Gothic, Steam, mody i nabijanie godzin 25267 26

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 9.10.2015 roku

Wyświetleń 25267

Odpowiedzi 26

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ja też się podłącze do tematu z tym że chce odpalić Edycję Rozszerzoną. Na razie ciągle odpala zwykłego Gotihca.

Shael

Shael

Użytkownicy
posty49
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka. Ma ktoś działające rozwiązanie na nienabijanie godzin przez steama podczas gry w mody?

Post połączony: 2017-01-27, 09:13
Sorry za double posta ale mam rozwiązanie. Wystarczy przerzucić z folderu modvdf do folderu Data dwa pliki : Rebalance_2.1_PL.mod  i Rebalance_2.1.mod a potem zmienić ich rozszerzenia na vdf. Następnie w steamie ustawić w opcjach uruchamiania -start -game:Rebalance_2.1_PL.ini i voila! Nabija godziny na steamie. Po paru godzinach walki udało się to zrobić, nic innego nie działało, żadne podmianki plików i edycje GothicGame.ini

mikisz181

mikisz181

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoże ktoś ? ten sam problem ze złotymi wrotami :(

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Siemka. Ma ktoś działające rozwiązanie na nienabijanie godzin przez steama podczas gry w mody?

Post połączony: 2017-01-27, 09:13
Sorry za double posta ale mam rozwiązanie. Wystarczy przerzucić z folderu modvdf do folderu Data dwa pliki : Rebalance_2.1_PL.mod  i Rebalance_2.1.mod a potem zmienić ich rozszerzenia na vdf. Następnie w steamie ustawić w opcjach uruchamiania -start -game:Rebalance_2.1_PL.ini i voila! Nabija godziny na steamie. Po paru godzinach walki udało się to zrobić, nic innego nie działało, żadne podmianki plików i edycje GothicGame.ini
Z takim czymś przy G1 z LzGD pomijane są niektóre dialogi, boxy znikają tak szybko jak się pojawią, nie da się nic przeczytać.

Shael

Shael

Użytkownicy
posty49
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W najnowszej wersji Returninga 2 z AB wystarczy w steamie w zakładce "ustaw opcje uruchamiania" dopisać "-start".

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Powitać. Pozwolę sobie zrobić odkop.

Czy udało się komuś z was odpalić na steamowej wersji Gothic 1 pasek społeczności ?

O ile z nabijaniem godzin nie ma problemu to tutaj nie wiem, co zrobić.

Berniusz

Berniusz

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem że stary temat, ale znalazłem ten poradnik i wszystko ładnie pięknie działa
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2366118747

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry