Dyskusja na temat modyfikacji 771103 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 771103

Odpowiedzi 2122

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cieszy mnie to, że coś się Wam w końcu podoba :D

Post połączony: 2016-08-06, 15:39
EDIT: Swoją drogą, na worldofplayers od czasu wydania patcha praktycznie w ogóle nie zgłasza się żadnych bugów. Czyżby w końcu wersja stabilna? :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Sam muszę przyznać, że byłem dosyć nieprzychylny nowej wersji gdyż wersja 0060 działała u mnie tak, że szkoda pisać.

Natomiast obecna to jakiś cud, stałe 60fps (Przy widoku - 300) niezależnie od czasu grania. Jak tak dalej pójdzie to skuszę się na grę z DX 11. Błędów też nie napotkałem i mam nadzieję, że tak będzie do końca gry :D

COLORBLIND

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
A jak krajobraz?  Coś usunęli źe światów?

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nic nie usuwali. Ale wydaje mi sie ze rysowanie małych obiektow jest zaniżone.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, pewien YouTuber widziałem miał polskie dialogi z podstawki, a reszta po rosysjku co z moda. Jak to zrobić ktoś mi wytłumaczy :(?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, nie zaznaczaj rusyfikacji w instalatorze...

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie wiem gdzie to napisac wiec napisze tutaj. Gdyby ktos chciał obejrzeć jak wygląda gra na trudnym poziomie to moze wbic na tego strima https://www.twitch.tv/k0nopa . Jestem w 1/3 jarkendaru. Strim jest bez kamerki, bez komentarza, i nie mam podgladu czatu

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Natomiast obecna to jakiś cud, stałe 60fps (Przy widoku - 300) niezależnie od czasu grania. Jak tak dalej pójdzie to skuszę się na grę z DX 11. Błędów też nie napotkałem i mam nadzieję, że tak będzie do końca gry

Musisz mieć do tego mocnego kompa. FPS będziesz miał wtedy identyczne jak w Returningu wersji 0060

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Cholera. Zacząłem Returninga, już jakieś 12h przegrane a tu patrzę, że jest jakaś wersja 2.0, tłumaczenie na wykończeniu... Ludzie poważne pytanie do was. Opłaca mi się dalej grać w returninga tego starego? Czy ten nowszy jest o wiele lepszy od poprzedniego?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cholera. Zacząłem Returninga, już jakieś 12h przegrane a tu patrzę, że jest jakaś wersja 2.0, tłumaczenie na wykończeniu... Ludzie poważne pytanie do was. Opłaca mi się dalej grać w returninga tego starego? Czy ten nowszy jest o wiele lepszy od poprzedniego?
Jak chcesz grać po Angielsku z translatora to tak. Dużo rzeczy się zmieniło co do pierwszej części.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ogladałem pewnego YouTubera który grał Nekromantą przywował sobie Zombie i nie było wsanie go zabić 10 orków. A teraz (Gram na 0.61) Ork ma na hita zombie :P Czyżby któryś patch wprowadził balans owego Nekromanty

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moim zdaniem Nekromantą się gra o wiele prościej niż Magiem Ognia. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby z klas magicznych to nekromanta był najprostszy.
Fakt trzeba się przyłożyć, aby zdobyć z początku konkretne wymogi many/inteligencji, a później many na szatę. Tylko, że po zdobyciu tego pułapu, bez problemu eliminujesz praktycznie każdego stworka w Khorinis itd.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A tu jest problem, bo nie moge stworzyć Run 3 kręgu, pisze że wymaga 10 płytek runicznych i jednej sztabki jakieś rudy, ale nie wiem jakiej. Próbowałem Sztabke złota, i zelaza i nic. Zostało mi chyba sztabke Magicznej rudy zdobyc.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do Nekro to podstawowa kwestia jest Sankta Omen ktora podtrzymuje wszelakich przywolancow przy zyciu zuzywajac hp bohatera. Ale nie dziala to na bossow wiec nekro pozbawiony mozliwosci przywolania na bossow, jest ciezki.

Magia ognia jest na poczatku mocniejsza niz nekro. Sa mniejsze wymagania do zostania Magiem Ognia, wiecej czarow ofensywnych. Ale brak Sankta omen w sumie wyklucza nauke przywolywania golema ognia. Wiec bazujesz na samej manie i musisz miec duzo kasy na potki mane co nie jest problemem, bo zloza magicznej rudy sa niewyczerpalne, a to oznacza wbijanie na maksa wytrzymalosci + poswiecenie kilku h na przetop magicznej rudy.

Co do run wyszych poziomow to wszystko jest napisane. Wymagana jest sztaba magicznej rudy a wytapiania uczy gosc w karczmie Kardifa po wypelnieniu questa z ruda.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do Nekro to trzeba znać technike, 5 kulek nastakować 50% redukci obrony fizycznej. i wtedy jak się przywoła szkieletory to robią masakrę, a na bossy to wystakować Kulke i potem kosturkiem trzeba :D A pomozesz mi z tym zadaniem? mam napisane żeby poszukać Alepha, wydaje mi się ze jest w którejś z jaskiń w GD ale nwm.

i myślę że Mag Ognia ma o wiele większy Dmg ze swoich zaklęć. Bo niedosyć biją tyle samo to jeszcze mają podpalenie (liczące jakiś tam % od inteligencji)
Ja aktualnie na Nekro mam 140 inteligencji i nawet ta kulka co zadaje tylko 80 obrażen + %int zabija orka Wojownika na 4 hity a zwiadowce na 2. A tylko 10 many wymaga. A teraz w 3 kręgu moge nauczyć się strzały ciemnosci która ma ponad 450 obrażeń to już będzie kosmos.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaklecia trzeciego kregu nie jest przelomem. Dopiero 4 krag rozpoczyna "road to end game"

gosc357

gosc357

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zauważyłem że w wersji 0061.2 którą gram obecnie znika pasek życia i wytrzymałości gdy wchodzę do ekwipunku(jest tylko pasek many). Czy to błąd gry czy tak ma być? W wersji 0060 były wszystkie 3 paski gdy wchodziłem do ekwipunku. Czy ktoś też tak ma? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Mam jedno pytanie odnośnie spolszczenia. Czy będzie to wyłącznie spolszczenie jako takiej gry, to jest to, co "zangielszczono", czy dojdzie do tego polski interfejs jak w spolszczeniu pierwszego Returna, tj. logo, "wczytywanie" zamiast "3arpy3ka" itp.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Raczej damy polskie logo, ale naszym celem jest jak najmniejsze zmiany względem oryginału.

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Może ktoś podać do jakich gildii można dołączyć ?

0 użytkowników
Do góry