[G½] Gothic DirectX 11 #2 486229 722

O temacie

Autor Splash

Zaczęty 20.09.2015 roku

Wyświetleń 486229

Odpowiedzi 722

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
2. Zmieniasz jasność i kontrast w F11.

Dziękuję @Jurigag :) W dzień było ok, ale noce były bardzo ciemne.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mozna wgrac sobie tego moda i grac z returnigiem rebalance 2.1?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jeśli returning korzysta z systempackowego gothic2.exe to powinno działać.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wysłany przez: Jurigag
« dnia: Dzisiaj o 13:58 » UMIEŚĆ CYTAT
Jeśli returning korzysta z systempackowego gothic2.exe to powinno działać.

Bo np Returning Rebalance 2.1 + l haiver nie pojdzie ?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Pójdzie o ile wgrasz lhiver graphic patch podmieniający same tekstury i modele bez zenów. Ale returning ma już tekstury hd takze nie wiem po cholerę to.

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Dodałem tego moda już do 2 modów - L'Hiver 0.9.6 PL i Złote Wrota. Działa bez problemów.
Instalacja jest prosta. Ja instalowałem inaczej niż opisano w 1 poście. Wystarczy pobrać - Aktualna wersja (X17.1):
Instalacja ręczna. Pobrany folder - GD3D11_X17_1.zip wystarczy wypakować i skopiować do folderu System w zainstalowanej grze.
Teraz po uruchomieniu gry, mod [G½] Gothic DirectX 11 #2 pobiera sobie wszystkie potrzebne aktualizacje, Normalmapy i sam je instaluje. To wszystko, można grać.

Jeżeli wcześniej zrobi się kopię folderu System, to zawsze można wrócić do oryginalnej gry.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Własnie dograłem do Returninga DirectX11. Śmiga i to całkiem spoko.
Jednak musze sie przespać z tym bo korci mnie jeszcze grać w Przeznaczenie xD
Returninga troche znam a tamtego moda nie :D

Post połączony: 2017-01-12, 22:31
smox .. a słuchaj, podczas uruchamiania gry np returninga odpala ci sie jakas tam informacja od moda directx11 w jezyku ENG odnosnie tego ze gra moze ci sie crashowac ?

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Do Returninga tego moda nie instalowałem, bo jeszcze o nim nie wiedziałem. Wyświetla mi się jednak taka informacja przy modzie Złote Wrota. Nic się jednak złego nie dzieje.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja wlasnie tez tak mialem ale wszystko puki co ok. Boje sie tylko z e jesli pojde w te nowe lokacje to bedzie crash. Chyba ze poprostu wtedy odinstaluje moda i tyle, a jak nie to lepiej odrazu zainstaluje texturepacka ten z returninga... xd

Freez^

Freez^

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie jest możliwość połączenia Returninga rebalance 2.1 + L'Hiver moda wraz z dx11? Jak mogę to zrobić? Już Returninga mam zainstalowanego tylko co teraz?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Przecież wyżej już ktoś zadał to pytanie, tylko lhiver graphic patch, poza tym returning sam w sobie ma hd textury.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale nie dostałem odpowiedzi. Tylko lhaiver na returninga?

Freez^

Freez^

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przecież wyżej już ktoś zadał to pytanie, tylko lhiver graphic patch, poza tym returning sam w sobie ma hd textury.

Jasne, że ma, ale tekstury z L'Hiver'a wyglądają epicko jak dla mnie i chciałbym je zobaczyć w Returningu balance :(

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jasne, że ma, ale tekstury z L'Hiver'a wyglądają epicko jak dla mnie i chciałbym je zobaczyć w Returningu balance :(

Wiec co wkoncu mozna zainstalowac do Returninga? L'haivera czy Dx11 ?????

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Możesz oba. Tj dx11 i lhiver graphic patch. To są dwie różne rzeczy.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wiec co wkoncu mozna zainstalowac do Returninga? L'haivera czy Dx11 ?????

A co tu pisałem ?

Ale dzieki za informacje. Nie macie żadnych ścin ?

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie macie żadnych ścin ?

Na to pytanie nikt nie jest w stanie odpowiedzieć. Za dużo jest czynników mających na to wpływ.
Zależy to od kompa (jaka karta graficzna, procesor, RAM). System i jego stan (czy jest systematycznie czyszczony, dysk defragmentowany itd.). Sposób instalacji (czy zainstalowałeś wszystko co jest potrzebne).

Frizbick
  • Gość
Nie macie żadnych ścin ?

Na to pytanie nikt nie jest w stanie odpowiedzieć. Za dużo jest czynników mających na to wpływ.
Zależy to od kompa (jaka karta graficzna, procesor, RAM). System i jego stan (czy jest systematycznie czyszczony, dysk defragmentowany itd.). Sposób instalacji (czy zainstalowałeś wszystko co jest potrzebne).
Nie do końca. Gothic też czasami po prostu nie jest w stanie uciągnąć moda jak autor przesadzi i laguje nawet z dobrym kompem.

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
E tam. Jak autor spierdzieli moda, to laguje wszystkim graczom. Jeżeli jednak większość graczy nie ma problemów, a kilku ma, to nie jest wina moda.
Zazwyczaj mówią tak nieudolni użytkownicy, którzy przeceniają swoje umiejętności, albo możliwości swojego kompa.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie macie żadnych ścin ?

jesli chodzi o pc to mam calkiem dobry. Wiedzmin 3 chodzil mi na uber z 30 fps to chyba ok. Wspomniales kolego o poprawnej instalacji moda. Mozesz podać Mi jakiś krótki instruktaż jak dobrze zainstalować moda lhaiver oraz direct x 11 aby w returningu mialo to ręce i nogi

0 użytkowników
Do góry