Bezprzewodowy pad do grania na pc 4699 9

O temacie

Autor Gamer

Zaczęty 30.09.2015 roku

Wyświetleń 4699

Odpowiedzi 9

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukuje pada do grania na pc z dużym zasięgiem tj conajmniej 5metrów by łapał, w przyszłości zastanawiam się nad zakupem PS4 więc jedną z opcji jest pad do ps-a tylko nie wiem jak jest z kompatybilnością na PC, jeżeli polecacie jakieś inne to w miarę za uczciwe pieniądze

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pad od Xboxa, działa bezproblemowo na Windowsie. 

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Swoje kosztuje.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystko swoje kosztuje, 100 zł za pada i 20 za odbiornik to i tak mniej niż za pada do PS4.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Swoje kosztuje.
Lol, a co myślałeś? Że za darmo dostaniesz?

Jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości to pad do Xboxa 360 jest bezkonkurencyjny. Za pad do PS4 zapłacisz o wiele więcej.

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A orientujecie się czy któryś pad poza dualshockiem 4 ma panel dotykowy , który może służyć za myszkę? Znam cenę kontrolera xboxa i PS4 , jednak ten z PS4 bardziej by mi się przydał w przyszłości, chodzi mi o to aby jakość+ funkcjonalność=normalna cena . pad od xboxa przypadł mi do gustu, ale nie planuje zakupu tej konsoli a do samego PC mi się po prostu nie opłaci bo wrzuce go w kąt i będzie stał nieużywany

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pad od Valve ma dotykowe gałki, ale tego jeszcze nie kupisz. Jak chcesz taniego pada to szukaj bezprzewodowych do ps3, zazwyczaj są kompatybilne z pc.
Zresztą jakiegokolwiek pada byś nie kupił, jesteś w stanie grać nim na każdej konsoli, pełno jest w necie jak to zrobić (przypuszczam raczej że bana na google ani allegro nie masz).

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A orientujecie się czy któryś pad poza dualshockiem 4 ma panel dotykowy , który może służyć za myszkę?
No nie wiem czy by ci służył za myszkę ten panel dotykowy. Sony sprowadza go na drugi plan; nawet gdy na necie surfujesz, musisz gałkami.:/

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie wejście słuchawkowe grając na PC też nie działa, skoro tak to dualshock odchodzi na bok, a prawdopodobnie kupie pada do x360, z tego co wyczytałem pad od x1 działa na kablu tylko więc x360 lepsze wyjście. Pad od Valve to jakaś pomyłka wg mnie .

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odświeżam, bo potrzebuje wiedzieć, a temat niewarty jest zakładania na nowo (pasuje do tego): Czy mogę podpiąć do PC pada od XONE'a, a jeśli tak to czy potrzebny specjalny model jakiś, czy tylko adapter?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry