Śmieci z przeglądarki 2148 6

O temacie

Autor Jakub91

Zaczęty 3.11.2015 roku

Wyświetleń 2148

Odpowiedzi 6

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś dobry darmowy program do usuwania niechcianych pluginów z przeglądarki ? Komputer jest rodzinny więc czasami ktoś coś zainstaluje. Używam Mozilli. Zazwyczaj działał ADW Clener ale tym razem mimo czyszczenia śmieci,  wyskakujące okienka i przekierowania stron mimo adblocka dalej są. Avast na licencji też niczego nie wykrywa ;(

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Malwarebytes - Polecam Piotr Fronczewski xD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6472
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Spyhunter również świetny

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
pewnym rozwiązaniem jest drugie konto usera dla tych którzy nie dbają swoje komputery. ja tak zrobiłem w domu po formacie, od tej pory moje konto jest relatywnie dobrze utrzymane. przełączenie usera to tylko chwila. 

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zna ktoś dobry darmowy program do usuwania niechcianych pluginów z przeglądarki ? Komputer jest rodzinny więc czasami ktoś coś zainstaluje. Używam Mozilli. Zazwyczaj działał ADW Clener ale tym razem mimo czyszczenia śmieci,  wyskakujące okienka i przekierowania stron mimo adblocka dalej są. Avast na licencji też niczego nie wykrywa ;(
Najprostsze rozwiązanie, zacznij korzystać z innej przeglądarki ;-;

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty640
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Polecam Maxtona od 4 miesiecy chodzi tak samo (czytaj. szybko i bezproblemowo).

gothic1210
  • Gość
Ściągnij to co napisał Lansjer. To naprawdę porządny i pewny program. Z tego co piszesz to prawdopodobnie mogłeś coś złapać. Ten program rozwiąże twoje problemy. Do czyszczenia ze zwykłych śmieci i porządkowania rejestru polecam CClaner, ale on raczej ci tego nie naprawi. Pierwszy krok to Malwarebytes. 

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry