Dubbing w Gothic 2 NK 1635 4

O temacie

Autor piootrek86

Zaczęty 19.12.2015 roku

Wyświetleń 1635

Odpowiedzi 4

piootrek86

piootrek86

Użytkownicy
Fanatyk Gothica
posty89
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Fanatyk Gothica
Witam.

To mój pierwszy post tutaj. Mam problem z wstawieniem własnego dubbingu do Gothic 2nk. Nagrałem własny dubbing w audacity i zapisalem go o takiej samie nazwie co pierwszy tekst Xardasa w grze. Potem skasowalem orginal i wkleilem moj plik do folderu _Work\Data\Sound\Speech . Uruchamiam grę przez GothicStarter_mod z zaznaczona opcja reparse scripts i gra wlacza sie ladnie ale pierwszego tekstu xardasa wogle nie ma... odrazu jest nastepna kwestia ktora wypowiada bezimienny. Probowalem tez na wlasnym NPC ale sprawa wyglada tak samo. Gdzie robie blad? Bo gdzies go popelniam ale nie wiem gdzie :D dziekuje za kazda pomoc.

Mam pomysł na moda ale nie mam chęci i zdolności :D

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Musisz zreparsować skrypty.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

piootrek86

piootrek86

Użytkownicy
Fanatyk Gothica
posty89
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Fanatyk Gothica
W spacerze? Robilem tez i nic :-(  czy musze stworzyc oddzielna paczke z modem by to co nagralem sie pojawilo?

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Obawiam się że wina leży po stronie plików OU.BIN oraz OU.CSL nie wiem właściwie dlaczego, no ale mniejsza, użyj redefixa i skompiluje dialogi od nowa usuwając owe pliki i tworząc nowe.

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

piootrek86

piootrek86

Użytkownicy
Fanatyk Gothica
posty89
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Fanatyk Gothica
Temat do zamkniecia. Skompilowalem skrypty w spacerze potem od nowa paczke z modem zrobilem i zadzialalo :-)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry