 2-3 sekundy a teraz ponad minute. Mam niby ten hotfix 5.0 chyba ze ten 5.1 lepszy jest?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
5.1 nie instaluj bo save psuje,
https://www.youtube.com/watch?v=UNXhvUSYk5s
Tutaj masz jak zainstalowac jest to do 0065 ale nic sie nie zmienia w instalacji

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Niestety nic to nie dało;/ dalej sie zapisuje ruski rok;/
A może zainstaluje sobie 65 i nie bedzie takich dlugich save hmm ale to dziwne ze w poprzednich mi normalnie zapisywalo a teraz niby poprawili wydajonosc i jeszcze dluzej mi zapisuje
Nie działa torrent na 0065 help me!;/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po co Ci 0065 jak masz sto razy lepsze 0066?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ponieważ mi na 0066 zapisuje mi z ponad minute, nie da sie tak grać:D na 062 mi z 3-4 sekundy xD może na 65 bedzie szybciej mi zapisywać

0 użytkowników
Do góry