Problem ze statkiem 2667 4

O temacie

Autor Dragoth Gothic

Zaczęty 26.09.2015 roku

Wyświetleń 2667

Odpowiedzi 4

Dragoth Gothic

Dragoth Gothic

Użytkownicy
posty11
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Witam Was ludziska! Słuchajcie mam pewien problem, mianowicie... Chodzi mi o statek ''esmeralda'' wiecie może jak zrobić by móc kopiować i dodawać go w spacerze? On jest zapisany jako mapa, ale czy da się jakoś zrobić by można było go kopiować i wklejać? Potrzebuję do ważnego odcinka mojego filmu. Jeżeli byście mi pomogli byłbym Wam dozgonnie wdzięczny! Czekam na odpowiedź i mam nadzieję że będzie dobra.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Dodać go programem 3D do modelu świata. Ten statek i tak jest za duży, żeby Spacer mógł go obsłużyć jak mniejsze, powtarzalne obiekty. Nawet jakbyś go dodał jako voba w Spacerze, i tak zawiesiłby się program, a jeśli by się odwiesił, to zobaczyłbyś, że twój vob ma dużego BBoxa (ten czerwony graniastosłup, który się pojawia jak zaznaczysz obiekt), ale nic wewnątrz niego nie ma.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Możesz też dodać statek za pomocą opcji marcosa, na forum jest o tym.

Dragoth Gothic

Dragoth Gothic

Użytkownicy
posty11
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
a gdzie dokładnie marcos to rozpisał?

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macros to narzędzie do łączenia światów w rozszerzeniu .zen z innymi, np górnicza dolina składa się w gothic 2 z 3 takich światów

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry