@heheTG Narobić sobie run Krzyż Żywiołów(Cross of the Elements). Z tego co pamiętam, runa ta jest tak jebitna, że jednym machem ubija wszystko, ale ma jeden mankament - jedno użycie. Robi się ją zbierając wszystkie "kule żywiołów", służy do definitywnego, bezapelacyjnego ubicia Senyaka ze Szponu Beliara.
Pomysł jest więc taki - znaleźć kod na tę runę (nie wymaga ona bodajże żadnego kręgu, jeśli jednak jakiegoś wymaga to 3 pierwsze kręgi zdobywa się u Galahada) i narobić ich sobie Marvin'em sztuk tyle ile się potrzebuje. Powinna ubić każdego smoka jednym strzałem. Powtarzam - powinna. Bo nie wiem jak jest od wersji 2.0.
Edit: O chuj, właśnie sobie przypomniałem xD. Ależ ze mnie gapa, ho ho ho (xD).
Jakby jednak "Krzyż Żywiołów potrzebował kręgów" to dźwigasz to tak. Włączasz Marvina (wiadomix, wszędzie, tylko nie przed bossem), wpisujesz insert "przedmiot" - w twoim wypadku runa. Mając nacelowaną runę (żebyś widział jej podpis) wpisujesz EDIT FOCUS. Jak wejdziesz do focusa, wpisujesz mag_circle (już pierwsze trzy litery, czyli MAG powinny ci wystarczyć. I wpisujesz bodajże 0 albo 1 - najlepiej CHYBA 0, bo wtedy nie wymaga to żadnego kręgu, jak wpiszesz 1 to wiadomo - lecisz do Galahada po pierwszy krąg magii. Po zmianie wymaganego dla runy kręgu magii zabieg powtarzasz, jak wszystkim swoim krzyżom na smoki zmienisz krąg na 0 albo 1 zbierasz je do ekwipunku, wyłączasz marvina (pausebreak - 42 - escape).
To chyba wszystko. No, chyba, że niepotrzebnie się naprodukowałem bo od 2.0 krzyż żywiołów ubija TYLKO tego demona. To w takim razie "Leżysz Pan i robisz Pan pod siebie" (xD).