O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 27.12.2015 roku
Wyświetleń 835107
Odpowiedzi 2122
Siemekk Złote Wrota
Simon Said Moderator
Allbelcik84
tedddy_bear
kageyoshi
Splash Moderator
Fexo
Nie Draks, tylko Gottfried. A nie użyli jej dlatego, ponieważ pakiet Sprite (na którym opiera się minimapa) nie działa poprawnie, crashując grę po zmianie świata.
Maciuś
A więc najważniejsze zmiany według mnie Spoiler-Z tego co zrozumiałem po rosyjsku zmiana tyczy się też walki. Ponoć magia i strzały nie ranią naszych towarzyszy jak trafią w nich. Tak samo NPC którzy są przyjaźnie nastawieni podczas walki nie trafią siebie pociskami. -Pojawiły się opisy obrażeń jak "Obrażenia od Ognia" czy "Obrażenia od Czarnej Magii" i inne. -Armia Ciemności pozwala wezwać Szkieleta Maga -Runa Demonologii może być ulepszona 6 razy rzadkimi składnikami (Nowy stół do craftingu)-Możliwość włączenia starego systemu kradzieży kieszonkowej (W starym systemie wyświetla szanse powodzenia)-Tworzenie specjalnych kamieni runicznych (Ruda + Kamień Runiczny) -Nowy łuk wcraftingu -Magowie Wody mają unikalną zdolność "Tarcza Lodu" -Nauka kręgów kosztuję więcej punktów nauki-Wieśniacy i nowicjusze uciekają widząc "Smoczego Zębacza" i "Poszukiwaczy" (Dziękuję za to teamowi Returninga 2!) -Legendarne bronie mogą być ostrzone/zatrute o ile nie posiadają obrażeń od magii-Wędkowanie -Powróciły sakwy ekwipunku (Na przedmioty)-Biżuteria z szafiru dodaje bonusy do inteligencji -Kobiety nie atakuję bohatera gdy jest pijany (Było coś takiego w wersji 0051?)-Atilla ma inną gildię żeby obywatele nie rzucali się na bohatera gdy rozpoczyna się walka-Usunięto czar Pirokineza na rzecz czaru "Tarcza Ognia"-Nowe koszty many dla wszystkich run Edit. @SiemaczyS Jezu chwała im za to. Czytałem, że można wyłączyć animacje zbierania. Wiesz może jak działa autograbież? Bo ja nie bardzo mam jak sprawdzić z powodu wyjazdu..
Cytat: Fexo w 2016-04-30, 19:38A więc najważniejsze zmiany według mnie Spoiler-Z tego co zrozumiałem po rosyjsku zmiana tyczy się też walki. Ponoć magia i strzały nie ranią naszych towarzyszy jak trafią w nich. Tak samo NPC którzy są przyjaźnie nastawieni podczas walki nie trafią siebie pociskami. -Pojawiły się opisy obrażeń jak "Obrażenia od Ognia" czy "Obrażenia od Czarnej Magii" i inne. -Armia Ciemności pozwala wezwać Szkieleta Maga -Runa Demonologii może być ulepszona 6 razy rzadkimi składnikami (Nowy stół do craftingu)-Możliwość włączenia starego systemu kradzieży kieszonkowej (W starym systemie wyświetla szanse powodzenia)-Tworzenie specjalnych kamieni runicznych (Ruda + Kamień Runiczny) -Nowy łuk wcraftingu -Magowie Wody mają unikalną zdolność "Tarcza Lodu" -Nauka kręgów kosztuję więcej punktów nauki-Wieśniacy i nowicjusze uciekają widząc "Smoczego Zębacza" i "Poszukiwaczy" (Dziękuję za to teamowi Returninga 2!) -Legendarne bronie mogą być ostrzone/zatrute o ile nie posiadają obrażeń od magii-Wędkowanie -Powróciły sakwy ekwipunku (Na przedmioty)-Biżuteria z szafiru dodaje bonusy do inteligencji -Kobiety nie atakuję bohatera gdy jest pijany (Było coś takiego w wersji 0051?)-Atilla ma inną gildię żeby obywatele nie rzucali się na bohatera gdy rozpoczyna się walka-Usunięto czar Pirokineza na rzecz czaru "Tarcza Ognia"-Nowe koszty many dla wszystkich run Edit. @SiemaczyS Jezu chwała im za to. Czytałem, że można wyłączyć animacje zbierania. Wiesz może jak działa autograbież? Bo ja nie bardzo mam jak sprawdzić z powodu wyjazdu..Powrót starej kradzieży kieszonkowej - piękna sprawa. Teraz tylko czekać na usunięcie wytrzymałości i będzie perfect gierka.
K0nopa
Maciej